damzchevk
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 1,013
Eyy CHP seçmeni, seçimde hangi muhalif adayı destekleyeceksiniz? Başlıkta ve ankette gördüğünüz gibi cevapları bekliyorum!
Kesinlikle oyum Muharrem İnce ye eskiden seçenek şansımız yoktu ama artık var.
Bugün aklı değil Erdoğan karşıtlığı diye birini seçenler ileride vicdanları ile nasıl hesaplaşacak acaba.
Çünkü başarısız olmaları durumunda tekrar Erdoğan'ı kendi elleriyle geri getirecekler.
Bence katılmaz benim ilkelerim var diyordu herkes de zaten onu bu yüzden seviyor.Şaka maka Muharrem İnce'yi kafalayabilirler.
Haberler dolaşıyor Muharrem İnce ile görüşme ayarlamışlar. Gel zaten barajı geçemiyecen oyları bölme bizi destekle diyeceklerdir. Bunun üstüne Muharrem İnce'ye de meclis başkanlığı veya ne bileyim vekillik veya ileride CHP genel başkanlığı flan vaad edip yanlarına çekebilirler. Gerçekli olursa Muharrem İnce onun içinde çok iyi olur ama sözlerini yemesi lazım. Siyaseten dönmesi lazım. Bunu yapabilir mi yapamaz mı görecez.
Not: Eğer Muharrem İnce'de Millet İttifakına katılırsa AKP'nin kazanma ihtimali tek hanelere düşer. Muharrem İnce'nin aday olması minimum yüzde 2-3 oyu bölüyor çünkü şuan ve barajı geçemediği için AKP'ye yarıyordu Meclis aritmatiğinde. O oyda muhalefete katılırsa anayasayı değiştirecek çoğunluğu bile alabilirler.
Bence katılmaz benim ilkelerim var diyordu herkes de zaten onu bu yüzden seviyor.
Eğer katılırsa o zaman bu ülke adına bütün umutlarımı yitirmiş olacağım.
Her ne olursa olsun ben chpnin kaybetmesini istiyorum neye mal olursa olsun umrumda değil.İyi güzel hoş konuşuyor Muharrem İnce ama çıktığı yolun siyaseten bir gideceği yer yok. Sonu çıkmaz sokak. Cumhurbaşkanı adayı olursa hem binlerce TL masraf edecek kendini yoracak paralayacak hemde hiç bir başarı elde edemeyip siyaseten silinecek... Meclisede giremiyecek.
Ama öbür Türlü Meclise girecek veya belki CHP'ye geri dönecek. Ve hatta CHP genel başkanlığına oynayacak tekrar bir çok ihtimal var ileriye dönük.
Not: İYİ parti masadan kalksa ve İnce ile yol yürüse siyaseten çok farklı bir Türkiye olabilirdi. Lakin şuan ki durumda en mantıklısı onun için İttifaka katılmak. Üstüne ittifaka katılmaz ve anti CHP propagandasına devam ederse üstüne CHP seçimi kaybeder veya kılpayı onun yüzünden mecliste ki çoğunluğu kaybederse muhaliflerin bütün kini nefreti ona yönelecektir. Senin yüzünden oldu bitirdin bizi diye...
Ülkemizde iktidar sorunu yok muhalefet sorunu var bu sorun düzelmedikçe ülke düzelmeyecek.
Tabi ki Kemal Kılıçdaroğlu. Allah'ım gençlerin demokrat dedesinin ayağına taş değdirenlerden korusun.Eyy CHP seçmeni, seçimde hangi muhalif adayı destekleyeceksiniz? Başlıkta ve ankette gördüğünüz gibi cevapları bekliyorum!
Tabi ki Kemal Kılıçdaroğlu. Allah'ım gençlerin demokrat dedesinin ayağına taş değdirenlerden korusun.
Kraldan fazla kralcı oluyorlar hocam normal.Reis sen iyimisin ? Oldu olacak 12 yılda 10 seçim kaybeden 75 yaşındaki Liderlik vasfı olmayan adamdan ilah çıkarınBu ne böyle ...
O kadar iyi adaylar alternatifler varken gene yaptı yağacağını son güne kendini dayattı 2 yıldır aday yıpranır diye açıklatmadı ayak oyunları ile diğer partileri kandırıp kendisi apar topar aday oldu diye bu kadar da savunulmaz yani...
2018 faciasından sonra İnce diyenin aklına şaşarım.
Kılıçdaroğlu![]()
Zaten HDP gibi terör partisi de yanınızda şimdi. Muhalefetin iş tuttuğu kişilerden aslında kim oldukları ve niyetleri ortaya çıkıyor.Hayal görmeye gerek yok. KK'ya oy verip ilk turda işi bitirmemiz gerekiyor.
Tahmin ediyorum ki Mİ'de bu şekilde düşünecek ve bakanlık garantisi aldıktan sonra Millet ittifakını destekleyecektir.
Hüda parda aynı soydan geliyorZaten HDP gibi terör partisi de yanınızda şimdi. Muhalefetin iş tuttuğu kişilerden aslında kim oldukları ve niyetleri ortaya çıkıyor.
KK'ye güvenmekle hata ettiniz.
Hüda Par'ı PKK mı destekliyor? HDP, PKK tarafından destekleniyor. Türk olup PKK'nın yanında duran soysuzlar da var ayrıca. Benim demek istediğim bu.Hüda parda aynı soydan geliyor![]()
Hüda parda aynı soydan geliyor![]()
Hüda Par'ı PKK mı destekliyor? HDP, PKK tarafından destekleniyor. Türk olup PKK'nın yanında duran soysuzlar da var ayrıca. Benim demek istediğim bu.
Çok komikmiş cidden. (!)
Fazla Tele1 izlemişler sanırım hocam. Algılara inanıyorlar.Her zaman ki gibi bilmeden konuşuyorsun.
HDP ile HÜDAPAR'ın ne alakası var ?
Bu meşhur şuan Selahattin Demirtaş'ında içeride olmasına neden olan sokak olaylarında öldürülenler genelde Hüdaparlılardı. Veya terör örgütü sık sık Hüdapar'lı yöneticileri öldürür o tarafta. HÜDAPAR da bir kürt milliyetçisi partisidir. ama daha çok muhafazakardır. Ve PKK yandaşı değildir.
Ekli dosyayı görüntüle 180173
Fazla Tele1 izlemişler sanırım hocam. Algılara inanıyorlar.