Cavani düellosu

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ada’da büyük yarış... M. City, Edin Dzeko ve para karşılığı Uruguaylı golcüyü istiyor. Chelsea ise yıldız golcü için paranın yanına Fernando Torres’i koyuyor.

12-02--Edinson-Cavani.jpg

Bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 42 maçta 37 gol kaydeden Edinson Cavani transfer döneminde devlerin kuyruğa girmesine neden oldu. Müthiş bir performans sergileyen Uruguaylı forvet için kulübü Napoli 60 milyon euro gibi astronomik bir bonservis bedeli belirledi. Real Madrid ve Monaco’nun da istediği Cavani için iki İngiliz takımı ön plana çıkmış durumda: Manchester City ve Chelsea…

Her iki kulüp de para artı bir forvetlerini Napoli’ye vermeye sıcak bakıyor. City para artı Edin Dzeko’yu, Cavani’yi almak için İtalyan ekibine önerdi. Real Madrid’den ayrılmaya hazırlanan Jose Mourinho’nun Chelsea ile anlaştığını sağır sultan bile duydu.

Falcao kaçmıştı

Portekizli çalıştırıcının forvet mevkisi için ilk isteği Radamel Falcao’ydu. Ancak Kolombiyalı golcüyü Fransız futbolunun yükselen değeri Monaco kaptı. Bu gelişme üzerine Mourinho’nun isteği doğrultusunda Londra’nın Mavili kulübü Cavani’ye kanca attı. Chelsea’nin yıldız futbolcu için teklifi para artı Fernando Torres. Napoli’nin yeni teknik direktörü Benitez’in de Torres ile yeniden çalışmayı çok istediği biliniyor.

Kaynak

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
chelsea bana göre bir adım önde ama istermisiniz monacoda devreye girsin

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vermeyin ya o giderse ben peste naparım

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]"Real Madrid'de oynamak çocukluk rüyam"[/h]
[h=2]Serie A takımlarından Napoli'nin forvet oyuncusu Edinson Cavani, hayalindeki takımın İspanyol ekibi Real Madrid olduğunu söyledi.[/h]
cavani600_DUKHU.jpg

Napoli'nin golcüsü Edinson Cavani, "Real Madrid'de oynamak çocukluk rüyam" dedi.

Transfer sezonunda çok konuşulan futbolcular arasında yer alan ve birçok kulübün peşinde olduğu iddia edilen Uruguaylı golcü Cavani, İtalyan basınından "Corriere del Mezzogiorno"ya yaptığı açıklamada, kulübünde mutlu olmasına rağmen geleceğin ne göstereceğinin belirsiz olduğunu ifade etti.

Ligde 34 maçta, attığı 29 golle dikkati çeken ve kontratında "54 milyon sterline serbest kalır" maddesi bulunan golcü, "Real Madrid çocukluk rüyam ve bu çok normal. Herkesin böyledir zaten ama hayat başka birşey. Napoli formasını şu an gururla giyiyorum. Yetişkin olmama rağmen hayatımda değişmeyen tek şeyse rüyalarımın değişmemesi" değerlendirmesini yaptı.

İtalya'da Napoli formasıyla çıktığı 138 maçta, 104 kez fileleri havalandıran 26 yaşındaki oyuncu, Premier Lig'de oynamanın da ilgisini çekeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Real için olurmu bilmemde chealse'de oynar gibime geliyor 6.his :D

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
torres gitmez italyaya o yüzden chelsea nin böyle yaparak cavani yi alması pek mümkün gözükmüyor. Dzeko yu bilmem gider mi. onun için dortmund devrede diyorlardı.

yani kısaca benim tahminim reale gider.

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu adama Burak Yılmaz 2 diyorum. Belki çok kızarsınız ama öyle görüyorum :)