Trrrek Çillo karabasan
Profesör
Ahhh o günler abim bi ara cennet papağanı aldı eve getirdi kafese koyduk çok korkmuştu yanından geçerken bile çırpınıyordu neyse 1 hafta böyle geçti korkusu yavaş yavaş dinerken bizede alışıyordu kafesde durmayı sevmiyordu bizede alışmıştı artık korkmuyordu ama elimize falan gelmiyordu sadece kafamıza tek geliyordu o kadar kafese girmekten hoşlanmadığından neredeyse hep dışarıda kalıyordu sadece yem ve su için kafese giriyordu Hatta bi keresinde kafese girmedi bizde koyamadık geceyi dışarda geçirdi yattı sabah oldu sonra kafese girdi. O kadar çok öterdiki asla susmazdı ve sesi yüksek çıkardı uyurken bile ötüyordu çünkü eş istiyordu ama bizim eş alacak paramız yokdu
neyse hep böyle geçti çok sevmişdim onu birgün abim petshop a gitti orada bir çift cennet papağanı aldı toplam 600 tuttu ve bizim cennet papağanı vererek 400e indirdi gitti benim cennetim cennete gitti gitti gitti cennete gitti
( o kadar çok seviyordumki onu anlayamassınız aşık olmuştum yaklaşık 2 ay sonra paramız olunca onu eyer biri sahiplenmediyse geri alacaktık ama kafesde kala kala strese girmiş tüyünü yolarak kendini öldürmüş dünyam yıkıldı resmen hala onun için üzülüyorum keşke hala burda oldan benim cennet papağanım cennete gitti cennete...