Chrome Chrommuyor :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Başlık biraz değişik oldu ama içimden bir ses öyle yaz dedi nedense :)

Neyse sayın yardımsever, bidenecik SDN sakini arkadaşlarım. Dün Chrome'u son sürümüne yükselttim. Şöyle bir problem baş gösterdi: Herhangi bir sayfa açmaya çalıştığımda sayfa yarıya kadar yükleniyor, ve başlıyor okun yanındaki kum saati yanıp sönmeye. Sayfa bir türlü yüklenmiyor. Kum saati delirmiş gibi yanıp sönüyor. Bir süre sonra "chrome bu sayfayı yüklemiyor" hatası geliyor.
Dedim hatalı yüklendi herhalde Chrome'u kaldırıp tekrar yükledim. Kurduktan sonra ilk başta bir problem yoktu. Hatta eskisine nazaran daha rahat yükleniyordu sayfalar. Daha sonra tarayıcı kapattım bir süre sonra tekrar açtım ve aynı problem yine baş gösterdi. Sürekli kaldırıp yükleyemem ki canım. İşletim sistemim Xp'dir. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Oryuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eklentilerden olabilir tek tek açıp kapayarak deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. gizli modda açmayı da deneyebilirsin. DNS önokumayı devre dışı bırakmayı dene işe yaramazsa.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Öyle bir derdim yok da son sürüm olsa fena olmaz yani... Çözüm çıkmazsa öyle yapacağız mecburen...

---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Deneyelim bakalım. İlgin için teşekkürler dostum...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Programı kaldırın. Yalnız kaldırmadan önce senkronizasyon ile ayarlarınızı yedekleyin. Document and settingsteki google chrome adlı klasölerin hepsini silin. sonra burdan devam edin. En son Dev sürümdür. Final sürüm çıkmadan bütün yeni özellikleri herkesten önce kullanırsınız. Benim eskidi artık dediğim özellikler dün çıkan final sürümde yeni kullanılıyor. Dev olmasına bakmayın yeterince stabil.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
13. versiyondan itibaren stabil değil chrome hangi versiyonu olduğuda önemli değil hepsini denedim. Nys iyi forumlar kolay gelsin.