CHP Sözcüsü Faik Öztrak Koronaya Yakalanmış.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
CHP sözcüsü ve Kemal Kılıçtaroğlundan sonra en yetkili isim olan Faik Öztrak bu akşam üstü Covid -19 testip pozitif çıktı şekinde bir tweet atmış.

1599676396850.png

Kendisine geçmiş olsun dilerim Acil Şifalar...

Benim asıl sormak ve anlatmak istediğim biliyorsunuz 3-5 gün önce bir Cumhurbaşkanlığında yapılacak Yeni Yıl Adli Yargı açılışında tüm siyasiler Üst düzey Hakimler Savcılar Bakanlar Anayasa mahkemesi üyeleri davet edilmiş ama korona testi yapılması istenmişti. Bu testi yaptırmak istemeyen CHP'li yöneticiler kameralar önünde bu davetiyeyi yırttıp Show yapmıştı.

Eğer Covid-19 testi yapılmasa ve o törene öyle gidiliyor olsa Kemal Kılıçtaroğlunun yanında Yüzde 99 Faik Öztrak'ta gidecekti o toplantıya. Muhalefetin istediği amaçladığı neydi orada anlayabilen var mı ? Azcık ileri görüşlü olmak Vizyon sahibi olmak bu kadar zor olmasa gerek ? Tedbir almak önlem almak yerine sürekli Mühalefet ile nereye kadar.

Son düzenleme:

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Siyesetini tasvip etmesemde, görüşlerini beğenmesemde yine de geçmiş olsun diyorum ve şifalar diliyorum.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Her konuşmasında Cumhurbaşkanına "sarayın kibirlisi" demesine gıcık olduğum birisi olsa da geçmiş olsun.