onursevim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 62

Ceyhun Gülselam Galatasarayda
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonsporda forma giyen milli oyuncu Ceyhun Gülselam ile 3 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 11.06.2011 20:53:45
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Oyuncusu Ceyhun Gülselam ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 1.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 2011-2012 futbol sezonunda 5.000 Euro, 2012-2013 sezonunda 6.000 Euro ve 2013-2014 sezonunda 7.500 Euro ücret ödenecektir.
KAP

Ceyhun Gülselam Sağlık Kontrolünden Geçti
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımının yeni transferi Ceyhun Gülselam, bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Ceyhun Gülselamın çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri Medical Park Hastanesinin uzman doktorları tarafından yapıldı.

Galatasaray Spor Kulübü
Ceyhun Gülselam: Galatasaraya İmza Attığım İçin Çok Mutluyum
Galatasarayın Yeni Transferi Ceyhun Gülselam, Galatasaray Televizyonuna Açıklamalar yaptı.
Bir röportajında en mutlu olduğun anı Ümit Milli Takıma çağrılman olarak nitelendirmişsin. Bu sıralamada Galatasaraya transferin Ümit Milli Takıma çağrılışını geçmiştir diye tahmin ediyoruz.
Evet, zaten şu an Galatasaray gibi büyük bir camiaya imza attığım için çok mutluyum. Zaten Milli Takımda da aynı hocalarla çalıştım. Umarım burada hep beraber başarılı oluruz.
Almanyada başlayan bir futbol kariyerin var, bu başlangıç hikayeni dinleyebilir miyiz?
6 yaşında futbola başladım. 7 yaşında Bayern Münihe gittim, orada 8 sene oynadım. Oradan yine Münih kökenli Unterhachinge gittim. Orada 5 sene oynadıktan sonra Süper Lige, Trabzonspora transfer oldum. Şimdi de Galatasaraydayım.
Bayern Münihin gözlemcileri izleyip, beğenmişler seni?
Evet, aynen öyle. Bir turnuvada beğenmişlerdi beni. Babam bana Bayern Münihte oynamak isteyip istemediğimi sormuştu, istediğimi belirtmiştim. Oraya gittim, sonra da her şey istediğim gibi gitti, buralara kadar geldim.
"Her futbolcu gibi hedeflerim var ve bunları gerçekleştirmek için bir adım atmam gerekti. Daha üst liglerde oynamam gerek, bunu en kısa zamanda başarmayı umuyorum" demişsin. Trabzonspor gibi bir camia için oynadın, sonrasındaysa daha büyük bir adım atarak Galatasaraya geldin.
3 sene çok güzel zaman geçirdim Trabzonsporda, o yüzden bütün Trabzonspor camiasına, arkadaşlarıma ve hocama buradan teşekkür ediyorum. 3 sene önce Süper Lige gelerek büyük bir adım attım. Galatasaraya gelişim de benim için iyi bir adım oldu. Umarım Galatasaray kulübüyle büyük başarılara imza atarız.
"Büyük takımlarda top koştururum umarım" demişsin. "Büyük takım"dan kastın daha ön planda olan, daha çok izlenen ve daha çok desteklenen bir takım mı? Galatasaray tam bu hedefin orta yeri herhalde.
Aynen öyle, çok mutluyum buraya imza attığım için. Kulüp gibi benim de hedeflerim büyük. Umarım hem Avrupada, hem de Türkiyede bütün kupaları kaldırırız.
Fatih Terim senin hayatında çok özel bir yer tutuyor. Seni 3. Ligden milli takıma seçmiş bir isim. Şimdi Galatasarayda birlikte çalışacaksınız.
Bütün röportajlarımda konusu açıldığı zaman Fatih Hocama çok şey borçlu olduğumu söylüyorum. Beni 3. ligden A Milli Takıma çağıran hoca kendisi. Aynı zamanda Ümit Hoca da Ümit Milli Takımın hocasıydı. Onlara çok şey borçluyum, umarım onları mahcup etmem.
Taraftarlar bu sezon serbest vuruştan gelen gol özleminin bitip bitmeyeceğini merak ediyorlar. Biter mi?
Biter umarım. Bu sene bol bol serbest vuruş golü izletmek istiyorum.
Taraftarlara bir mesajın var mı?
Bizi her zaman desteklesinler. Şimdiden her şey için çok teşekkür ediyorum. Umarım hedeflerimize ulaşır, şampiyon oluruz.
Galatasaray Spor Kulübü