Haber Çeçen lider Ramazan Kadirov'un Erdoğan'ı Öcalan ile tehdit etmesi

Reaksiyon puanı
114
Açıkçası bu adam kimdir diye ben de bilmiyordum ama Kocaeli'nde açılan Cevheer Dudayev Park'ı Çeçenleri biraz rahatsız etmişe benziyor. Çeçen lider hem Türkiye'yi "teröristlere" arka çıkmakla suçladı hem de "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum: Kararını ver!" diye de seslendi. Hatta bu parkın açılmasını da biz de Abdullah Öcalan parkı açalım nasıl olur diye sordu

Reaksiyon puanı
4,724
Cevheer Dudayev ve Ramazan kadirov u ilk defa ben duydum herhalde eve dün yada önceki günde haberde okudum ama ilk defa duydum, işin aslını bilmiyorum ama rahatsız ediyorsa kapatılmalı bencede aynı şekil öcalan parkı yapsalar hoş olmaz sonuçta

Reaksiyon puanı
16,128

Cevher Musayeviç Dudayev, Sovyet Hava Kuvvetleri generali olmuş Çeçen lider. 1991'den 1996'daki ölümüne kadar Kuzey Kafkasya'da ayrılık bir bölge olan Çeçen İçkerya Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı ve şuan ki kestiği tırnak olamaz merhum'un tükürüğü bile daha haysiyetli.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Türkiye' de bir parka neden Rus mu Çenen mi anlayamadım birinin adı verilir ki ! Koca ülkede isim verilecek değerli bir Türk isim kalmadı mı ?

Bu isim çeçenler için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama. Her gün şehitlerimizin olduğu veya tarihe geçmiş binlerce Türk varken o parka bir şehidimizin adını vermek yerine Cevheer Dudayev Park'ı diye isim koymak bana saçma geldi. O ilde yaşanyanların yarısı bu isimi okuyamaz bile.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
114
Türkiye' de bir parka neden Rus mu Çenen mi anlayamadım birinin adı verilir ki ! Koca ülkede isim verilecek değerli bir Türk isim kalmadı mı ?

Bu isim çeçenler için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama. Her gün şehitlerimizin olduğu veya tarihe geçmiş binlerce Türk varken o parka bir şehidimizin adını vermek yerine Cevheer Dudayev Park'ı diye isim koymak bana saçma geldi. O ilde yaşanyanların yarısı bu isimi okuyamaz bile.
Çok güzel bi noktaya değinmişsiniz

Reaksiyon puanı
4,724

Türk yoktur Müslüman vardır çünkü ?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Savaş değil katliam o, savaş olsa duramazsın

Türkler zorla müslüman olmuştur dimi ?

O kadar zorla olmuş ki. Can sıkıntısına Müslümanlığın koruyucusu olup yüzlerce yıl Müslümanlığı yaymak ve korumak için uğraşmışlar...

Not: Türklerin tarih boyunca hareketlerini inceleyince Türklere zorla bir şey yaptırılabileceğine inanmakta nasıl bir bakış açısı bilemem...

Reaksiyon puanı
4,724
Türkler zorla müslüman olmuştur dimi ?

O kadar zorla olmuş ki. Can sıkıntısına Müslümanlığın koruyucusu olup yüzlerce yıl Müslümanlığı yaymak ve korumak için uğraşmışlar...

Not: Türklerin tarih boyunca hareketlerini inceleyince Türklere zorla bir şey yaptırılabileceğine inanmakta nasıl bir bakış açısı bilemem...
Az ekşi sözlük oku derim

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ne yani? Kimse Türkiyenin iç işlerine karışamaz.
Reis acaba Sen kimsin diyecekmi ki?