CHP'den Selahattin Demirtaş'a Ziyaret.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
CHP'nin Selahattin Demirtaş ısrarı devam ediyor...
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM), cezaevinde bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönünde karar almasından sonra CHP'de parti içi gündem, Demirtaş oldu.
Bu kapsamda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu'nun CHP'li vekilleri Ali Haydar Hakverdi ve Sevda Erdan Kılıç, Selahattin Demirtaş’ı tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde ziyaret etti.

Akşam Üstü bir toplantıya katılan Kemal Kılıçdaroğluda TIPIŞ TIPIŞ Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacaksınız demiş.

"TIPIŞ TIPIŞ UYGULAYACAKSINIZ"​

İktidarın kararı uygulamaktan başka çaresi olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu,
"Hem devlet olarak uluslararası sözleşmenin altına imza atacaksınız, sonra dönüp 'AİHM kararını uygulamam' diyeceksiniz. Bunun faturası Türkiye'nin önüne gelir. Ama ben söyleyeyim. Tıpış tıpış uygulayacaklar, başka seçenekleri yok." dedi.

Not: Ülkenin ana muhalefet lideri neden sürekli Demirtaş Serbest kalsın der ? Neden yargılansın ve cezası neyse alsın veya aklansın çıksın demezde SERBEST BIRAKILSIN der ? Tutuklanması uzun sürmüştür 10-12 davadan yargılanıyordur deliller tam toplanamamıştır flan eyw ama Vicdanen Selahattin Demirtaş'a CHP yönetiminin masumdur demesi Halkın gözünde Muhalefetin değerini düşürmüyor mu sizcede ? Aylardır aynı söylem her fırsatta HDP'den 3-5 oy almak için Selahattin Demirtaş'a Özgürlük diye bağırmalarını siz nasıl yorumluyorsunuz ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bilmediğimden soruyorum, çok büyük suçla yargılanıyor fakat parti vs hala açık. Neden kapatılmıyor ki parti?

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bilmediğimden soruyorum, çok büyük birşeyle yargılanıyor fakat parti vs hala açık neden açık? Neden kapatılmıyor ki parti?

SUÇLAR ŞAHSİDİR. Kurumları Bağlamaz mantığı ile bakılıyor... ( Nasıl CHP içinde 3-5 Tecavüzcü çıktı diye bütün parti tecavüzcü denmiyorsa buda aynı mantık. )

AKP hükümeti parti kapatmalardan eskiden çok çekti. Erbakan döneminde barındırmıyorlardı o düşüncede ki partileri. AKP' iktidar olana kadar önüne geleni kapatıyordu o zaman ki zihniyet. Onlarda ilerde benimde başına gelmesin diye parti kapatmaya karşı ağır önlemler aldı. Suçlu varsa yakalanır vekilliği düşürülür belediye başkanıysa Kayyum atanır yargılanır kafasında hükümet... ( Bence en mantıklısıda bu zaten parti kapatma çözüm olmuyor çünkü yeni parti kurmak 5 dk lık iş. )

Burada konu neden CHP yönetimi hep HDP'nin arkasında peşinde geziyor ? Kayyum atanan belediye oluyor CHP orada moral ziyaretine gidiyor vekilliği düşürülen HDP'li milletvekilleri oluyor CHP orada. Tutuklanan HDP'li isimler oluyor CHP orada HDP bir toplantı yapıyor CHP orada Kaç oldu Cezaevine kadar ziyara gidiyorlar bunlar normal mi bir CHP'li olarak sence !!!

Not: Şunuda not düşeyim yarın HDP kapatılsın en büyük tepkiyi gene CHP gösterir onuda burayada yazıyorum... Eylemler yapar mitingler yapar Ankara'dan İstanbul'a flan bile yürüyebilir CHP yönetimi.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
SUÇLAR ŞAHSİDİR. Kurumları Bağlamaz mantığı ile bakılıyor... ( Nasıl CHP içinde 3-5 Tecavüzcü çıktı diye bütün parti tecavüzcü denmiyorsa buda aynı mantık. )

AKP hükümeti parti kapatmalardan eskiden çok çekti. Erbakan döneminde barındırmıyorlardı o düşüncede ki partileri. AKP' iktidar olana kadar önüne geleni kapatıyordu o zaman ki zihniyet. Onlarda ilerde benimde başına gelmesin diye parti kapatmaya karşı ağır önlemler aldı. Suçlu varsa yakalanır vekilliği düşürülür belediye başkanıysa Kayyum atanır yargılanır kafasında hükümet... ( Bence en mantıklısıda bu zaten parti kapatma çözüm olmuyor çünkü yeni parti kurmak 5 dk lık iş. )

Burada konu neden CHP yönetimi hep HDP'nin arkasında peşinde geziyor ? Kayyum atanan belediye oluyor CHP orada moral ziyaretine gidiyor vekilliği düşürülen HDP'li milletvekilleri oluyor CHP orada. Tutuklanan HDP'li isimler oluyor CHP orada HDP bir toplantı yapıyor CHP orada Kaç oldu Cezaevine kadar ziyara gidiyorlar bunlar normal mi bir CHP'li olarak sence !!!

Not: Şunuda not düşeyim yarın HDP kapatılsın en büyük tepkiyi gene CHP gösterir onuda burayada yazıyorum... Eylemler yapar mitingler yapar Ankara'dan İstanbul'a flan bile yürüyebilir CHP yönetimi.
Neden mesajıma komik attınız ki? Bilmediğim için sordum ve öğrenmiş oldum. Komik birşey mi yazmıştım?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Neden mesajıma komik attınız ki? Bilmediğim için sordum ve öğrenmiş oldum. Komik birşey mi yazmıştım?

Özür dilerim ama gerçekten komik bir söylem çünkü :) Muhalefetin HDP konusunda ki bu ikircikli tutumu ve sıkışınca hep aynı 1-2 söylemi söyleyip cevap vermemesi komik geliyor bana.

HDP yönetimi bugün gene Muhalefet daha şeffaf ve açık olmalı İttifakı netleştirmeli ve Selahattin Demirtaş konusunda daha açık olmalı demiş. ( Bu ne demek oluyor ? Biraz Siyaseti takip eden birisi artık sabah akşam CHP'nin Selahattin Demirtaş'ı gündem edeceği ve salınması için çabalaması anlamına geliyor. )

HDP'den oy alacaklar diye CHP'yi HDP güdümüne sokmak ülkenin ana muhalefet partisine yakışmıyor bence. Hele ki Atatürk'ün kurduğu bir partiyi gerçekten yazık... Ülkede ki herşeyi Selahattin Demirtaş'a bağlıyor muhalefet bak adalet yok ekonomi ondan kötü Selahattin Demirtaş özgür kalsa uçacaz YPG-PYD'de terorist değil zaten flan bu kadar da olunmaz. ( Vİcdanen bakmıyorlar olaylara tamamen OY KAYGISIYLA BAKIYORLAR. )

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Canan kaftancıoğlu lobisinden ne zaman kurtulur, o zaman CHP milli bir parti olur. Hükümete muhalifiz tutacak partimiz yok. Muhalefete de muhalifiz.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Mecburen çıkacak cezaevinden. Uluslararası anlaşmayı kabul etmişiz sonuçta. Ama ziyaret edilmesi falan da çıkar ilişkisi.

Tutuklama zaten bir önlem. Yani bu adam kaçar mı bilemem tabi. Kaçmazsa dava sonucu kararda çıkan ceza oranına göre tekrar cezaevine girecektir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Canan kaftancıoğlu lobisinden ne zaman kurtulur, o zaman CHP milli bir parti olur. Hükümete muhalifiz tutacak partimiz yok. Muhalefete de muhalifiz.

Şuan neredeyse Parti lideri gibi davranıyor Canan Kaftancıoğlu isim çizip isim seçiyor parti meclisine ve bunuda açık açık söyleyebiliyor. Yaptığı laflar ettiği sözler ortada en ufak bir yaptırım veya ceza almıyor bu normal mi ? İlerke Kemal Kılıçdaroğlu yerine Başkanlığa Canan Kaftancıoğlu aday olacak deniyor ama hadi hayırlısı bakalım... Atatürk demekten çekinen bir ismide yapmazlar heralde CHP'nin lideri.

Partinin delegelerini takan yok bu arada . Mesela Delegeler Sezgin Tanıkulunun üstünü çizdi ama Açıktan Kemal Kılıçdaroğlu yanına atadı. Veya Tuncay Özkan'ın adı çizildi onuda açıktan yanına atadı. ( Sözde demokrasi anlayışı bu işte :) )