Ceza ve Killa Hakan "Bomba Plak" 22 Aralık 2008

kenan_386

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iojbpx.jpg

Uzun zamandır beklenen CEZA ve KILLA HAKAN albümü “Bomba Plak” Dolunay Müzik ve Orjinal Müzik etiketi ile 20 Aralık’ta tüm müzik marketlerde yerini alıyor. İlk baskısı “limited edition” olarak gerçekleştirilen Bomba Plak www.vemuzik.com adresinden satışa sunuluyor. Bomba Plak, limited edition üretiminde CEZA ve KILLA HAKAN hayranlarına dev imzalı poster, sticker, çok özel “cezahürat” hediye ediyor.İlk önce Türkiye pazarında satışa çıkacak olan albümün prodüktörlüğünü Akşit Uğurlu yaptı. Bekir Karaoğlan ve Paolon gibi prodüktörlerde projeye destek verdiler. Kayıtları Almanya’da gerçekleştirilen, 17 parçadan oluşan bu albümde M313s, Gekko ve Ayaz Kaplı gibi isimlerin düetlerini görmek mümkün. Avrupa’da piyasaya sürülecek olan versiyonda ise; Tommy S, Xavier, Naidoo, Sido, Alpagun, Jonnesman, Olli Banjo, Kerry James ve daha bir çok süpriz isim parçalara eşlik ediyor. Ceza ve Killa Hakan “BOMBA PLAK” albümü için “şimdiye kadar yaptıklarımızdan farklı bir çalışma oldu” diye yorumluyorlar. Sokakların dilini anlatan, underground, yerine göre esprili ama sert ve ciddi bir albüm dinlemeye kendinizi hazırlayın.

Track Listesi
1-Bu Bizim Yolumuz
2-Delıght(Lokum)
3-Rar Özgürlük Demek
4-Ayrı Gayrı Yok
5-Üzerimizde Gözler
6-Kapı Çalıyor Kim O
7-Kaçıncı Asır Kaçıncı Basım
8-Topraktandır Özümüz
9-Bomba Plak
10-Paydos
11-Mazide Kaldı
12-Basit Bir Suç
13-Killa
14-Hızlanma Vız Gelir
15-Bal Peteğinde Sinek
16-Geceden Korkma Gel
17-Bu Bizim Yolumuz Orıentatıon Remix

2-Delıght/İndir [Dosya.cc]
2-Delıght/İndir [zShare]

Alıntı

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benden önce davranmışşın bende okudum bu haberi konusunu acacaktım..

Ceza Türkiye'nin en önemli rapçilerinden ama artık almanyada yaşıyor gibi bir durum var hep killanın yanında önceki ceza albümlerinden uzak bir albüm olacagını düşünüyorum biraz daha amerikan rapi gibi olacak sanırım.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bilgi için saol.rap sever biri oalrak kesin indirip dinlerim.ama satın almam :)

JardeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ooff acayo birsey olmustur kesin merakla bekliyorum.

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rap olarak birtek cezayı dinliyorum ve bu albümü bekliyordum. kesinlikle güzeldir :D

kenan_386

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarkı Bence Süper Olmuş.İşte Rap Böyle Olur...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İndirip denemek lazım. Bende önceleri Ceza dinlerdim ama Sagopa'yı dinleyince tüh ya geç kalmışım keşke önce sagopaya geçseydim dedim.

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben de sagopayı cok ama cok soft buluorum bence türkiyenin en iyisi ceza ve artık farklı bisiler denemesi gerekio cunku uzun suredir hep aynı cizgide ve kanıtladı kendini.artık biraz renk getirmesi bence de gerekli idi

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Albümünü dinledim ve beğenmedim gerçekten ,ilk yaptıgım yorum gibi olmuş cezanın tarzı bu degil