Ceyhun Gülselam Galatasaray'da!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
B_10282_b.jpg

spacer.gif

Ceyhun Gülselam Galatasaray’da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen milli oyuncu Ceyhun Gülselam ile 3 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

B_b13e136a0b1882708dc344c9c5d42b05.jpg

B_7abacb2014e38fc881ef4b589e212f3f.jpg

B_0d1b822ee352aaaa3afada8af4c067fe.jpg

B_4b20f0c6c3ad046d9f5063ec3dc38be8.jpg

Galatasaray Sportif AŞ

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 11.06.2011 20:53:45

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Ceyhun Gülselam ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 1.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 2011-2012 futbol sezonunda 5.000 Euro, 2012-2013 sezonunda 6.000 Euro ve 2013-2014 sezonunda 7.500 Euro ücret ödenecektir.

KAP

B_10283_ceyhun-b.jpg

spacer.gif

Ceyhun Gülselam Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yeni transferi Ceyhun Gülselam, bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Ceyhun Gülselam’ın çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri Medical Park Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından yapıldı.

B_3cc7497849c9530441dc48eb42efa156.jpg

Galatasaray Spor Kulübü

Ceyhun Gülselam: Galatasaray’a İmza Attığım İçin Çok Mutluyum

Galatasaray’ın Yeni Transferi Ceyhun Gülselam, Galatasaray Televizyonu’na Açıklamalar yaptı.

Bir röportajında en mutlu olduğun anı Ümit Milli Takım’a çağrılman olarak nitelendirmişsin. Bu sıralamada Galatasaray’a transferin Ümit Milli Takım’a çağrılışını geçmiştir diye tahmin ediyoruz.

Evet, zaten şu an Galatasaray gibi büyük bir camiaya imza attığım için çok mutluyum. Zaten Milli Takım’da da aynı hocalarla çalıştım. Umarım burada hep beraber başarılı oluruz.

Almanya’da başlayan bir futbol kariyerin var, bu başlangıç hikayeni dinleyebilir miyiz?

6 yaşında futbola başladım. 7 yaşında Bayern Münih’e gittim, orada 8 sene oynadım. Oradan yine Münih kökenli Unterhaching’e gittim. Orada 5 sene oynadıktan sonra Süper Lig’e, Trabzonspor’a transfer oldum. Şimdi de Galatasaray’dayım.

Bayern Münih’in gözlemcileri izleyip, beğenmişler seni?

Evet, aynen öyle. Bir turnuvada beğenmişlerdi beni. Babam bana Bayern Münih’te oynamak isteyip istemediğimi sormuştu, istediğimi belirtmiştim. Oraya gittim, sonra da her şey istediğim gibi gitti, buralara kadar geldim.

"Her futbolcu gibi hedeflerim var ve bunları gerçekleştirmek için bir adım atmam gerekti. Daha üst liglerde oynamam gerek, bunu en kısa zamanda başarmayı umuyorum" demişsin. Trabzonspor gibi bir camia için oynadın, sonrasındaysa daha büyük bir adım atarak Galatasaray’a geldin.

3 sene çok güzel zaman geçirdim Trabzonspor’da, o yüzden bütün Trabzonspor camiasına, arkadaşlarıma ve hocama buradan teşekkür ediyorum. 3 sene önce Süper Lig’e gelerek büyük bir adım attım. Galatasaray’a gelişim de benim için iyi bir adım oldu. Umarım Galatasaray kulübüyle büyük başarılara imza atarız.

"Büyük takımlarda top koştururum umarım" demişsin. "Büyük takım"dan kastın daha ön planda olan, daha çok izlenen ve daha çok desteklenen bir takım mı? Galatasaray tam bu hedefin orta yeri herhalde.

Aynen öyle, çok mutluyum buraya imza attığım için. Kulüp gibi benim de hedeflerim büyük. Umarım hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de bütün kupaları kaldırırız.

Fatih Terim senin hayatında çok özel bir yer tutuyor. Seni 3. Ligden milli takıma seçmiş bir isim. Şimdi Galatasaray’da birlikte çalışacaksınız.

Bütün röportajlarımda konusu açıldığı zaman Fatih Hocama çok şey borçlu olduğumu söylüyorum. Beni 3. ligden A Milli Takım’a çağıran hoca kendisi. Aynı zamanda Ümit Hoca da Ümit Milli Takım’ın hocasıydı. Onlara çok şey borçluyum, umarım onları mahcup etmem.

Taraftarlar bu sezon serbest vuruştan gelen gol özleminin bitip bitmeyeceğini merak ediyorlar. Biter mi?

Biter umarım. Bu sene bol bol serbest vuruş golü izletmek istiyorum.

Taraftarlara bir mesajın var mı?

Bizi her zaman desteklesinler. Şimdiden her şey için çok teşekkür ediyorum. Umarım hedeflerimize ulaşır, şampiyon oluruz.

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hadi hayırlı olsun. İyi transfer. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bu arada Türk Telekom Arena'dan bir gol haberi daha geliyor GS :3-TS:0 Goller ( Selçuk İnan,Ceyhun Gülselam,Barış Özbek (K.K)

:mrgreen:

RECEPNFK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İyi transfer takımımız için hayırlı olur inşallah.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ceyhun 4 yillik 15 milyon € + tophane'de nargile kafe + 57 yillik kacak jack daniels ve 4 karton kent alacak. Kaynak: ntvspor

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı Olsun . Yerli Ve Genç Olması En Büyük Avantaj

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
vay iyi transfer hayırlı olsun

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Fm2011'de ben Galatasaray'a kimi aldıysam galatasaray yönetimi de onu aldı bu sene:D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Ceyhun Gülselam, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

ceyhun3_BHJHB.jpg

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Ceyhun Gülselam, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen 23 yaşındaki genç futbolcu, bu sezon sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kalmıştı. Türkiye'den bir çok kulübün ilgilendiği başarılı orta saya oyuncusu, bugün Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardı ve kendisini sarı kırmızılı yapacak sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.
GÖRÜŞMELER BORSAYA'DA BİLDİRİLDİ
Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Ceyhun Gülselam'ın Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" denildi.
Galatasaray, daha önce de Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı renklerine bağlamıştı.

Kaynak

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İşte sevindiğim tek haber bu bu adamdan kurtuldum ya artık 2. yarı Ceyhun oyuna girecek korkusu yaşamayacağım.

Umarım hayrını görür Galatasaray

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
İşte sevindiğim tek haber bu bu adamdan kurtuldum ya artık 2. yarı Ceyhun oyuna girecek korkusu yaşamayacağım.

Umarım hayrını görür Galatasaray

Barış var şimdide :D Belki Mustafa sarp olabilir. Korkular bitmicek gibi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Trabzondan misileme bekliyoruz :D bunu yönetimin yanına koymayın lütfen :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Mustafa Sarp misillemesini merakla bekliyoruz. :D

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu adam ilerleme kaydetmedi ne yazıkki hücum yönü hala çok zayıf bir colman,selçuk olmayacağını anlamış şenol hoca yoksa bırakmazdı..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[video=youtube;hVFOI4LTccI]http://www.youtube.com/watch?v=hVFOI4LTccI[/video]

Şunu hiç unutmam

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Mustafa ve barıştan kat kat daha iyi bi oyuncu.Fatih terim ellerinde daha iyi olacaktır yaşıda genç.
Fatih terim verir ayarı ona eksik yönü kalmaz :D

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=adVbGRvRbJY

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam senelik 1 Milyon Euro'ya gelmiş. Fazla para vermemiş bizimkiler.

Bakalım NTV Spor'un hesaplarına göre ne kadar alacak? :D