Cebimde 200 YTL var ! Açım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Beşiktaş'ta formsuzluğu nedeniyle eleştrilen Gordon Schildenfeld'in bazı sıkıntıları varmış..

Beşiktaş'ın devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Gordon Schildenfeld, takıma geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemezken, ağır eleştirilere maruz kaldı. Genç oyuncunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadığı iddia edilirken, bu transferi gerçekleştiren yönetim de yeni bir yanlış yapmakla suçlandı. Oysa ki sahadaki görüntünün ardında, Gordon Schildenfeld'in yaşadığı sıkıntılar vardı...

'CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!"

ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ

Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi.

Kaynak

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
İnanmıyorum ya futbolcuyla ilgisiz olursan sonu bu olur.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
bence bjk nin bu futbolcuya sahip cıkması lazım ne bu rezillik ya

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Gerçekten yazık, dramatik bir durum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
aman işim yokta futbol cuylamı ugraşıcam pc den başkası yalan

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Adamdan temizlik için 50 YTL istenir mi ya? Gülsek mi ağlasak mı!

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
rezillik bu zihniyetle ne olur? bilen var mı?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bjk'nin bi taraftarı abi, gerisi yalan. Böyle yönetim olmaz.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cocugu karısı ac maca nasıl konsantre olsun..mehmet yozgatlı trınk 750 bın dolar alıyo senede ama..yada rocardınho 1.750 bın euro alıyo senede hıc oynamasa dahı..utanın utanın..sonra gonderıcez dıyosunuz...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
nerde eski sinan engin adam eskiden futbolcuların üstüne titrerdi peşlerinde koşardı... şidmi yönetimde teknik kadroda bir vurdum duymazlık almış başını gidiyor... bu takımdan 5 yıl şampiyonluk beklemeyin...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana pek inandırıcı gelmedi. bu kadar da değil. hiç transfer taksidi falan yatmamış mı hesabına? yoksa cebimde 200 YTL var. hesabımda ise 500.000 YTL var a mı getirmiş işi(?)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
alirizak dedi ki:
bana pek inandırıcı gelmedi. bu kadar da değil. hiç transfer taksidi falan yatmamış mı hesabına? yoksa cebimde 200 YTL var. hesabımda ise 500.000 YTL var a mı getirmiş işi(?)
Adam demiş ki:
Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!