Cbox Mu ? Packard Bell TJ65 Mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By1GKaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

By1GKaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.hepsiburada.com/packard-bell-tj65-dm-009tk-intel-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd750482

http://www.hepsiburada.com/cbox-despina-mt650-intel-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750601

her ikisinin ekran kartı dışında özellikleri neredeyse aynı cboxin hd4650 sı daha iyi sıralamalarda gerçekte uygulamalarda durum nasıl ?
birde cbox ın fazla fotoğrafı yok ama olan fotoğrafında tasarım daha güzel. Parmak izi okuyucusu var ama daha önce hiç bir laptopta kullanmadım şimdi bana gereksiz gibi görünüyor sizce bir öğrenci olarak ne kadar kullanıırım ?

birde en önemlisi packard bell in ram i 4gb 677 mhz sanırım internette tam olarak net bilgi bulamadım gerçekten öyle mi öyle ise performans olarak ne kadar kaybım olur? cbox 4gb 800mhz

özellikleri kağıt üzerinde cbox önce gibi duruyor ama bilinmeyen bir marka olduğundan bazı şüphelerim var incelemeyi bırakın doğru düzgün fotoğraflarını bulamadım.

İkisinin fiyatı 1.555,16 TL . Daha ucuzunu internette bulabilirmiyim ??

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşa packard bell tj65 aldı.çok memnun.ekran kartı 1 gb olması çok iyi.çoğu oyunu full ayarlarda bilgisayar kasmadan oynuyabiliyor.ısınma işinide iyi çözmüşler.makine fazla ısınmıyor.ama diğer bilgisayarı bilemeyeceğim. Bu arada benim şimdiki bilgisayarımda packard bell.2 sene oldu.gayet memnunum.arkadaşta bende görüp aldı zaten. ama tabi başka fikirlerde alırsan iyi edersin.iyi derim kötü çıkar.günahını almayayım.

By1GKaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sağol packard bell tahmin edebiliyorum. ama cbox ile ilgili hiç bir şey yok internette o biraz kafamı kuracalıyor. packard bell in ram leri 677 mhz mi eğer aynı bilgisayar ise öğrenebilirmisin? internette o konuda da net bir bilgi yok