CHP ve HDP'liler Meclisteki Oylama Sistemini Bozdu

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Malum zatlar protesto amaçlı elektronik oylama sistemine zarar verdiler. Bunun üzerine harekete geçildi ve Meclis'in elektronik ses ve oylama sisteminin yenilenmesine karar verildi, yenileme projesi için 39 milyon liralık ödenek ayrıldı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Birisi var o da ülkenin sistemini bozdu,aah ahh :)

Haber için de birşey eklemek istiyorum bu masalara vurma olayları senelerdir var akplisi de chplisi de mhplisi de yeri gelince vuruyor , bu sadece şimdi olan birşey değil , kısacası hangi partiden olursa olsun yaptıkları yanlış bu bir gerçek.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Birisi var o da ülkenin sistemini bozdu,aah ahh :)

Haber için de birşey eklemek istiyorum bu masalara vurma olayları senelerdir var akplisi de chplisi de mhplisi de yeri gelince vuruyor , bu sadece şimdi olan birşey değil , kısacası hangi partiden olursa olsun yaptıkları yanlış bu bir gerçek.
Keşke diğerleri gibi masaya vursalar. Sanırım videoyu izlemediniz.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Keşke diğerleri gibi masaya vursalar. Sanırım videoyu izlemediniz.

Videoyu izledim .. demek istediğim önceden de bu tarz darbeler oluyor du sizde biliyorsunuz fakat gündeme gelmemiş.. en sonunda bozulmuş cihazlar , hiç kimse rahat durmuyor :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Videoyu izledim .. demek istediğim önceden de bu tarz darbeler oluyor du sizde biliyorsunuz fakat gündeme gelmemiş.. en sonunda bozulmuş cihazlar , hiç kimse rahat durmuyor

Utanmasan kader diyecen Allahtan olmuş kendiliğinden kırılmış bozulmuş herşey diyecen :D Ülkenin cebinden çıkacağı varmış paranın dimi. Sağa sola vurmanın uyaranlarada kırılsın diye karşılık verenlerin hiçbir suçu sorumluluğu yok...

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Kişinin zihniyetini nerden biliyorsun ? Bir insanın CHP zihniyetini hoş görmemesi karşı zihniyette olduğu anlamına mı geliyor ?

Zihniyet yorumunu bana yapacağına neden ilk kmurat adlı kişiye yapmadın , burada tarafsız değil taraflı yorum yapıyorsun , ilk önce kendi elemanlarına konuşmayı öğret :)

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Zihniyet yorumunu bana yapacağına neden ilk kmurat adlı kişiye yapmadın , burada tarafsız değil taraflı yorum yapıyorsun , ilk önce kendi elemanlarına konuşmayı öğret :)
Adama siz şu zihniyet damgasını yapıştıran sensin, ayrıca benim babamın oğlu mu taraf tutayım, tanımıyorum bile ?
Ayrıca elemanlan falan ne ? Asker arkadaşların mıyız biz senin ? Edebini takın.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Adama siz şu zihniyet damgasını yapıştıran sensin, ayrıca benim babamın oğlu mu taraf tutayım, tanımıyorum bile ?
Ayrıca elemanlan falan ne ? Asker arkadaşların mıyız biz senin ? Edebini takın.

Sen yazılan yorumları okumuyormusun ? CHP zihniyeti ne oluyor o zaman her chp'li bu zihniyettemi olmak zorun da ? İlk zihniyet yorumunu o üye yazmış , iyi oku öyle mesaj yaz.

Lütfen daha konuşmasını bilmeyen tartışmasını bilmeyen insanlar benle diyaloğa girmesin , yoruyorsunuz gerçekten

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Başlık fiskiye yi kim kırdının değişik versiyonu gibi :D

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Sen yazılan yorumları okumuyormusun ? CHP zihniyeti ne oluyor o zaman her chp'li bu zihniyettemi olmak zorun da ? İlk zihniyet yorumunu o üye yazmış , iyi oku öyle mesaj yaz.

Lütfen daha konuşmasını bilmeyen tartışmasını bilmeyen insanlar benle diyaloğa girmesin , yoruyorsunuz gerçekten
CHP zihniyeti demiş,CHP’li zihniyeti değil, bu durumu şahsileştirmeye çalışan kendinsin nereden geliyor bu kuyruk acısı merak ettim doğrusu :D
Sen önce yazmayı bir öğren , sonra tartışmaya geçersin :D

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
CHP zihniyeti demiş,CHP’li zihniyeti değil, bu durumu şahsileştirmeye çalışan kendinsin nereden geliyor bu kuyruk acısı merak ettim doğrusu :D
Sen önce yazmayı bir öğren , sonra tartışmaya geçersin :D

(Sizi) gerçekten anlayamıyorum :rolleyes:

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Bu haberin doğruluğunu araştırın. Yanlış bilgilendirme var. Yüz tanıma sistemi filan getirilecek. Modern oy kullanma teknolojik sistem gelecek filan gelecek. Akıl var mantık o şekilde zarar verilebilir mi hiç oy kullanma sistemine? Çekmece o çekmece. Prim yapmaya çalışanlar var. Normal sistem yenilense 39 m etmez. Yenileme yapıyorlar pahalı sistemler gelecek o yüzden 39 m.
Çekmeceyi o şekilde yapmak yerine masaya vurulabilirdi. Çok yanlış bir hareket. Devlet malı halk malı sonuçta o masalar.
Sonuç olarak yapılan hareket yanlış, yapılan habercilik yanlış.

Son düzenleme:

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Tipik CHP zihniyeti. Ülkeyi yönetilemez duruma getirebilmek için her tür Sabotaj girişimi hoş görülür.
CHP'nin tek niyeti herşeye negatif yaklaşmaktır. Pardon CHP değil Kılıçdaroğlu. CHP'yi bozan kişi Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu'na kalsak Suriye'ye asker çıkartmayacaktık, orda insancıklar kurban olacaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke zaten yönetilmiyor ki , sizin zihniyetiniz ile hep geriye gidiyoruz.

Ben tarafsızım mesela sen benim zihniyetimi bilmeden nasıl eleştiriyorsun ???

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bu haberin doğruluğunu araştırın. Yanlış bilgilendirme var. Yüz tanıma sistemi filan getirilecek. Modern oy kullanma teknolojik sistem gelecek filan gelecek. Akıl var mantık o şekilde zarar verilebilir mi hiç oy kullanma sistemine? Çekmece o çekmece. Prim yapmaya çalışanlar var. Normal sistem yenilense 39 m etmez. Yenileme yapıyorlar pahalı sistemler gelecek o yüzden 39 m.
Çekmeceyi o şekilde yapmak yerine masaya vurulabilirdi. Çok yanlış bir hareket. Devlet malı halk malı sonuçta o masalar.
Oyunu bozdun ya :D

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
her zaman diyorum ben, yazılana denilene pat diye inanmayın diye. araştırın dinleyin okuyun. söz konusu twt hesabı eksik bilgi vermiş yenilenecek demiş 39m e. zaten aklı olan bir insan oy kullanma sisteminin 39 m etmeyeceğini bilir ki ben biliyorum mecliste kullanılan oy sistemi hologramlı tekolojik dolu birşey değil. her oy basıldığında uzaya uydu veya araç göndermiyor bu sistem. altı üstü oy kullanıyorlar. şimdi ise daha güvenli ve teknolojik olacak.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
her zaman diyorum ben, yazılana denilene pat diye inanmayın diye. araştırın dinleyin okuyun. söz konusu twt hesabı eksik bilgi vermiş yenilenecek demiş 39m e. zaten aklı olan bir insan oy kullanma sisteminin 39 m etmeyeceğini bilir ki ben biliyorum mecliste kullanılan oy sistemi hologramlı tekolojik dolu birşey değil. her oy basıldığında uzaya uydu veya araç göndermiyor bu sistem. altı üstü oy kullanıyorlar. şimdi ise daha güvenli ve teknolojik olacak.
Ya tabi ki öyle bizim insanımızda çok faceden, youtube dan falan dış ses anlatımıyla komplo teorilerine inanan, bir kesimi direkt suçlayan haberde direkt inanan la bi bak bir de karşı taraftan olayı dinle ama yok işte.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Ya tabi ki öyle bizim insanımızda çok faceden, youtube dan falan dış ses anlatımıyla komplo teorilerine inanan, bir kesimi direkt suçlayan haberde direkt inanan la bi bak bir de karşı taraftan olayı dinle ama yok işte.
medyada, sosyal alemde, gerçek hayatta troller her yerde. bu forumda olduğu gibi :)

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
medyada, sosyal alemde, gerçek hayatta troller her yerde. bu forumda olduğu gibi :)
Çünkü o haber onun işine geliyor araştırma isteği hissetmiyor zıttı bir durum ortaya çıktığında yaşayacağı hayal kırıklığı düşüncelerini sorgulamak falan kim uğraşıcak bununla o yüzden dewamke diyo :D

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
O sistemin bağlantıları sizin sandığınız gibi değil yani masaya vahiy ile inmiyor, masanın iç kısmında elektronik aksam var ve çekmece sert şekilde açıp kapatarak sistem bağlantısına zarar veriliyor. Haberde "39 Milyon TL'lik yenileme masrafı" yerine "39 Milyon TL'lik tamir masrafı" da yazılabilirdi, her şeyi toz pembe görmeye o kadar alışmışsınız ki artık insan şu halinize akıl mantık erdiremiyor. Her muhalefete troll demeye alışmışsınız, muhalefet olmak için yemediğiniz halt kalmaz yeri gelir bu ülkenin bekasını satarsınız ama size muhalefet olan birisini görünce de bahaneniz hiç bitmez. Konunun kalitesi düştüğü için takip etmeyi bırakıyorum, bu saatten sonra diyeceklerini seninle aynı kafa yapısında olan kişilerle paylaşabilirsin birbirinizi teselli edin.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
O sistemin bağlantıları sizin sandığınız gibi değil yani masaya vahiy ile inmiyor, masanın iç kısmında elektronik aksam var ve çekmece sert şekilde açıp kapatarak sistem bağlantısına zarar veriliyor. Haberde "39 Milyon TL'lik yenileme masrafı" yerine "39 Milyon TL'lik tamir masrafı" da yazılabilirdi, her şeyi toz pembe görmeye o kadar alışmışsınız ki artık insan şu halinize akıl mantık erdiremiyor. Her muhalefete troll demeye alışmışsınız, muhalefet olmak için yemediğiniz halt kalmaz yeri gelir bu ülkenin bekasını satarsınız ama size muhalefet olan birisini görünce de bahaneniz hiç bitmez. Konunun kalitesi düştüğü için takip etmeyi bırakıyorum, bu saatten sonra diyeceklerini seninle aynı kafa yapısında olan kişilerle paylaşabilirsin birbirinizi teselli edin.
haha :) lafları söyledi ve kenara çekildi... arkadaşım tamir masrafı değil o... sen okumuş cahil misin yoksa okumamış cahil mi. hayret ediyorum cidden ya nasıl böyle şeyler yazabiliyorsunuz. haberde eğer çekmeceler tamir edilecek denilseydi mesela şu kadar masraf oldu deseydi gerektiği şekilde yazardık. burda biz kimseyi tutmuyoruz tarafsız bakıyoruz.
Ki sistem bağlantısına zarar versin. sence ana işlemciye elektronik kart devrelerine mi zarar veriyorlar yoksa kablolara mı? sen ne biliyorsun bu sistem ile alakalıda ne konuşuyorsun. 39 milyon tl lik bir oy kullanma sistemi yapsana bana bi.
donanım olarak 3-5 tutar o sistem. geri kalanı yazılım parasıdır.
hayretler dolusu hayret ya gelmiş birde toz pembe görmeye alışmışsın yazıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
haha :) lafları söyledi ve kenara çekildi... arkadaşım tamir masrafı değil o... sen okumuş cahil misin yoksa okumamış cahil mi. hayret ediyorum cidden ya nasıl böyle şeyler yazabiliyorsunuz. haberde eğer çekmeceler tamir edilecek denilseydi mesela şu kadar masraf oldu deseydi gerektiği şekilde yazardık. burda biz kimseyi tutmuyoruz tarafsız bakıyoruz.
Ki sistem bağlantısına zarar versin. sence ana işlemciye elektronik kart devrelerine mi zarar veriyorlar yoksa kablolara mı? sen ne biliyorsun bu sistem ile alakalıda ne konuşuyorsun. 39 milyon tl lik bir oy kullanma sistemi yapsana bana bi.
donanım olarak 3-5 tutar o sistem. geri kalanı yazılım parasıdır.
hayretler dolusu hayret ya gelmiş birde toz pembe görmeye alışmışsın yazıyor.

Mecliste şu görüntüyü verirsen. ( HDP ile CHP ortak eylem yapıp devlet malına zarar veriyor gibi görünürsen. ) Millet haberinide yapar. Oyuna gelmeyecen bu çukura düşmeyecen. Sen öyle kapakları vurursan adamlarda bak sistem bozuldu 39 milyon TL para gitti der tabi... Videoda adam devlet malıdır yapamyın dedikçe KIRILSIN diyerek daha sert vurmak nedir ?

Reaksiyon puanı
10,315

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251

Mecliste şu görüntüyü verirsen. ( HDP ile CHP ortak eylem yapıp devlet malına zarar veriyor gibi görünürsen. ) Millet haberinide yapar. Oyuna gelmeyecen bu çukura düşmeyecen. Sen öyle kapakları vurursan adamlarda bak sistem bozuldu 39 milyon TL para gitti der tabi... Videoda adam devlet malıdır yapamyın dedikçe KIRILSIN diyerek daha sert vurmak nedir ?
Ben yanlış birşey dedim zaten yaptıklarına. Devletin malına zarar var.
39 m haberinin düzgün yapılmayışıda yanlış.
Ayrı birşey o vekiller niye vuruyor bunuda konuşmak lazım