Chrome`da calismayan websitesi? Yardim Lutfen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NymO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar yaptigim bu website`de wordpress kullandim.
Site uzerinden online siparis (order online) hizmeti veriliyor.
Online siparis sayfasini iframe olarak gostermek zorundaydim.Sebebi baska bir firma ile calisildigi icin.
Order online kismi butun browserlarda (ie, safari,mozilla) aciliyor ve gayet guzel siparis verebiliyorsunuz.
Ama Chrome `da order online kismina girdikten sonra herhangi bir yere tikladiginizda siparis vermek istediginizde sayfa kendini refresh yapiyor.
Ve siparis verilemiyor...
Bu sorunu nasil cozebilecegim hakkinda bir fikri olan varmi?
Yoksa bastan site yapmak zorunda kalacagim.
Siparis veren olursa siparisini gonderirim :p

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
malesef burdan bakamayız dostum kodları gormek gerek degıl mı? ancak daha once karsılastıgım bı hatayı dıyeyım sana dostum buyuk kücük harfe gore chrome ayırıyor sen bı yerde reflesh komutunu eklemıs olabılırsın chrome onu buyuk kucuke gore seçıyor mesela id="ankara" ise sen div id="Ankara" yaptı isen çalıştırmıyor Ankara ise Ankara istiyor v.s onlara bi dikkat et derim ok dostum ama explorer farketmıyor istersen angora yaz alır :Pp dermişim hahaha

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Code`lara hic dokunmadim Ankarali (Ozledim Ankara`mi), oldugu gibi duruyor ama bir turlu calistiramadim, herkes chrome cu olmus boyuna sikayet gelicek calistirmam lazim ama hala bise bulamadim.