Chrome, Firefox, İe yavaşlama sorunu?

sedatunluturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Son birkaç aydır internet tarayıcıların hangisini kullansam biraz gezindiğimde veya bir iki video izlediğimde tarayıcılar pc yi çok kasıyor.Hatta AVG aşırı ram kullanımı diye uyarı veriyor.(400 mb oluyor genelde).Ama başka bi programda bi sıkıntı yok.Sadece tarayıcılar böyle sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
çoğu tarayıcının ortak sorunu bu. chrome opera firefox vs hepsinde ram kullanımı aşırı fazla.

pcnizin donanımı düşükse biraz sıkıntı yaratır doğal olarak :) bi de avg link scanner'da hantallaştırabiliyor tarayıcıları :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bide sık sık tarayıcıların önbelleklerini internet geçmişlerini temizleyin.. Bu iş için ccleaner programını kullanabilirsiniz... Muhtemelende kullanıorsunuzdur.. Ama bi web tarayıcısının önbelleği ve internet geçmişi temizlenmeli mutlaka..

srkn34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox ta bazı eklentilerle ram yarı yarıya düşürülebiliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaç gündür uğraşıyorum sonunda çözdüm. Çözüm arayanlar deneyebilir antivürüs programı yapıyor. Avira vardı kaldırdım çözüldü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
az önce antivürüs demiştim bir süre sonra bilgisayar yine kastı bu sefer kesin ne olduğunu buldum. tarayıcı aşırı bellek kullanıyor ram lerimi kontrol ettim 1 gb olduğunu gördüm diğerini bilgisayar görmüyormuş. ikisini takıp çıkardım bilgisayar eski haline döndü. aynı sorunu yaşayanlara faydası olsun diye bunuda paylaşıyorum