• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Çekil ben de görüncem!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
news_manset_resim_t0_manukasim02.jpg

Size iki fotoğraf göstereceğiz... Her iki fotoğrafta da şampiyonluk kupası verilmiş, futbolcular şampiyonluğu kutluyor...

Daha doğrusu fotoğraflardan birinde futbolcular şampiyonluğu kutluyor, ama diğerinde futbolcuların ne yaptığını kestirebilmek biraz zor...

Çünkü fotoğrafta kravatlı gömlekli yöneticilerden futbolcuları görebilmek imkansız...

Şimdi size soruyoruz:

Sizce Türkiye'de kulüp yöneticilerinin kaç tanesinin amacı spora hizmet etmek?

Ve de kaç tanesinin amacı medyada yer almak?

Tabii ki Kasımpaşa sadece bir örnek, Türkiye'de neredeyse her kulüpte durum aynı...

Takdiri size bırakıyoruz...

BU MANCHESTER UNITED'IN SEVİNCİ. YÖNETİCİ GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

msvnc.jpg

BU DA KASIMPAŞA'NIN SEVİNCİ. FUTBOLCU GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

ksvnc.jpg

KAYNAK

Sanki bir tane de en solda var. :D

Ama gerçekten vahim bir görüntü...

çok iyi bir tespit..başka alanlarda sıkça karşılaştığım bi durum ama futbolda dikkat etmemiştim.

Ara da fark olması çok normal birisi Adı üstün de Kasımpaşa Alışık değiller öyle kupa serenomilerine diğeri ise alışkın ne kupalar kaldırdılar şimdiye kadar :icon_:

ha bi de kasımpaşalı yöneticilerin boyları Futbolculara oranla daha uzunmu ne :whistling: Resim de bizimkiler daha mutlu görünüyor manchesterli oyunculara bakın ca :icon_:

Başlığı beceripde okuyamadım yaw :D içeriği okuyunca ancak başardım :D

Aslında sahada bu kadar yönetici olmazdı ama karşıyakalı 'medeni izmirliler' 500 kişi falan sahaya atladılar futbolcularımıza vurdular jandarma erleri yaraladılar sahaya girebilen yöneticiler ise futbolcuları vip tr0übüne kaçırdı sonrasındada sahada kalmışlar

Aslında sahada bu kadar yönetici olmazdı ama karşıyakalı 'medeni izmirliler' 500 kişi falan sahaya atladılar futbolcularımıza vurdular jandarma erleri yaraladılar sahaya girebilen yöneticiler ise futbolcuları vip tr0übüne kaçırdı sonrasındada sahada kalmışlar
O da burada...

Rezillik!

güzel bir tespit olmuş bu resimleri medyada boy göstermeye çalışıp kamerlara oynayan kulüp başkanı geçinenlere göstermek lazım.avrupa kupalarında neden başarılı olamayışımızın göstergesidir.sokakta ki vatandaşa sorsak süper ligdeki tüm başkanların isimlerini sayar,avrupa takımlarına bakıyoruz,man.u başkanı kim yada barcelonanın,bunları bir kaç kişi biliyordur, uefa finalisti olan s.donestin başkanı kim? bende bilimiyorum,ne zaman ki kulüp başkanları teknik direktör ve ekibinin işine karışmayı bırakıp ,hocaları rahat bırakırlarsa takımlarımız avrupada ve dünyada başarılı kulüpler olacaktır.bknz sivas başkanına sadece maçları izliyor :) aziz yıldırım yüzünden fenerin durumuda ortada...