IKrakeN8
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 42
32 gb modeli aklıma yattı, siz ne düşünüyorsunuz ?
öyle düşününce hiç bişey gibi geldi ama bilmiyorum vallahocam güncelleme desteği kolay kolay almaz. Ve ben sana bir soru sormak isterim sen bu telefonu niye almak istiyorsun hani bu telefonda seni çeken şey ne ?
İlk olarak bir telefon seçeceksen kriterlerin olsun. Sen 1000 lira bandında bir telefon arıyorsun anladığım kadarıyla. Bunun için öncelikle eğer uzun süre kullanmak istiyorsan samsung ve operatör telefonlarını boşver, çünkü seni onlara çekecek bir olayları yok. Asus Zenfone Max ve GM 5 plus düşünebilirsin. Asus zenfone max Radyosu ve 5000 mah bataryası ile, Gm 5 plus ise 2 yıl güncelleme alıcak ve bunu 3000 küsür lira verenlerden kat ve kat daha hızlı alıcaksın quick şarj özelliğide mevcut. Şuan 1000 lira bandında bu iki teli düşün derim.öyle düşününce hiç bişey gibi geldi ama bilmiyorum vallasizin öneriniz nedir ?
Asus max intel islemcili diymiİlk olarak bir telefon seçeceksen kriterlerin olsun. Sen 1000 lira bandında bir telefon arıyorsun anladığım kadarıyla. Bunun için öncelikle eğer uzun süre kullanmak istiyorsan samsung ve operatör telefonlarını boşver, çünkü seni onlara çekecek bir olayları yok. Asus Zenfone Max ve GM 5 plus düşünebilirsin. Asus zenfone max Radyosu ve 5000 mah bataryası ile, Gm 5 plus ise 2 yıl güncelleme alıcak ve bunu 3000 küsür lira verenlerden kat ve kat daha hızlı alıcaksın quick şarj özelliğide mevcut. Şuan 1000 lira bandında bu iki teli düşün derim.![]()
ya hani zenfone 2 intel işlemcili falan dediler intel işlemciler pazardan kalktıya ondan sordumBurda belirtilen gibi intel değil. Ben şuan zenfone 5 kullanıyorum arayüz gayet hoş geliyor bana, kamera kısmında pixelmaster kullanılıyor ve seçenekler çok, ayrıca tema desteğide son zamanlarda arttı. Bir mağazaya gidip incele derim.
- Yonga Seti (Chipset)Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916
- Ana İşlemci (CPU)Quad-core 1.2 GHz ARM Cortex-A53
- CPU Frekansı1.2 GHz
- CPU Çekirdeği4 Çekirdek
- İşlemci MimarisiARMv8 (64-bit)
- Grafik İşlemcisi (GPU)Adreno 306
- GPU Frekansı450 MHz
- AnTuTu Puanı (v6)25.200 Puan
- Bellek (RAM)2 GB
Ya Asus ilk neredeyse 2 dönem çıkardığı her telefon intel di. Ama yetersiz kalıyordu çok tüketimi vardı Qualcomm a geçti. Ama tekrar söylüyorum telefonu bi gidip gör görünüşü de önemli çünkü 500 mah olduğu için biraz kalın gelebilirya hani zenfone 2 intel işlemcili falan dediler intel işlemciler pazardan kalktıya ondan sordum
Serbest. Bir çalışan kontrol amaçlı sana bakıyorsa yanlış anlamanı gerektirecek bir durum değil. Sen bak incele dilediğin gibiArkadaşlar konuyla pek alakası yok ama.Teknosada falan telefonlar duruyor ya onlara bakmak yasak mi?
yani bu asus max bütün uygulamaları indirebiliyor diymi benim tabletim de intel işlemcili bazı uygulamaları indiremiyorumYa Asus ilk neredeyse 2 dönem çıkardığı her telefon intel di. Ama yetersiz kalıyordu çok tüketimi vardı Qualcomm a geçti. Ama tekrar söylüyorum telefonu bi gidip gör görünüşü de önemli çünkü 500 mah olduğu için biraz kalın gelebilir
Bütün uygulamalardan kastın ne ? Zaten incelemede yüksek grafikli bir oyun oynanıyor biraz bakınabilirsin internette hepsini destekleyip desteklemediğine. Veya şunu yap mağazaya gidince google play store dan kontrol etyani bu asus max bütün uygulamaları indirebiliyor diymi benim tabletim de intel işlemcili bazı uygulamaları indiremiyorum
güncelleme düşünme alınabilir...32 gb modeli aklıma yattı, siz ne düşünüyorsunuz ?