Çetrefilli atraksiyonlar

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Selam ben de aranıza yeni katıldım. Troyu çok severim, kendisi kirvem olur. Yarışmaya İstanbul'dan telefonla katıldım. Hobilerim arasında resim yapmak, müzik dinlemek, kitap okumak ve hacca gitmek var. Yerli artizlerden Sibel Can'ı, Rüştüyü bir de Cem Uzan'ı, yabancı artizlerden Kompela'yı, Banu Alkan'ı ve yine Banu Alkan'ı severim.
Çok heycanlandım şimdi devamını yazamıyciim. Yalnız bu forumu ve SDN olgusunu pek bi kenetlenmiş, pek bi 'olmuş' gördüm. Böyle devam edersiniz inşallah. Artık ben ve gereksiz şakalarım da aranızdayız.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Henüz birkaç mesaj yazmışsın ama foruma renk katacağın belli.Hoşgeldin :)

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
"Kahveyi Kremasız İçenler" grubunun başkanıdır kendileri :D :)

Hoşgeldiniz...

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
isot dedi ki:
"Kahveyi Kremasız İçenler" grubunun başkanıdır kendileri :D :)

Hoşgeldiniz...
Bu konunun ilk sayfasına mesaj atanları gruba alsın o zaman.Diğerleri şansına küssün :)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kahveyi Kremasız İçenler grubuna çok heves ettim ama notere gittim, onun isim haklarını Nevzat Tuzukuru diye bir adam almış. Ağlayarak geri döndüm, hatta yolda yaşlı bi teyze teselli etti.
Neyse, demek istediğim KKI grubu başlamadan bitti. Ama merank etmeyin, bizde gruplar bitmez. Yeni hedefim "Cem Uzan Mitinglerinde Pilav Üstü Döneri Beleşe Getirenler" grubu; yani CUMPÜDBG! Yine aynı şekilde havuzbaşı partileri, Rus dansçı kızlar, köpüklü eğlenceler, türlü türlü acayiplikler sadece bizim grupta olacak! Bakalım yarın gidecem notere, bu ismi de biri almışsa, giriş katında zaten noter oradan atarım kendimi aşağı.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
uheuhuehsauheuaheuhauh :D :D :D

esprilerin çok kötü ama komik... :D :D :D

forumu eğlendiriceğinden şüphem yok "AiA" ;) ;D

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
elektr10, CUMPÜDBG: Cem Uzan Mitinginde Pilav Üstü Döneri Beleşe Getirenler anlamına geliyor. Bir ara bi gruplaşma, oluşum geyiği vardı ya onunla ilgili bi muhabbet. Bu arada nickin pek bi sevimli geldi, fizikle alakan var mı? Ben Fİzik bölümündeyim belki tanışıyoruzdur diye şeyttim.

Ayrıca herkese pek teşekkürler sağolun varolun. SDN çalışacak Türkiye kazanacak.
Birlikte hep daha iyiye.
Kontrolsüz güç; güç değildir.
Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır.
Hebele hübele.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
elektr10, CUMPÜDBG: Cem Uzan Mitinginde Pilav Üstü Döneri Beleşe Getirenler anlamına geliyor. Bir ara bi gruplaşma, oluşum geyiği vardı ya onunla ilgili bi muhabbet. Bu arada nickin pek bi sevimli geldi, fizikle alakan var mı? Ben Fİzik bölümündeyim belki tanışıyoruzdur diye şeyttim.
Ah ben nasıl unuturum CUMPÜDBG grubunu nasıl unuturum >X< Yuh bana tüh bana vah bana.Gruba üye olmak için başvurduğumda aleyhime delil olarak kullanılmaz inşallah (A)

Fizikle doğrudan alakam yok ama dolaylı olarak var.Elektrik-elektronik mühendisliğindeyim de ondan ;)