Çekilişle 500 abonede Rocket League, 1000 abonede FIFA veya GTA veriyorum

Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar youtube kanalı açtım. Başlarda bilisiniz tanınmak zor bir süreç bende hem tanıtım amaçlı hemde bir aksiyon olsun diye kanal 500 aboneye ulaştığında rocket league 1000 aboneye ulaştığında ise FIFA veya GTA yı çekilişle verecem. Sizide kanalımda görmek isterim. Kampanya videosu;

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şu sıralar aradan sıyrılıp kanalı büyütmek çok zor. Bol şans :) Abone oldum.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
aynen valla çok çalışıyorum gündüz video, akşam montaj ve abone çok zor ama imkansız değil inşallah :)
Sana tavsiyem klasik oyun videolarının yanında kendine özgü bir şey yapman. İnsanların ilgisini çekecek ve kimsenin yapmadığı veya çok az kişinin yaptığı bir şey. Yabancı kanallardan örnek alıp Türkçe olarak da yapabilirsin. Zaten çoğu Türk kanallar öyle yapıyor.

Reaksiyon puanı
0
Sana tavsiyem klasik oyun videolarının yanında kendine özgü bir şey yapman. İnsanların ilgisini çekecek ve kimsenin yapmadığı veya çok az kişinin yaptığı bir şey. Yabancı kanallardan örnek alıp Türkçe olarak da yapabilirsin. Zaten çoğu Türk kanallar öyle yapıyor.

Bir kaç format üzerinde çalışıyorum. Daha çok yeni kanal ama yapacağım ya en iyisi olacaksın yada tek olacaksın bu işin her yerde kuralı böyle :) kanala göz attıysan trivia crack hiç karşılaşmadığım bir formattı. bunun gibi birkaç şey daha ekliyecem

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bir kaç format üzerinde çalışıyorum. Daha çok yeni kanal ama yapacağım ya en iyisi olacaksın yada tek olacaksın bu işin her yerde kuralı böyle :) kanala göz attıysan trivia crack hiç karşılaşmadığım bir formattı. bunun gibi birkaç şey daha ekliyecem
Kastettiğim böyle şeylerdi :)