Ceza Sebebim Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted Member
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted Member

SDN Okuru
MrtAltg, onları bizzat raporladım. Yani konuyla alakası yok ve kendi konumdu. Kendi raporladığım iletiden neden uyarı yiyorum? Haksız olduğunu düşünüyorum, en azından konumu düzenlememe izin verin. Süresiz atmanıza da razıyım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Kendi konunuz olması alakasızdan raporlandığında uyarı almıyacağınız anlamına gelmiyor. Kural ne diyor!

Açacağınız konular ve yapacağınız yorumlar sizin sorumluluğunuzdadır. Konu açıldıktan, yorum yapıldıktan sonra silinmez. Talep etmeyin. Etmeniz halinde olumsuz geri dönüş alacaksınız.

Sen bu kurala uymayıp konu ve mesajlarını sildirmek için art niyet taşırsan kural gereği uyarıyı alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
D

Deleted Member

SDN Okuru
O mesajlar kaç ay önceki mesajlardı ve ben, kaç ay önceki mesajları aynı nedenden dolayı (başkalarının) raporladığımda raporlarımı reddetmiştiniz. Şimdi de uyarı almanıza engel değil mi diyorsunuz?

Neden raporladığımı da açıklayayım:

Konunun içinde bir hayli kanıt vardı ve o resimleri gereksiz/yetersiz kaynak olarak gördüğümden raporladım. Bir şans daha verseniz? Sadece konumu düzenleyeyim, o bile kâfi.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Screenshot_1.png
Maalesef reddedilen bir rapor yok bir senin ki.
Screenshot_2.png
Yetersiz kaynak dediğinde bu sanırım ? Yazarken anlamsız değil aylar sonra anlamsız geliyor silin mesajımı anlamsız oluyor. Şu ana kadar sen dahil bir şans verdiğim tüm üyeler o şansı düzgün kullanmak bir yana daha da kötü kullandılar bu şanslarını o yüzden cezan bitene kadar bekleyeceksin.

D

Deleted Member

SDN Okuru
Neden cımbızlayıp atıyorsun? Atsana diğerlerini de... Konuda Alpsadik, bazı mesajları silmeyi unutmuş. Ben onları daha önceden de Creative ile konuşup sildirdim. Çünkü bu konuyu sadece ben değil, ziyaretçiler de okuyacak. Konudaki tartışmayı mı okusunlar? Moderatör silmeyi unutmuş ve ben de raporladım, keşke raporlamasaydım. Bin pişmanım...

Hadi madem kuralda reddedileceği yazıyor, o zaman beni banlamak yerine neden raporlarım reddedilmiyor? Mesajlarımı geri getirin, sadece 1 saatlik açık kalsın hesap. Sonra süresiz atıyorsanız atın, böyle saçmalıklara uğraşamam.