Cep Telefonu kasko tavsiyesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar bi kaç güne zenfone alıcam fakat 100 150 tl arası kasko yaptırmayı planlıyorum.
internette cepkask hakkında 100 lerce olumsuz yorum var fakat çoğu kendi hataları.
örneğin adam 3. kattan telefonu düşürmüş ve kaskosu iptal olmuş ve bence adam haksız.
Bilmesi lazımdı ki yüksek yerden düşünce iptal olduğunu.
Genel olarak kasko yaptırmayı planlıyorum.
Sizinde değerli yorumlarınızı bekliyorum...

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilinçli bir şekilde yaptırırsan yararlı olacağını düşünüyorum bilinçliden kastım hani kasko hangi durumlarda karşılayacak ve karşılayacak durumlarla senin karşılaşma ihtimalin mesela ben bu telefonu bu şekilde koruyacağıma güvenmiyorum düşürürüm kırarım felan diyorsan yaptır kesinlikle ancak kılıf ve buff ekran koruyucu taktırmakta fena olmaz

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bilinçli bir şekilde yaptırırsan yararlı olacağını düşünüyorum bilinçliden kastım hani kasko hangi durumlarda karşılayacak ve karşılayacak durumlarla senin karşılaşma ihtimalin mesela ben bu telefonu bu şekilde koruyacağıma güvenmiyorum düşürürüm kırarım felan diyorsan yaptır kesinlikle ancak kılıf ve buff ekran koruyucu taktırmakta fena olmaz
ben kılıfla rahat edemiyorum hocam ekran jelatide dahil.
elimden kaydı düştü gidip cebimden ücret çıkarmadan sıfırlamak isterim

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman hangi şartlar altında karşıladığını iyi incele bence pahalı telefonlar için önlem alınmalı sonuçta bu şekilde önlem almaya çalışmak ne kadar sağlıklı bilinmez mesela bi kardeşim dostum Z2 aldı haftasında kırdı ekranı belli olmuyor bi anlık kaza ile olan olur :) Taahhütleri ne kadar yerine getiriyor önemli ama yinede bence fazla güvenilmemeli.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bugün zenfonemi aldım yanındada 1 yıllıksigorta yaptırdım teknogarantiden