CB Erdoğan kabine toplantısı açıklamaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 635883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,512
CB Erdoğan’dan değerlendirme toplantısının ardından açıklama: "Bir gece yarısı gerçekleştirilen bu eylem, kesinlikle art niyetli bir girişimdir."
CB Erdoğan: "Geçmişi darbelerle dolu ülkede bir gece yarısı 104 emekli amiralin böyle bir girişimde bulunması kabul edilemez. Bunun adına ifade özgürlüğü diyemeyiz."
CB Erdoğan: "Emekli amiral sıfatıyla da olsa böyle bir girişim, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik bir bühtandır."
CB Erdoğan: "Ana muhalefet partisini bir kez daha demokrasiden yana tutum almaya davet ediyoruz"
CB Erdoğan: "Montrö'nün ülkemize sağladığı kazanımları önemli görüyor, daha iyisi için imkan bulana kadar bu sözleşmeye bağlılığımızı sürdürüyoruz."
CB Erdoğan: Kanal İstanbul ile Montrö arasında kurulan bağ tamamen yanlıştır.

Ne düşünüyorsunuz?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
CB Erdoğan’dan değerlendirme toplantısının ardından açıklama: "Bir gece yarısı gerçekleştirilen bu eylem, kesinlikle art niyetli bir girişimdir."
CB Erdoğan: "Geçmişi darbelerle dolu ülkede bir gece yarısı 104 emekli amiralin böyle bir girişimde bulunması kabul edilemez. Bunun adına ifade özgürlüğü diyemeyiz."
CB Erdoğan: "Emekli amiral sıfatıyla da olsa böyle bir girişim, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik bir bühtandır."
CB Erdoğan: "Ana muhalefet partisini bir kez daha demokrasiden yana tutum almaya davet ediyoruz"
CB Erdoğan: "Montrö'nün ülkemize sağladığı kazanımları önemli görüyor, daha iyisi için imkan bulana kadar bu sözleşmeye bağlılığımızı sürdürüyoruz."
CB Erdoğan: Kanal İstanbul ile Montrö arasında kurulan bağ tamamen yanlıştır.

Ne düşünüyorsunuz?
Cumhurbaşkanı masal anlatmaya bayılıyor.Tek adamlık gibi Osmanlı’da yer alan saçma bir düzeni bizlere layık gören zihniyetin samimiyetine inanmıyorum.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,512
@Hakancls, ben sadece bir kısmını dahil ettim kalanına bakmadım ayrıca baksam bile hep aynı şeyleri söylüyor. Bakma ihtiyacı duymuyorum o yüzden.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Konuşmanın ANA FİKRİ:

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Eğer bildiri gece yarısı yayınlanmasa ''darbe iması'' olarak yorumlanmayacaktı.Emekli amirallerde biliyor ki gece yarısı böyle bir bildiri yayınlamak ''darbe iması''na yol açar.