Çekim Kalitesi yüksek Modem arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Arkadaşlar çekim kalitesi yüksek olmasını istiyorum evim dubleks 150m2 var duvarlarda kalın şuan kullandığım 5760 airteis modeli zayıf kalmakta üst katta bile problemi çalışıyor wifisi bana altkattan bile rahat kullanabileceğim bi modem lazım rounterler ile performans alamıyorum 3-4 mbit kopuk kopuk geliyor rounterlerde.

Bütçem:500₺

100 Mbitlik internet kullanmaktayım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Merhabalar;

Evinizde router+modem toplam kaç tane var bilmiyorum.Tek bir tane almak yerine toplamda 1 modem+2 router ile evi 3 e bölerek işlem yapabilirsiniz.Bizim evimiz 120m2 civarı.En uçtaki salonda modemimiz var.Birde en arka odaya modemden çektiğimiz kablo ile router bağladık.Sıkıntısız kullanıyoruz.

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Merhabalar;

Evinizde router+modem toplam kaç tane var bilmiyorum.Tek bir tane almak yerine toplamda 1 modem+2 router ile evi 3 e bölerek işlem yapabilirsiniz.Bizim evimiz 120m2 civarı.En uçtaki salonda modemimiz var.Birde en arka odaya modemden çektiğimiz kablo ile router bağladık.Sıkıntısız kullanıyoruz.

Hocam kablo çekemem evin içinden görünüm bozuyor wifiyi görüyor rounterde kayıp cok bi bağlanıyo bi bağlanmıyo