CHP'den Müthiş Hizmet

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Böyle düşündüğünüzü bilmiyordum. Affolsun o zaman. Sizin görüşünüzde olup, o Dinozorlara ses çıkarmayan o kadar çok insan var ki.
O dinazorlar siyasi SHOW malzemesi oldu. Melih Gökçek'in 25 yıllık Ankara iktidarı devrilince otomatikman onlarıda devirdiler zaten nispet yapmak için. ( Hatta kaldırırken etrafından canlı yayın yapıldı tören yapılacaktı neredeyse :D ) Bakın biz böyle adamı yıkarız gibisinden.

Ayrıca o dinazor heykerllerine 750 milyon TL flan diyen var. Ama Melich Gökçek faturalarını açmıştı göstermişti. ( 9.8 milyon TL flandı o dinazorlar. İsterse 980 TL olsun gene çok ve gereksiz bir masraf bence. ) Ama adamında sığındığı şu gerçek var meclis kararı ile geçti bunların bütçesi ve herkesin onayını alarak diktim onları oraya diye... ( Demokrasinin cilveleride bunlar işte. ) İstemedikçe yaş tahtaya bastırmaz adamı.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Kendisi dedi 1.5 milyar harcadık diye, ondan şey ettim. Hatta halkın cebinden çıktı dedi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kendisi dedi 1.5 milyar harcadık diye, ondan şey ettim. Hatta halkın cebinden çıktı dedi.

Konumuz heykeller ya hani. Ben heykellerin faturasından bahsediyorum. ( Dinazor heykeli. )
Sen orada eğlence merkezi kurulan kaç yüz dönüm araziyi ve üstüne kurulan ekipmanı yapılan işi gücüde katıyon...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Konumuz heykeller ya hani. Ben heykellerin faturasından bahsediyorum. ( Dinazor heykeli. )
Sen orada eğlence merkezi kurulan kaç yüz dönüm araziyi ve üstüne kurulan ekipmanı yapılan işi gücüde katıyon...
Ha doğru... Affedersin :D.

Reaksiyon puanı
6,371
"İsraf"

İsraf ama yapılan israf harcama, sadece bu değil. En basitinden maaşlar. Hiç bir iş yapamayan torpille makamına gelmiş, ve üst makamın %90'ı nı oluşturan profesörlerin maaşları çok yüksekken, aralıksız çalışan bir çok asgari ücretli çalışanın maaşı, yani asgari ücret çok düşük

Son düzenleme:

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Tamam o zaman sen de kabul ediyorsun bunu. Gelelim diğer konuya yani biliyorsunuz çok açık konuşamıyoruz karşı olarak, özgürlüğümüzü kullanarak ama Allah doğru söyleyeni sever. Peki benim mesela ay sonunda vermek zorunda olduğum tonla vergi yüzünden günde 3 öğün yemek yerine 2 öğün yemem, işimi geliştirmek istediğim bir ekipmana yatırım yapamamam veya belki de tatile gidememem.. Ne için mi? Sizin övündüğünüz 4 hastane yapıldı( milyarlarca dolar), bilmem kaç köprü yapıldı, havalimanı (+bilinmeyen) onlarla da anlaşılıyor köprüden günde 100bin geçecek onun parası verilecek yapanlara ama 50bin geçerse biz tamamlayacağız. (milyarlarca dolar)(tabii dolar yükselince anlaşılan fiyat da yükseliyor) Nereden mi? Sizin eve aldığın suyla, yemekle, senin arabanın benzin deposunun yarısı ile... Uzar da gider. Yani uzun lafın kısası sizin tek derdiniz milyonlar olsun.. Milyarlara sıra gelir. O bir kere anıt. Ülkemizin kurucusunun anıtı. Akıllara kazınsın böylelikle.

Arkadaşım Önceki Mesajda Bir Heykel Ne Kadar Olabilirki Dediniz Bu ve Bunun Gibi Zirilyontane Heykel ve Heykelciklerle İç Edilen Paranın Sadece Bir Örneğini Verip Genele Vurarak Milletin Parasını İç Edenlere Gereken Tanımlamayı Yaptım.

Her Doğru Heryerde Söylenmez Bunu Unutmamanız Gerektiğini Belirterek
Konuyu Dağıtmadan Kısaca Bir Daha Belirteyim.

Herhangi Bir Partiye Mensup Olmadıpım Gibi Oy Vermemiş ve Parti Zihniyeti İdeolojisi vs Olan Biri Değilim. Bu Eksende Bakacak Olursanız Bugüne Kadar Yanlış Gördüğüm Hiçbirşeyi Savunmadım.

Genellemelerinizden ve Kendinizce Sınıflandırdığınız Herhangi Bir Zümreye Dahil Ederken Karşınızdakini Tanımadan Bunu Yapmamanızı Ayrıca Tavsiye Ederim.

Günde 3 Öğün Yemek Yeme Gibi Bir Kanun Yok Kaldıki Bu İnsan Sağlığı İçin Zararlıdır.

Hastahane Yapımlarını Eleştirmeyi Olayını Aşmalıyız Bence.
Zira Sağlık Sektörü Her Ne Kadar Ticarileştirilmiş Olsada Zorunluluğunu Kimse Sorgulamamalı ki Günün Birinde Ahh Keşke Daha Yakınlarda Bir Hastahane Olsaydı Keşkelerine Bel Bağlanmamış Olur.

Kişisel Gelişim ve Eksikliklerinizden Daha Beterlerinide Göz Önünde Bulundurarak Ülkemizin Durumu Pek İç Açıcı Olmadığı Ortadadır.
Fakat Ülke Olarak 3. Dünya Ülkesi Olduğumuz Gibi Bir Düşünce (Sizi Tenzih Ederim) Sırf Muhalefetten İbarettir Diye Düşünüyorum.

Tartışmaya Girmemek Adına Diğer Yazdıklarınıza Uzun Uzadıya Cevap Ve Açıklama Gerektiğinden Yazıyı Burada Noktalıyorum.

İyi Forumlar.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Heykel bir sanattır. Birilerinin heykelini yapmaktan çok yapılan heykelin hem insanların dikkatini çekmesi ve dolaylı olarak turist çekmesi de gerekir. Şehrin en uğrak noktalarına güzel heykeller yapılabilir ama en gereksiz yerlere heykel yapıp dikersen bu da israfa girer bence.