Çekler Küçümsedi!..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
EURO 2008'de çeyrek finale yükselmek için A grubundaki son maçında karşılaşacağımız Çekler, kendinden fazla emin.

Karşılaşma ile ilgili olarak Alman Kicker dergisine konuşan Çek futbolcu Libor Sionko, ''Türkiye'nin İsviçre ile oynadığı maçı izledim. Türkler iyi takım ancak üst düzey takım değil' ifadelerini kullandı.

Çeyrek finale çıkan takımın beraberlik halinde, maç sonunda atılacak penaltılarla belirlenmesine de değinen Sionko ''Ben de bu yolu tercih ederdim. tur atlayacak takımı bilgisayarların belirlemesinden iyidir'' diye konuştu.

Sionko, Portekiz karşısında forvette Jan Koller olmadan oynadıkları, bunun hakkında ne düşündüğü sorusuna ise ''Biz Kollersiz de, Koller ile de iyi oynayabiliriz. Onun oynayıp oynamaması hocamız Brückner'in taktiğine ve rakibin durumuna bağlı. Milan Baros da, Jan Koller de takımımız için çok önemli oyuncular'' cevabını verdi.

Kaynak

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sizi pazar günü bi yenelim ondan sonra dünya basını ne der merak ediyorum

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fatih terim takımla oynamazsa kazanırız gibi geliyo.. zevkli bir maç bizi bekliyo...

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kendileri sanki üst düzey takımlarda.Tamam kesin kazandık zaten.Bir takım rakibini küçümsediyse kesin yenilir.