CHP Belediyesi YPG Bayrağını Parka Desen Diye Yaptı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
CHP'li Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda bakım, onarım ve yenilme çalışması yaptı. Çocuklar için yapılan park hizmete açılırken, kullanılan renkler ve spor malzemelerinin bulunduğu alandaki görsel dikkat çekti.

YPG PAÇAVRASINA BENZETİLDİ​

Terör örgütü YPG'nin paçavrasına benzetilen çalışma, sosyal medyada büyük tepki topladı.

1605109027843.png

Resmi Hesaplarından Belediyenin Parkı yeniliyoruz diye attığı Tweet.

1605109173099.png

Parkın diğer alanlarınada Kominizm Renkleri ve simgeleri işlendiği veya Terör örgütlerinin bayraklarını anımsatan görseller olduğu Ve vatandaşların gelen Tepkileri ile ekiplerin apar topar bazı görselleri kazıdığı görüldü.

1605109234731.png

NOT: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorusunz ? CHP'li bir belediyenin hemde adı ATATÜRK PARKI olan bir yere YPG bayrağına benzer resimler yapması. ( Devlet Resmen Terör örgütü diyor YPG'ye CHP yönetimi inatla demesede. ) Bizim askerlerimize ateş açan yer yerde şehit eden bir örgüt YPG. CHP belediyesi burada ne yapmaya çalışıyor ne amaçlıyor acaba ? HDP'ye şirin görünme çabası mı acaba ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Tepki gelince soruşturma açmışlar. Tepki gelmeden önce kış uykusundalardı muhtemelen. Çokta şaşırmayın ataları olan ittihat terakki de mektebi harbiyenin pencerelerine ingiliz bayrağı asıyordu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Tepki gelince hemen sorumlular hakkında soruşturma açtılar. Tepki gelmeden önce kış uykusunda mıydın sayın belediye?

Sorumlular ceza alacakmıdır sence ? Üstüne Devletin ( Belediyenin ) Bütçesinden bu kadar masraf edip oralar sözde tamir ve tadilat edilmiş. Şimdi hepsi sökülüp yeniden yapılacak bu para nerden tahsil edilecek ? Belediye başkanı çıkıp özür dileyip kendi cebinden karşılar mı acaba ?

Çocuk parkına göre gerçekten çok absürt renkler seçmişler.

Devletin Terör örgütü ilan ettiği bir grubun renkleri normalde hiç bir yere uygun olmaz ama burası Türkiye Demokrası fazlalığımız var rahat batıyor bize...

Fransada İngiltede Amerika'da devlet bir grubu terör örgütü ilan edecek ve sen onlar terör örgütü değil diyecen veya sözde bayraklarını sağa sola çizecen adamı ne yaparlar burada yazılamaz yani o derece...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
O soruşturmanın tepki üzerine açıldığını, tamamen göstermelik olduğunu, hiçbir şey çıkmayacağını bilmeyen mi var. Sonuçta neyse deyimi de sen anla.

Şöyle sorayım birde bunu yapan AKP'li bir belediye olsa ne olurdu peki ? :)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
İlginç. İşletme körlüğü olabilir mi bu ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Şu CHP savunanlar nerede gözlerim arıyor da :D
Keşke saçma konuşmasan, bunun savunulacak nesi var? Neyini savunacaksın bunun bana bir açıklasana. Herşey açıkça ortada savunulacak bir tarafı mı var? Şu taraflı olmayı bırakıp normal bir gözle bakın olaya. "CHP savunanlar nerde yaaaaa"

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Parkta söküm işlemlerine başlamışlar soruşturma açılmış flan eywallah ta insan hiç mi denetlemez bir tane yetkili birisi görmez mi bu parkın renkleri şekiller biraz garip uygunsuz oldu diye. CHP'li belediye başkanı olsun yardımcısı veya danışmanları flan göz ucu ile bakmaz mı. O parkın bakımı onarımı nerden baksan 1-2 hafta sürmüştür. İhaleyi açarken renkler şekiller oyuncaklar belirlenmiyor mu ? Hadi hepsini geçtim belediye kendi sosyal medya hesabından parkın resmi açılışı yapılmadan resimlerini ve VİDEOSUNU çekip paylaşmış körün gözüne iyice...

Daha dandik bir parkın içine hakim olamayan parti ülke yönetmeye talip oluyor. İnşAllah belediye başkanı çıkar basın önünde özür dileyip KENDİ CEBİNDEN tekrar orayı yaptırır yoksa hemen üstü kapanacak bir olay değil bu bence...

1605121997165.png

Reaksiyon puanı
425
Keşke saçma konuşmasan, bunun savunulacak nesi var? Neyini savunacaksın bunun bana bir açıklasana. Herşey açıkça ortada savunulacak bir tarafı mı var? Şu taraflı olmayı bırakıp normal bir gözle bakın olaya. "CHP savunanlar nerde yaaaaa"
Onu diyorum zaten. Ölümüne CHP savunanlar şimdi ne diyecek diyorum
Parti tutmuyorum ben

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Onu diyorum zaten. Ölümüne CHP savunanlar şimdi ne diyecek diyorum
Parti tutmuyorum ben
Tamam da şimdi bunun CHP ile ne alakası var onu anlamıyorum, bu yapılan yanlış birşey zaten a partisi b partisi c partisi farkeder mi? Hangi parti yaparsa yapsın araştırılıp cezası verilir zaten.

Reaksiyon puanı
425
Tamam da şimdi bunun CHP ile ne alakası var onu anlamıyorum, bu yapılan yanlış birşey zaten a partisi b partisi c partisi farkeder mi? Hangi parti yaparsa yapsın araştırılıp cezası verilir zaten.
Önceden de yapılmıs
Acık acik biz PKK YPG destekliyoruz diyorlae. Partinin önemi var bu durumda.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Önceden de yapıldıysa destekleniyorsa terör örgütleri bunların cezası verilir zaten.

Bana söylermisin CHP içinde en son kim Terör örgütü ile ilgili bir olaydan ceza aldı ? Veya partiden ihraç edildi ?

Mesela PKK cenazesine giden DHKP-C cenazesine giden partiden atılır mı ? Veya onları öven tweet atanlar paylaşım yapanlar devletini yerenler partiden atılır mı yaptırım olur mu mesela ? Veya Sözde Ermeni Soykırımı var diyenlere bir şey olur mu ?. Atatürk diyemeyenlere Atatürk'e hakaret edenler partiden atılır mı yoksa makam mevki sahibi mi olur mesela ? İHA SİHA kullanmayın PKK'yı vurmayın diyenler ne olur mesela ? Devletin gizli sırlarını ifşa etmekten yargılanan isim CHP'den vekil mi olur yoksa kapısından bile geçemez mi ?

Daha bir çok şey söylenirde neyse... HDP ile ara bozulmasın diye herşeye göz yumulur alttan alınır o partide siz böyle davrandıkça...

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bana söylermisin CHP içinde en son kim Terör örgütü ile ilgili bir olaydan ceza aldı ? Veya partiden ihraç edildi ?

Mesela PKK cenazesine giden DHKP-C cenazesine giden partiden atılır mı ? Veya onları öven tweet atanlar paylaşım yapanlar devletini yerenler partiden atılır mı yaptırım olur mu mesela ? Veya Sözde Ermeni Soykırımı var diyenlere bir şey olur. Atatürk diyemeyenlere Atatürk'e hakaret edenlere partiden atılır mı yoksa makam mevki sahibi mi olur mesela ? İHA SİHA kullanmayın PKK'yı vurmayın diyenler ne olur mesela ? Devletin gizli sırlarını ifşa etmekten yargılanan isim CHP'den vekil ypaılıyor hemde 2 kere :)
Daha bir çok şey söylenirde neyse... HDP ile ara bozulmasın diye herşeye göz yumulur alttan alınır o partide siz böyle davrandıkça...
Ben chpyi desteklemiyorum, daha doğrusu desteklenecek bir parti görmüyorum şuan için, yapıldıysa dediğin gibi bu ülkenin adaleti hukuku var bunlara gereken yapılması gerek dediğiniz gibi, bu ülkenin savcıları hakimleri yargıçları var böyle bir duruma izin verilmemesi gerek.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ben chpyi desteklemiyorum, daha doğrusu desteklenecek bir parti görmüyorum şuan için, yapıldıysa dediğin gibi bu ülkenin adaleti hukuku var bunlara gereken yapılması gerek dediğiniz gibi, bu ülkenin savcıları hakimleri yargıçları var böyle bir duruma izin verilmemesi gerek.

Hee sende Ultra TARAFSIZLARDANSIN tamam... Bende bir an CHP'lisin flan sandım. ( Hiç CHP'li gibi davranmıyorsun zaten :P )

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu parktaki gelişmeler sonrası CHP'li belediye başkanı ne yapmış nasıl bir açıklama yapmış dersiniz ?

Bugün yaptığı açıklama. Ne var bunda demiş :( Eleştiriler anlamsız ve insafsızca demiş. Ve İBB meclisinde bu olayı savunmuş :( PKK kullanıyor diye yıldızdan mı vaz geçelim tarzı zırvalar yapmış.

Bu arada gelen tepkiler üzerine belediye söküm işlemine başladı demiştim dün Meğerse belediye böyle bir talimat vermemiş. VALİLİK ve Kaymakamlık emri İLE Söküm işlemmi başlamış. Yoksa CHP'li belediye başkanı o kadar itiraza ve şikayete rağmen sorun yok gibi davranıyormuş...

Not: Bu söylemler bana halen TÜĞ dikme çabası gibi geliyor. Gerçekten yazık. Atatürk'ün partisi bu hallere mi geldi. Sözde YPG paçavrasını parka çizip üstüne savunacak seviye mi geldi gerçekten :(

Not2: Bu arada Küçükçekmece belediye başkanı akşam HALK TV'ye katılıyor konuk olarak. Ama nasıl özgür ve tarafsız basın ise bu bomba olayı soramıyorlar :D

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Huylusumun kardeşim sen adam yıldız içine yıldız çizmiş ne var bunda. Renkler doğru andırmış ama aptal mı bu adamlar kasten böyle bir şey yapsınlar. Senin kadar kafaları çalışmıyor mu?
Tasarım bu iyice ottan şeyden nem kapar oldunuz. Oldu koskaca belediye parkın göbeğine pkk bayrağını resmetti. Niye salak çünkü bu adamlar. Benimde yıldız içeren dövmem var mesela ne yani pkkdan dolayı yıldız düşmanımı olucaz doğru demiş adamcağız.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Huylusumun kardeşim sen adam yıldız içine yıldız çizmiş ne var bunda. Renkler doğru andırmış ama aptal mı bu adamlar kasten böyle bir şey yapsınlar. Senin kadar kafaları çalışmıyor mu?
Tasarım bu iyice ottan şeyden nem kapar oldunuz. Oldu koskaca belediye parkın göbeğine pkk bayrağını resmetti. Niye salak çünkü bu adamlar. Benimde yıldız içeren dövmem var mesela ne yani pkkdan dolayı yıldız düşmanımı olucaz doğru demiş adamcağız.

Aynen Aynen... Tamamen tesadüf gelmiş. YPG'nin sözde bayrağı ve renkleri.

1605200589327.png

Buda PKK ve türevlerinin renkleri ve sözde bayrağı..

1605200627459.png

Ne tesadüf ki parkın heryeri bu renklerle çevrilmiş. Görüyon mu sen :D:D Aynen bu kafa ile devam aman CHP'ye toz kondurmayın... Canan Kaftancıoğluda Sözde Ermeni Soykırımı hakkında Tweetler atmıyor. Veya CHP içinde DHKP-C hakkında olumlu konuşanlar yok. HDP ile ittifakta yok tamam anladık...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baksana hiç andırmıyor bile rekler şekiller şu kazınanda. Kırmızı üstüne sarı ve içinde kırmızı yıldız TAMAMEN TESADÜF GELMİŞ ?

1605200869699.png

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
İttifak muhabbetlerine girersek çıkamazsın bu işin içinden. Şekle gelirsek dediğin gibi bu adamların kafası senin kadar çalışmaz. Bilmezler senin gibilere malzeme vereceklerini şak diye parkın göbeğine pkk-dhkpc artık ne varsa resmedeler. Haklısın. Bravo.

Saçma sapan şeyler ya ankaranın göbeğinde bayrak göklere çekildi neredeydin o zaman :D Adamlar senin başkentine gelip bayrak çektirdi bir kaç sene önce. Aynı bayrak neredeydin özkan kardeş?

Bu resim sana bir şey hatırlatıyor mu? :D
bayrak2.jpg

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Demogoji ve laf kalabalığı yapıp konuyu kaynatamazsın :D

Orada çekili olan bayrak BÖLGESEL KÜRT YÖNETİMİNİN bayrağı yani Mesut Barzaninin bölgesinin. Dünyada çoğu ülkenin tanıdığı bir bölge.

Burada konu olan YPG-PYD- PKK sözde bayrağı yani terör örgütleri... ( Bu örgütler Türk askerine silah sıkan terör saldırısı yapanlar. )

Not: Bu arada YILDIZ'a birşey diyen yok yıldız hepimizin sembolü bizim Türk bayrağındada var. Seçilen renkler ve sıralamaları alenen Terör simgelerine işaret...

Son düzenleme: