Cepstar Web Tv 1.0 Türkçe (Android) Kendi Yapımım HD Süper Kalite

cepstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
qxjhhf.jpg

11vqp0z.jpg
jr9nk2.jpg

e12p00.jpg
2jb3bzk.jpg

Gördüğünüz en iyi web tv uygulaması diyebilirim 161 tane türkçe ve yabancı hd tv kanalı mevcuttur uygulama kendi yapımımdır reklam eklemedim reklamsız sürümdür kanalı açtıktan sonra ekrana 2 kere tıklayıp tam ekran yapabilirsiniz kanal yayın adresleri canlitvlive.org sitesinden alınmıştır güle güle kullanın

...NOT... Birkaç gündür sunucuya erişim kapatılmış o yüzden uygulama çalışmıyor Ama DNS ayarı değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz

Samsunglarda > Menü > Ayarlar > Wi-fi ayarları kısmına geliniz. Etkin hale getirmek için ağa bağlanın. Önünüze gelen iki seçenek olacak “ağ yapısını değiştir” yazısına tıklayınız. Gelişmiş Seçenekleri göster tıklayınız. Aktifleştirerek Ip Ayarları kısmına gelip karşınıza çıkan bölümde Statik seçeneğini seçin ve DNS değiştirmek için açılan sekmede DNS1 ve DNS2 bölümleri gözünüze çarpacaktır. Buraya Google DNS ayarları olan 4.2.2.2 ve 4.2.2.4 giriyoruz hepsi bu kadar basit bu sayede hem uygulama sorunsuz çalışacak hemde tüm yasaklı sitelere sorunsuz girebileceksiniz Diğer android cihazlardada ayarlar hemen hemen bu şekildedir

2yzhogl.jpg

cepstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüs yok arkadaşım reklam sayfasından kaynaklanıyor reklamı geç e tıklayın indirin

cepstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bişey yok boşuna karalama uygulamayı kendim yaptım ben bilmezmiyim olup olmadığını vallaha kullanmayan pişman olur bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi android tv uygulamasıdır inanmazsanız pc ye indirin eset ve kaspersky veya istediğiniz antivirüs uygulaması ile taratın uygulama tertemizdir bu arkadaşın karalamasına inanmayın bundan sonra bişey yazmıyorum isteyen indirir kullanır keyfine bakar isteyen indirmez gerisi size kalmış

- - - Mesaj Güncellendi - -
uygulamanın linkinide silmişsiniz insanlar faylansın istedim demekki hata etmişim lütfen bu konuyu silermisiniz

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Uygulama da reklam eklentisi oldugu icin virus gibi gozukuyor ancak virus bile degil. Dikkatli bakarsaniz adware yaziyor yaninda. Önemli olan uygulama izinleridir. Sahsen bu uygulama kamera izni isterse yuklemem. Gerek yok kameraya ne yapacak degil mi?

cepstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saolasın arkadaşım işi bilen adam başka oluyor kamera izni istemiyor yüklerken kontrol edebilirsin konuda anlattığım gibi dns adredlerinide yaparsan sorunsuz çalışır

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
apklerin çoğu virüs google play dışında uygulama yüklemek yanlış madem temiz google play'e yükledaha iyi paylaşım olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
öde parayı google play'e yükle böyle olmaz çoğu telde google play dışında kaynak kabul etmiyor.

cepstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kabul ediyor açmak gerekiyor ayarlar bilinmeyen kaynakları işaretleyin her uygulamayı yükleyebilirsiniz ben bu işin uzmanıyım web sitemde var binlerce uygulama barındırıyorum rom yapıyorum vs telefon ve android konusunda kendime rakip tanımıyorum lütfen bana işimi öğretmeyin konuyu baltalamayın dahada bişey yazmayın