Championship Manager 03-04 win7 tam ekran sorunu

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba ben cm03-04 hastasıyımdır yıllardır oynarım ancak win7ye geçince oyundan biraz soğudum ve yeni başladığım farklı oyunlar yüzünden ancak bir de şu varki ben oyunu tam ekran oynayamıyorum oyunu açıp prntscreen yaparsam sanki tam boyutmuş gibi ekran alıntısı yapıor o yüzden size görev çubuğundaki görüntüsünü göstercem zaten tam boyut oynanmadığı anlaşılıyor. oyunu açtığımda yada editörü oyunun görünntüsü çıkıyor fakat bu görüntü sağdan ve soldan siyah ekranlarla bölünmüş tam boyut değil küçültülmüş. belki başka yaşayan vardır diye soruyorum.

http://img48.resimup.net/di/TZ0N.png

Benzer sorun yaşayan var mı? NE yapmayalım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Oyun bende de kurulu; ama dediğin gibi bir sorun yaşamadım.

- Ayarlardan "Tam Ekran" kutucuğunun seçili olduğundan emin ol.
- Özelliklerden "Uyumluluk"u "Windows XP" yapmayı dene.
- Alakası olabilir mi emin değilim; ama dilersen bendeki cracki göndereyim mail ile.

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözemedim ama beğendim saolasın şöyle bir sorun var ne zamndır açmıyordum açtım şimdi şöyle bir uyarı verdi correct disk drive bilmemne filan 2 seçenek sundu yes diyince hiç bir işlem yapmıor no diyince oyundan çıkıor hiç karşılaştınmı böyle bir sorunla ne yapmalıyım?

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galiba craclik bir sorun anlıyacağın
WWAF.png

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Evet, anladığım kadarıyla oyunun CD'sini takmanı istiyor. Crackle ilgili bir problem var sanırım.

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende hastasıyım ç.rize'yi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım benim vista ve çok güzel çalıştırıyor bu arada ben bir yama indirdim onun sayesinde türkçe olarak çalışıyor oyun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar cm0304 Windows 8 de çalıştıramıyorum yardım edermisniz

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
alt+enter veya ctral+enter tuşlarını dene tam ekran olması lazım o zaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows 8 de açılması için ne yapmamız gerekiyor bilen var mı.Uyumlulukta xp service pack 3 ü seçiyorum yinede açmıyor.