Çay döküldü. S3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taso45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, dun aksam uzeri telefona cay dokuldu. ahize ve kulaklik kismina geldi. kameraya hoparlor flas kismina cok az geldi.anina bataryayi cikartip kuruladim. sonra actim kulaklik takili gozukuyor biraz daha temizledim sonra duzeldi. hatta hersey duzgun calisiyor. on kamera bildiri isigi(tum isiklari mavi kirmizi yesil vs..) ahize arka kamera flas hoparlor kulaklik cikisi hersey olagan calisiyor ekran falanda problem yok oyun oynadim film izledim cay dokulmeden onceki durumunda calisiyor. Simdide pirince yatirdim. artik daha ne yapmam gerekiyor? Acaba oksitlenme falan olur mu? İleride problem yaratirmi?
cay sekerliydi.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Iyi de kuruladık sonra oyun oynayıp içerde tam kurumayan nemi tekrar büyütmenin anlamı yoktu. Sonuçta oyun oynarken ısınma kaynaklı nem artar.

Ilk başta yapılması gereken silip hemen pirince koymaktı. Belki problem olmaz geçmiş olsun.

Reaksiyon puanı
16,128
bir sorun varsa ilk 3ay icinde olur bence sadece kulaklik girisine bulasmis servise goster emin olmak istersen.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
içindeki nemi tam kurutmadan kullanmayın.

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplariniz icin tesekkur ederim.pirincin icinden cikarttim telefonu nasil biraktiysam yani normal bi sekilde aldim. Su an msji S3 le yaziyorum. Hersey normal tekrar tekrar kontrol ettim caysiz haliyle ayni. Benim korkum ileride sorun yaratmasi oksitleme falan olur mu?

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşların dediği gibi nemi tam olarak kurursa oksitlenme olmaz
sabır merak etme çalışıyorsa çalışır kurumasına izin ver biraz zaman tanı geçmiş olsun

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşların dediği gibi nemi tam olarak kurursa oksitlenme olmaz
sabır merak etme çalışıyorsa çalışır kurumasına izin ver biraz zaman tanı geçmiş olsun

Eyv. Saolasin. Her aksam pirincin icine koyacam. Umarim kalmaz. Suan biseyi olmayip sonradan sorun yaratirsa garanti kapsamina alirlar mi?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Eyv. Saolasin. Her aksam pirincin icine koyacam. Umarim kalmaz. Suan biseyi olmayip sonradan sorun yaratirsa garanti kapsamina alirlar mi?
kullanıp kullanıp pirincin içine atmayın :) bırakın tamamen nem alınsın.
tamamen kuruduktan sonra kullanın.ilerde oksitlenmeden ötürü arıza yaparsa garanti dışı olur büyük ihtimal.

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen kuruduktan sonra kullanın.ilerde oksitlenmeden ötürü arıza yaparsa garanti dışı olur büyük ihtimal.

Kullanmak zorundayim duzgun bi sekilde calisiyorsa simdi ne gibi bi problem olabilir ki?

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benimde hatta başka bir arkadaşın da s3 une çay dökülde. Aldım bataryayı çıkardım, iyice kuruladım, 10 dk sonra bataryayı takıp devam ettim hayata. Aylardır kullanıyorum sıkıntı yok, arkadaşın cihazda da sıkıntı yok. Olan olmuş, ilerde ne olacak diye kaygılanmanın mantığı yok. İlk başta arkadaşların dediklerini yapsan iyi olurdu, yapmadıysan devam hayata...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
S3 kullananlarda çok mu Sakar ya?:mrgreen:

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde hatta başka bir arkadaşın da s3 une çay dökülde. Aldım bataryayı çıkardım, iyice kuruladım, 10 dk sonra bataryayı takıp devam ettim hayata. Aylardır kullanıyorum sıkıntı yok, arkadaşın cihazda da sıkıntı yok. Olan olmuş, ilerde ne olacak diye kaygılanmanın mantığı yok. İlk başta arkadaşların dediklerini yapsan iyi olurdu, yapmadıysan devam hayata...

Normalse takma devam et diyo yani bencede oyle yapmaliyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S3 kullananlarda çok mu Sakar ya?:mrgreen:

Galiba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sony xperia z olaydı bu kadar korkmazdın :D

Bundan sonra telefon alacak olursam kesin xperia z rahat rahat kullanirim. Gerci ilk defa telefonuma sivi dokuldu ama.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Aklında bulunsun bir dahaki sefere dışını kurutup direk pirincin arasına at en aşağıya.
Bu saatten sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum, geçmiş olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pirinç doğru taktik. içini rahat tut. 1 2 gün bir sorun olmazsa sonrada hiç sorun olmaz.

taso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Su göstergesine çay geldiyse zaten nolursa olsun sıvı teması diyecekler.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
üstad bu su göstergesi bataryanın altında kareli bir kağıt parçası var ora mı ?
Açıkçası neye benzediğini bilmiyorum, bildiğim kadarıyla(zaten mantık açısından da böyle olmalı) su değince renk değiştiriyor.

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pek anlamam ama çay şekerliyse belki sorun çıkarabilir. (Mi acaba? Şekerli çay buharlaştığı zaman şekeri kalır yapışkan yüzey bırakır.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Açıkçası neye benzediğini bilmiyorum, bildiğim kadarıyla(zaten mantık açısından da böyle olmalı) su değince renk değiştiriyor.
Ben birara telefonun içini ıslak mendille sildim acaba bahsini ettiğimiz yer benim sildiğim yer mi diye düşünüyorum da :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bataryayı takmayacaktın. Bide şekerli çay. Açıp temizlenmeliydi. Bugün olmasa ileride sorun çıkartır.

rocknpark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde döküldü option ve back dokunmatik tuşları işlemiyor ne yapabilirim ?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardesim her mesajda pirince batir demisler iste daha ne yapacaksin. cikar bataryani kapagini batir pirince beklesin sabaha kadar yada daha fazla. sonra yine takar ve bakarsin

rocknpark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam yaptım bunu 2 gün bekledi ama suan tekrar baktım option back tuşum çalışmıyor. Bunun gibi bi sorunu olup tamiri nasıl ben onu merak ediyorum. Tüm ekranın mı değişmesi lazım ?