Cem Yılmaz'ın 'Netflix' paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, içki ve sigara içtiği videosunu, "Bu akşam Netflix'te 22:00'de Düşkünüm Sana" notuyla paylaştı. Yılmaz'ın paylaşımı olay oldu
2510672_414x233.jpg

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmelik" ile Netflix, BluTV ve Puhutv gibi dijital platformlar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) denetimi kapsamına girdi.

RTÜK bundan sonra internet üzerinden radyo, televizyon veya isteğe bağlı yayıncılık yapan tüm mecralardaki içerikleri denetleyebilecek.

Cem Yılmaz bu gelişme üzerine bir paylaşımda bulundu.

Cem Yılmaz, kişisel Instagram hesabından, sigara ve alkol tükettiği sırada çekilen bir videosunu yayınladı.

Yılmaz, Bülent Ersoy'un seslendirdiği 'Düşkünüm Sana' şarkısı eşliğinde yayınladığı videoyu, "Bu akşam Netflix'te 22.00 de Düşkünüm Sana" mesajıyla yayınladı.

Yılmaz'ın paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Bir kısım Cem Yılmaz'a destek verirken, bazı takipçileri de ünlü komedyenin geçmişteki bazı tartışmalarda tavrını koymadığı gerekçesiyle samimi olmadığını söyledi.

Kimi takipçiler de içki sigara kullanımını özendirdiği için Yılmaz'a tepki gösterdi.

İşte bazı tepkiler:

- Cem Yılmaz Netflix’e denetim gelmesini bu video ile protesto etmiş.
Ne mutlu senin gibi çıkarlarını düşünmeden toplumun sorunlarına duyarlı davranan ve haksızlıklar karşısında her daim dim dik durabilen bir sanatçıya sahip Türk halkına (@88Ksem)

- Tüm mesele dürüstçe herkese göstererek içmesi... Afiyet olsun güzel insan... (@Damla18811938)

- Sevilen, takip edilen bir komedyen. Bunca hukuksuzluğa, kıyıma, din tüccarlığına, çevre katliamına sahnede tek bir cümleyle değinmişliği yoktur. Üstüne bir tişört bile giymeden rakı ve sigara ile direnmiş. Buna da şükür mü demeli? (@PYAntika)

- Cem Yılmaz Rtük'ü protesto etmek icin, çıplaklık, alkol ve sigara öğelerinin üçünü birden içeren videosunu sosyal medyada yayınlamış. Bu ülkede sosyal medya kullanımı 10 yaşa kadar düştü. Hanginiz bu görüntüyü 10 yaşındaki kızına gösterir. Muhalif olmak başka, saçmalamak başka. (@Harun_URAN)

Kaynak HT
 

Usain

SpaceX
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,213
Reaksiyon puanı
15,050
Puanları
113
Yaş
21
Evet haber fotoğrafı bile sansürlü. :D Hahahaha
 

Ben Kenobi

Müdavim
Katılım
6 Kasım 2011
Mesajlar
7,336
Reaksiyon puanı
3,155
Puanları
113
Bu mudur tepki.
İyi ki yapmışsınız demek bu.
Evlenip bosandiktan sonra sasirdi bu adam, kibir sahibi oldu, zeki bir insanin verecegi ve bizlere vay be adam tasi gedigine oturtmus dedirtmek varken şimdi tek diyecegim bu yolda devam ederse yasi ve tecrübesi ne olursa olsun sonu Arda gibi olacağıdır.
 

Usain

SpaceX
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,213
Reaksiyon puanı
15,050
Puanları
113
Yaş
21
:D :D Türkiye'de giderek özgürlükler kısıtlaşıyor sanki sansür koyunca anlaşılmıyor ya :D
Sokak ahlaksız insan dolu her gün haberlerde görüyoruz. Ama bunları caydırmak yerine oraya buraya blur atmayı, o da olmadı direkt ülkeden def etmeyi yeğliyorlar. Çok garip günler çok...
 
Üst