Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
Tayland’daki The Wat Pa Luangta Bua Yannasampanno Manastırı’nda bir kaplan ailesi misafir ediliyor. Bu kaplanlar bir keşiş tarafından bakılırken ziyaretçilerin yanında evcil birer kedi gibi duruyorlar.
Yasal olmayan şekilde avlanan avcılar tarafından anneleri öldürülünce köylüler 1999 yılında kaplanlardan birini manastıra getirdiler.
Abbot Chan isimli keşişin yarattığı bu ortamda ziyaretçiler dinlenmekte olan kaplanlara dokunabiliyorlar.
Kaynak : The Pandora BoX
Siz Yapabilir miydiniz ???
Şahsen Ben yanına 100 metre bile yaklaşamazdım
Yasal olmayan şekilde avlanan avcılar tarafından anneleri öldürülünce köylüler 1999 yılında kaplanlardan birini manastıra getirdiler.
Abbot Chan isimli keşişin yarattığı bu ortamda ziyaretçiler dinlenmekte olan kaplanlara dokunabiliyorlar.
Tapınaktaki 40 kaplan da bu keşiş tarafından büyütülmüş ve agresif davranışlarını kontrol altına almayı başarmış durumda.
Keşiş Chan kaplanların insanlara dostça yaklaşmasının ardında bir sır olmadığını söylüyor.
Kaplanların sabah programı içerisinde havuzda av yeteneklerini geliştirirlerken insanlar çok kısa mesafeye kadar yaklaşabiliyorlar.
Ölüm riski bulunmasına rağmen bu turist kaplana dokunuyor. Şu ana kadar herhangi bir kaza olmadı
Kaynak : The Pandora BoX
Siz Yapabilir miydiniz ???
Şahsen Ben yanına 100 metre bile yaklaşamazdım