Cem Yılmaz "Yahşi Doğu"yu Çekiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Cem Yılmaz filmde rol alması için Uğur Yücel'i ikna etti.

yahsi-bati-2_640.jpg

2 MİLYON 322 BİN 826 KİŞİ İZLEDİ
Cem Yılmaz rotasını doğuya çevirdi! Son filmi Yahşi Batı'da 1880'li yılların Amerikası'nda kovboylarla mücadele eden Osmanlı paşaları Aziz Bey ile Lemi
Bey'in maceralarını anlatan Yılmaz'ın yeni filminin adı Yahşi Doğu olacak. Yahşi Batı'nın 2 milyon 322 bin 826 seyirci tarafından izlenmesi ve 20 milyon 855 bin 375 lira hasılat yapması üzerine yapımcı firma Fida Film ile CMYLMZ Fikir Sanat devam filmi için kolları sıvadı.

ŞUBAT 2011'DE VİZYONDA
İlk iş olarak Fida Film, 'www.yahsidogu.com' adlı internet adresini satın aldı. Cem Yılmaz da senaryo ve cast çalışmalarına başladı. Oyuncu kadrosunda Ozan
Güven kesin olarak yer alırken Yılmaz bir de sürpriz isimle anlaştı. Ünlü komedyen, Uğur Yücel'i 'Yahşi Doğu'da oynamaya ikna etti. Yaz sonunda çekilere başlamayı düşünen Cem Yılmaz, filmi şubat ayında vizyona sokmayı planlıyor.

Kaynak

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Güzel malzemesi olan filmlerden berbat tadı olan senaryolar çıkarıyorsunuz.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cem yılmaz senaryoyu bu işi profesyonelce yapan senaristlere bırakmalı yahşi batı hayatımda izlediğim en berbat filmdi Gora nın bile kendi başına bir sürükleyiciliği vardı...

Reaksiyon puanı
189
Amaç gülüp eğlenmek olduğu için senaryoya takılmadan izledim ve büyük keyif aldım :) Sizlere de tavsiye ederim :)

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Senaryodan kasıt kaliteli espri zaten.O kaliteyi göremediğim için üzülerek bir önceki youmu yaptım zaten

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bence yahşi batı kaliteli bir yapımdı. eğlenerek izledim. içerisinde çok hoş espriler ve göndermeler barındırıyordu. ancak tutan bir filmin 2.sinin yapılmasına hep karşı çıkmışımdır. sonucu büyük çoğunlukla hayal kırıklığı oluyor.umarım yahşi doğu istisnaların arasına girebilir.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
bence yahşi batı kaliteli bir yapımdı. eğlenerek izledim. içerisinde çok hoş espriler ve göndermeler barındırıyordu. ancak tutan bir filmin 2.sinin yapılmasına hep karşı çıkmışımdır. sonucu büyük çoğunlukla hayal kırıklığı oluyor.umarım yahşi doğu istisnaların arasına girebilir.

AROG 2. film olmasına rağmen bence gayet güzeldi :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Miilet gülmekten gebermek istiyor, aynı amanda senaryoda sağlam olmalı ki sıkmamalı.Yahşi batının olumsuz eleştirilerinden inşallah ders çıkarmıştır.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Cem Yılmaz Türkiyede kaliteyi çok yukarı çekti...
O yüzden Durmadan kendisini aşmak zorunda...

Ya da Kaliteyi yerin dibine sokup Türk Halkının anladığı dilden
Yani R. İvedik bayalığında rezilliğinde bir film yapmalı...

Sonuçta görüyoruz ki Türk Halkı Kaliteden çok bayağılığa daha çok prim veriyor...

Cem Yılmaz Şebnem Ferah ise
İvedik ayısı İsmail YK

Genelde Recep İvediğe bayılanlar severek gülerek izleyenler Cem Yılmaz ı sürekli eleştiriyor...

Aslında Cem Yılmaz ı eleştirenlerin İvedik izlemesini görünce en baba komedi filminden daha komik geliyor bana :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cem Yılmaz Türkiyede kaliteyi çok yukarı çekti...
O yüzden Durmadan kendisini aşmak zorunda...

Ya da Kaliteyi yerin dibine sokup Türk Halkının anladığı dilden
Yani R. İvedik bayalığında rezilliğinde bir film yapmalı...

Sonuçta görüyoruz ki Türk Halkı Kaliteden çok bayağılığa daha çok prim veriyor...

Cem Yılmaz Şebnem Ferah ise
İvedik ayısı İsmail YK

Genelde Recep İvediğe bayılanlar severek gülerek izleyenler Cem Yılmaz ı sürekli eleştiriyor...

Aslında Cem Yılmaz ı eleştirenlerin İvedik izlemesini görünce en baba komedi filminden daha komik geliyor bana :)

Cem Yılmaz ile Recep İvedik bence kıyaslanmaz bile Cem Yılmazın kalitesi ortada fakat Cem Yılmaz Stand Up ta kraldır fimlerde değil kendisi de "Benim en iyi yaptığım iş Stand Up tır demiştir" ayrıca yine dediğine göre filmlerinden para kazanma hırsı yok sadece hayalinde yapmak istediği filmleri yapmaya çalışıyor ancak dediğin gibi kalite çıtasını yükseltmek durumunda.. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Filmini tivibu'dan izledim. Aslında izlemedim. Sonuna doğru sarıp, dayanamayıp sıkıntıdan kapattım.
Devam filmi yerine yeni birşey bulsun.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
olay budur ya,filmin sonunu öyle bir bırakmışlardı ki doğu kesin çekilir demiştim.kesinlikle izlerim :)