Çevrimiçi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
forumda önceden ç.içi kişileri görebiliyoduk. Neden kapatıldı o??

yetkililer bilgi verebilirse bana iyi olur...

önceden kim var kim yok görüyoduk, bu forumda neden hep iyi şeyler kapatılıyor??

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu konu açılmışke...

Konuyu okuyanları da döstermiyor artık forum.Yani afedersiniz ama forumu forum yapam çoğu özellik gitti.

İnşallah düzeltilir bütün sorunlar.

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
koyduğun linkin sorumla alakası yok. Sorun neden kapatıldığı değil, neden açılmadığı...

sitenin yavaşlığı sebep olarak görünmüş, ben forumun layıkıyla kullanamadıktan sonra forumun hızlı olmasının hiç bir önemi yok..

ayrıca 3 aydır hiç mi çözüm bulamadılar.. çok saçma..

vay şu şöyle bu böyle diye yakınırlar, iş kendilerine gelince hiç bişi yapmazlar.. ayıp ayıp..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nasıl alakası yokmuş? Açıklama yapılmış orada.

Forum performans sorunu nedeni ile forum içerisindeki bazı özellikler iptal edilmiştir.

Ayrıca gerekli çalışmalar yapılıyor merak etmeyin. Şu anki durum forumun açılmamasından daha iyidir. Biraz daha sabır. Yeni temayla bu sorunlar giderilecek.

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bak hala neden kapatıldığından bahsediyosun, neden kapandıysa kapandı neden açılmadığıyla ilgili benim sorum.. yavaşlığı bahane etmişsiniz 3 aydır kapalı olan şey neden açılmıyor??

o kadar trajı olan bir sitede yöneticiler neden ilgi göstermiyor, bu, burdaki üyelere saygı göstermediğinizi gösterir.. Yeni tema gelene kadar da pekala geçici bir tema da kullanılabilirdi, 3 aydır maduruz biz burda..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Neden kapanmışsa işte o yüzden açılmıyor. Troy da not düşmüş bir çözüm bulana kadar böyle olacak diye.

Üyelere saygı göstermemek gibi bir durum söz konusu değil. Perde arkasında yaşananları ben çok iyi bilirim.

Ayrıca maduruz demişsiniz de bu sorun o kadar da üyeleri sıkıntıya sokacak bir sıkıntı değil. Gerekli bilgi alışverişi yapılabiliyor.

Tabii ki her şeyin en iyisini yapmak durumdayız sizin için ama biraz daha zamana ve sabra ihtiyacımız var. Bu sorunlarla ilgilenen arkadaşlar öyle keyfiyen ilgilenmemezlik yapmıyorlar. Eminim ki Troy da bunun için gerekli çabayı harcıyor.

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
heee.. tamam o zaman..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...