Gencoo5162
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
chipsetleri nasıl güncellerim ?
hangisini indireceğimi bilmiyorum.Aşağıda ki bağlantı üzerinden uygun olan Chipset setini bularak güncel driver yükleyebilirsiniz.
![]()
Support for Intel® Software Products
**** support information, product highlights, featured content, downloads and more for Intel® Software Products.downloadcenter.intel.com
TM indiriyorumCPU-Z programı yardımı ile tam olarak hangi yonga setini kullandığını öğrenerek bilgi veriniz. Arkadaşlarımız ona göre yardımcı olsunlar.
![]()
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
indirdim napcam şimdiCPU-Z programı yardımı ile tam olarak hangi yonga setini kullandığını öğrenerek bilgi veriniz. Arkadaşlarımız ona göre yardımcı olsunlar.
![]()
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
tm yapıyorum şimdiKanka bu videoda gösterdim yaptıklarımın aynısını sende o gösterdiğin şeylere yap
(videoyu linke yükleyip atıcam buraya yüklenmiyor.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
2021-03-14_13-36-11.mp4 dosyasını indir - download Şu videoyu indirin izleyin yaptıklarımın aynısını sizde o gösterdiğiniz chipsete yapın
onu yapmıştım ztnKanka bu videoda gösterdim yaptıklarımın aynısını sende o gösterdiğin şeylere yap
(videoyu linke yükleyip atıcam buraya yüklenmiyor.)
2021-03-14_13-36-11.mp4 dosyasını indir - download Şu videoyu indirin izleyin yaptıklarımın aynısını sizde o gösterdiğiniz chipsete yapın
o zaman sana bir link atıcam yazdıklarımı yap olur mu eğer olmazsa benim bundan sonrasına yardım edebilceğim birşey yok tek çaren bilgisayarcıya götürmek olur.tm yapıyorum şimdi
onu yapmıştım ztn
tmo zaman sana bir link atıcam yazdıklarımı yap olur mu eğer olmazsa benim bundan sonrasına yardım edebilceğim birşey yok tek çaren bilgisayarcıya götürmek olur.
bunlar eskiihttps://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&OriginYN=N&ModelType=N&ModelName=NP350V5C&CttFileID=5081434&CDCttType=DR&VPath=DR/201206/20120623143711665/Chipset_9.3.0.1020.ZIP
https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&OriginYN=N&ModelType=N&ModelName=NP350V5C&CttFileID=5081448&CDCttType=DR&VPath=DR/201210/20121021100441806/Chipset_WXP_9.3.0.1020.ZIP
Donanım üreticinizin resmi sitesi?bunlar eskii
2012?Donanım üreticinizin resmi sitesi?
Resmi üretici en son o zaman güncelleme vermiş. Daha güncelini nereden bulabileceğini düşünüyorsun dostum ?
e benım aygıt yöneticisinde 2016 yazıyo sürücü tarihiNeden guncellemek istiyorsunuz ?
Usbler çalışmıyor mu ?
Performans artışı yaşayacağınızı en az 2012 model laptopta zannetmem.
Buradan aşağı in chipseti bul indir kur
Resmi üretici en son o zaman güncelleme vermiş. Daha güncelini nereden bulabileceğini düşünüyorsun dostum ?
Resmi üretici driverlerinden daha yenisini veren bir site bulursan söyle de ben de kurayım,daha yenisini nasıl bulmayı planlıyorsunuz ?
onu demıyorum bende aygıt yöneticisnde 2016 yazıyo sürücü tarihiResmi üretici driverlerinden daha yenisini veren bir site bulursan söyle de ben de kurayım,daha yenisini nasıl bulmayı planlıyorsunuz ?![]()
burda c216 yokDrivers & Software Bu siteye de bakbilirsiniz![]()
Düzeltme yapıyım.1. Resmi sitesinde en son ne varsa onu kurmalısın.
2. %99 Resmi sitede olmalı.
3. 2016 olmasının sebebi bilgisayarının yeni chipset'in eski olmasından kaynaklı olabilir.
sürücü sürümü 10.1.1.38Düzeltme yapıyım.
Bilgisayar yeni değil, windows 10 2015 de çıktığı için sürücü tarihi kafayı yemiş olabilir. Normal koşullar da bile sürücü tarihi yanlış gözükmesi alışılmış bir durumdur. Önemli olan versiyonu.
Hatırlattığınız için sağolun.Düzeltme yapıyım.
Bilgisayar yeni değil, windows 10 2015 de çıktığı için sürücü tarihi kafayı yemiş olabilir. Normal koşullar da bile sürücü tarihi yanlış gözükmesi alışılmış bir durumdur. Önemli olan versiyonu.