Cd Calarken Mp3 Kayit Yapabilmek

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
evet baslikta yazildigi gibi cd calarken kayit yapmasina olanak saglayan bir yazilim varmi linux icin

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cd calarken kayıt olayina neden ihtiyac duydugunu anlamadim, öle bi program varsada duymadım..ama cdyi yani track olan parcalari komple mp3e cevirebilirsn öle programlar cok var... pek yardımcı olamadik ama...

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
o kadar uğraşacağına bence;
jdownloader ile youtubeden istediğin parçanın sayfasının linki ile mp3-mp4-flv-avi-varsa 360p-480p.... diye istediğin formatta indirebilirsin...gayette kaliteli...

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ayrı ayrı programlarla, eğer makinan çok kötü değilse, sorunsuz yapabilirsin. Aynı program içinde yapmak istiyorsan eğer bilen bir arkadaş cevap verecektir. İngilizcen varsa yabancı kaynaklardan araştırabilirsin. Window$ ortamında mediaplayer 11 de bu özellik mevcut.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya bir cok program indirdim ama nedendir window7 denmi kaynaklaniyor yapamadimcünki windows xp ile steromix ayarlamam yetiyordu , ama isimi hallettim sagolun yine acikkaynak kodlu cdexe adli bir programcik sayesinde cözdüm olayi sagolun

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ya bir cok program indirdim ama nedendir window7 denmi kaynaklaniyor yapamadimcünki windows xp ile steromix ayarlamam yetiyordu , ama isimi hallettim sagolun yine acikkaynak kodlu cdexe adli bir programcik sayesinde cözdüm olayi sagolun

Eğer amacın hem dinleyerek hem de mp3 formatında sıkıştırmaksa media 11 seri ile bu işi yapabilirdin. Açık kaynaklı olanı illaki vardır. Ubunutu tr foruma da sorsaydın keşke.Onlardan biri muhakkak kesin olarak seni cevaplardı. Böyle durumlarda sourceforge sitesine uğramayı unutma.