CengizHan2 Meslekler Hakkında Sorum Var?

Navidades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Cengizhan2 oyununu oynuyoruz da biz. Irkları sınıfları filan anladık ama meslekler hakkında bilgi edinemedik. Nedir ne değildir kimden alınır nereye verilir. Hangi Sınıf hangi mesleği kasmalıdır bilgisi olan varsa aydılatabilir mi ?

Ha bu arada oyun tamamen türkçe katılmak isteyen olursa oyun için nickim "erlikhan" pm atabilirsiniz.

Göz atmak istersenizde CengizHan2

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
bahsi geçen oyunun kendi forumu yokmu?

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu Cengizhan2 oyununu oynuyoruz da biz. Irkları sınıfları filan anladık ama meslekler hakkında bilgi edinemedik. Nedir ne değildir kimden alınır nereye verilir. Hangi Sınıf hangi mesleği kasmalıdır bilgisi olan varsa aydılatabilir mi ?

Ha bu arada oyun tamamen türkçe katılmak isteyen olursa oyun için nickim "erlikhan" pm atabilirsiniz.

Göz atmak istersenizde CengizHan2

Oyunun kendi forumunda bunu sorarsan çok daha kısa sürede cevap alırsın.

http://www.joygame.com/Forum/Forum.aspx?f=203

rebel4nqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir Cengizhan 2'yi bende oynuyorum diğer MMORPG oyunlar gibi oyunda hile yok herkes hakkıyla emeğiyle kendini geliştiriyor,oyun görevlileri de çok ilgililer ve lonca sistemi sayesinde çok güzel arkadaşlıklar edinilebiliyor.Oyunda 4 tane ırk var ister Türk olun ister Rus yada diğerleri tercihi bize bırakmışlar üstelik oyun tamamen Türkçe olduğundan her şeyi rahatça anlayabiliyoruz.Ve biz oyuncuların en çok sevdiği şey olan etkinlik ve hediyeler Cengizhan 2'de fazlasıyla mevcut. Bence sizde denemelisiniz
smile.gif

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Rebel çok güzel anlatmış ve reklamını yapmış oyunun. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de Cengiz Han 2 oynuyorum.
Oyunda bilemediğiniz bir durum olduğunda oyunun forum bölümüne bakın.
Daha oyunu oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim.