Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray - Video, Maçın Özeti, Golleri | 2 Mart 2014 Pazar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray deplasman fobisini Çaykur Rizespor karşısında da yenemedi.. Sarı Kırmızılılar, çok çekişmeli geçen maçta Chedjou'nun golüyle 1-0 öne geçmesine karşın 83. dakikada yediği golle maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

cheee0001.jpg

Aslan'a deplasman demeyin!

Hafta içinde Chelsea ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Rizespor karşısında ilk yarı boyunca etkisiz bir görüntü çizdi. Düşme hattında bulunan Karadeniz temsilcisi ise taraftar desteğini arkasına aldığı bu yarıda iyi bir mücadele sahaya yansıttı.

Karşılaşmanın 2. yarısında Galatasaray oyuna ağırlığını koyarken 60. dakikada Chedjou'nun kafa ile attığı gole 1-0 öne geçti. Golden sonra da Çaykur Rizespor kalesinde önemli ataklar geliştiren Galatasaray Umut ve Sneijder ile ciddi gol fırsatlarından yararlanamadı.

Müsabakada dakikalar 84'ü gösterdiğinde ise Çaykur Rizespor penaltı kazandı ve topun başına geçen Leonard Kweuke attığı gole durumu 1-1'e getirdi.

Galatasaray maçın kalan dakikalarında üstünlük golünü atamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 45'e, Çaykur Rizespor ise 22'ye yükseltti.

Çaykur Rizespor: 1 - Galatasaray: 1

Stat: Rize Yenişehir
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Ahmet Görkem Görk, Ali Adnan, Aykut Akgün (Dk. 77 Kweuke), Kıvanç Karakaş (Dk. 66 Sylvestre), Kağan Söylemezgiller, Cernat (Dk. 66 Tevfik Köse), Liban Abdi, Deniz Kadah

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Chedjou, Semih Kaya, Telles (Dk. 90 Hajrovic), Melo, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan (Dk. 90+1 Emre Çolak), Sneijder (Dk. 81 Sabri), Umut Bulut, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 61 Chedjou (Galatasaray), Dk. 85 Kweuke (penaltıdan) (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 41 Viera, Dk. 90+2 Sylvestre, Dk. 90+2 Ali Adnan (Çaykur Rizespor), Dk. 43 Selçuk İnan (Galatasaray)

KAYNAK

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aferin Umut maç nasıl hediye edilir gösterdin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Karsindaki takimi ciddiye almazsan tokati yer oturursun. Gecmis olsun Galatasaray.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o penaltıyı hoca nie vermedi ya :D

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:thumbup:Şimdi bi çaykur rize çayı demledim tavşan kanı:biggrin: tüm FENERBAHÇELİLER davetli şaGSkire çay yok :lol:

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
http://www.ligtv.com.tr/haber/burak-isyan-etti

Ben o çakmağı atanın... Maçı istersek kaybedelim ama insan canından kıymetli mi? Adamın gözünü çıkaracaklarmış.

Üstelik çakmaktan öncede yüzüne yabancı cisim geldiği için topa vuramadı. 5 saniye sonra yüzüne çakmak geldi.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Ben o çakmağı atanın... Maçı istersek kaybedelim ama insan canından kıymetli mi? Adamın gözünü çıkaracaklarmış.

Üstelik çakmaktan öncede yüzüne yabancı cisim geldiği için topa vuramadı. 5 saniye sonra yüzüne çakmak geldi.

Böyle olduğu sürece ne futbol gelişir ne ülke... İnsanımız hatalı üretim.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kötü olmuş g.saraya yazık oldu geçmiş olsun bence bu kafayla şampiyonluk hayal elimize geçen fırsatları cömertçe harcıyoruz

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hepsi bir kenara Melo'nun hareketi ne napmaya çalışmış..!

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
gayet güzel pozisyonları harcadık neden böyle oluyor anlamıyor oyuncular her maça farklı havada çıkıyor takımın standartı olamadı gitti inşallah iyi olacak ama o goller de kaçmaz be kardeşim

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir Beşiktaşlı olarak Burak ı sevmem fakat yazıktır günahtır be arkadaş, o adamı sevsende sevmesende ekmeğini kazanmaya çalışan profesyonel bir futbolcu. Sana o çakmağı fırlatma hakkını kim verdi? ya gözüne gelse Allah göstermeye kör olsa ve bir daha futbol oynayamasa, ailesinin kendisinin rızkını nasıl ödersin? Onu geçtim vicdanın seni rahat bırakır mı sandın?
Maç için fazla birşey söylemeye gerek yok , futbol bu 3 sonuçlu bir oyun , çok pozisyon kaçmış sonuç berabere...

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Ne olursa olsun sahadaki, o işten ekmek yiyen oyuncuya zarar verilmesi doğru değil.Futbol savaş değildir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Atılan cisim cakmak değil Bildiğimiz cakı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hepsi bir kenara Melo'nun hareketi ne napmaya çalışmış..!

Melo'ya da sarı verilmesi lazımdı rizeli futbolcunun sucu yoktu melo tahrik etti oda yitti ona veriyorsan melo da verilmesi lazım.

Rizeli futbolcunun el oynamasına %100 penaltı verilmesi lazımdı vermedi.

Muslera bilerek yapmasada en azında sarı veirlmesi lazımdı vermedi

Ali adnan 4 defa sarı görmesi lazımdı vermedi aynı şekilde kıvanc da öyle.

Rize Tarftarın yaptığı tam cahillik insanlık değil barbarlık o taraftarın bulunup en ağır şekilde cezalandırılması lazım atılan cisim cakmak değil CAKI.

bazı gözü dönmüş taraftara icinde insnalık kalmamış taraftarlar Burak o gelen cisimden dolayı ohh iyi olmuş geber ve bir cok laf etiklerini okuyorum sosyal medyada yazık size cok yazık acıyorum size.

o penaltıyı hoca nie vermedi ya :D

Bize sorma kardeşim git hocaya ve Aziz bey sor biz anlamazık penaltı işleirnde:):)

:thumbup:Şimdi bi çaykur rize çayı demledim tavşan kanı:biggrin: tüm FENERBAHÇELİLER davetli şaGSkire çay yok :lol:

Cay icin tşkler Buyur Mayıs da şekersiz bir tavşan kanı cay ısmarlaya bilirim:D:)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O cakiyi atani yakalayip islak degnekle bayiltana kadar döveceksin. Bak bakalim bir daha böyle soytariliklar yapiyor mu.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yazık etti yine cimbom off offf :(

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
burak yılmaz umut bulut ve selçuk inan (Sneijder) çekememezliği görünen şu maçı kaybetmemize neden olan kişilerdir bence.forvetsiz çıksak maçı alırdık

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Atılan cisim cakmak değil Bildiğimiz cakı.

Melo'ya da sarı verilmesi lazımdı rizeli futbolcunun sucu yoktu melo tahrik etti oda yitti ona veriyorsan melo da verilmesi lazım.

Rizeli futbolcunun el oynamasına %100 penaltı verilmesi lazımdı vermedi.

Muslera bilerek yapmasada en azında sarı veirlmesi lazımdı vermedi

Ali adnan 4 defa sarı görmesi lazımdı vermedi aynı şekilde kıvanc da öyle.

Rize Tarftarın yaptığı tam cahillik insanlık değil barbarlık o taraftarın bulunup en ağır şekilde cezalandırılması lazım atılan cisim cakmak değil CAKI.

bazı gözü dönmüş taraftara icinde insnalık kalmamış taraftarlar Burak o gelen cisimden dolayı ohh iyi olmuş geber ve bir cok laf etiklerini okuyorum sosyal medyada yazık size cok yazık acıyorum size.

Bize sorma kardeşim git hocaya ve Aziz bey sor biz anlamazık penaltı işleirnde:):)

Cay icin tşkler Buyur Mayıs da şekersiz bir tavşan kanı cay ısmarlaya bilirim:D:)
Eyw sağolasın seninde çayını içmeye mutlak gelirim :)