Ccc.exe çalışmayı durdurdu.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ekran kartım powercolor(ati).işletim sistemim w10-10074.
sorunum ccc.exe çalışmayı durdurdu ekrana gelip bazı uygulamaları silip gidiyor..
yaptıklarım:format(defalarca-biosu sıfırlama dahil)-değişik buildleri yükledim-kendi virüs programıyla tarattım(herhangi virüs programı kurdurmuyor)-serinin son driverini yükledim-sonuçta değişiklik yok..ve açılışta "ccc.exe çalışmayı durdurdu ve hata bildirimi gönderiyor"uyarısı...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
amd windowsun diğer sürümlerine stabil sürücü çıkarttıda bi win10 kaldı ne aceleniz var maceramı arıyonuz deneme aşamasındaki sistemi kullanıpta biraz makyajlamışlar win 8 in aynısı

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ccc.exe Cataliyst Control Center demek. Yani ekran kartının programı. Bunun önüne geçmek için uygulamayı kaldırıp onun yerine sadece sürücülerini yükleyerek bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ccc.exe Cataliyst Control Center demek. Yani ekran kartının programı. Bunun önüne geçmek için uygulamayı kaldırıp onun yerine sadece sürücülerini yükleyerek bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.
teşekkür ederim.enazından bir çözüm önerdiniz..ccc nin ne olduğunu uzun zaman bilgisayar kullananlar bilirler...den.masasından kaldırıyorum.değişik driverleri kuruyorumkurulumun her türünü deniyorum..bilgisayarı kapatıp açınce o bela sanki işlem yapılmamış gibi orda..birde geri bildirime başlıyor bazem ne yaoacak diye müsade ediyorum 5-10 dakika sürüyor..
galiba çözüm"nvidia"ekran kartında saklı...