Casper VIA A6108 Intel İşlemcili Android Cep Telefonu 899

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[TABLE="width: 620, align: center"]
[TR]
[TD]
ust_logo.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hem fiyatı hem de performansıyla tam bir hayal kırıklığı olan telefon.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Casper bu piyasaya daha yen giriyor doğal olarak ilk çıkardıkları telefonlarda acemilik söz konusu olacaktır.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kullandıkları işlemci tek çekirdek yani bi anlamı kalmıyor..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
General mobile hayallerini yıktı bunun 500 tl ye düşse gene zor satılır

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1-2 ay sonra gm discovery e rakip olur :D Fiyatı baya ucuzlar yani :D

metinaydin72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mendocino Nasıl bir inceleme yorum mantığı bu. İnşallah herkes senin gibi kestirip atmaz yoksa bu ürünün sonuda DEVRİM arabalarına dönecek. Yeni bir ürün yapmanın heyecanı okadar güzeldirki ama ayni zamanda icat edenler çok kırılgandır, toplumun desteği onlar için çok önemlidir, bu yöndende değerlendirin derim. Direk çürütmek kolay yol göstermek tir zor olan diye düşünüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
mendocino Nasıl bir inceleme yorum mantığı bu. İnşallah herkes senin gibi kestirip atmaz yoksa bu ürünün sonuda DEVRİM arabalarına dönecek. Yeni bir ürün yapmanın heyecanı okadar güzeldirki ama ayni zamanda icat edenler çok kırılgandır, toplumun desteği onlar için çok önemlidir, bu yöndende değerlendirin derim. Direk çürütmek kolay yol göstermek tir zor olan diye düşünüyorum.

O zaman 2 gb ramli, 1080p video çeken bir cihaz çıkarsın. Böyle olsaydı ben de [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] ya katılmazdım ama arkadaş haklı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

Yeni ürün yapma heyecanı? icat edenler kırılgandır? Bu ve diğer cihaz zaten çinde başka isimlerle mevcut kimsenin bişey içat ettiği yok bu bir.

ikincisi ben markaya karşı değilim fiyat/performans dengesi iyi olduktan sonra üstünde casper yazmış, general mobile yazmış, vestel yazmış farketmez alır kullanırım ama bu cihaz hem performans olarak kötü hemde o fiyata dev markaların daha iyi telefonları var.

Casper piyasaya yeni giriyor aç gözlülüğü kenara bırakacak üstüne marka bastığı cihazı iyi seçip kendisini samsung vs sanmadan fiyat koyacak bende hakkını vereceğim.
Ama bu model hem performansıyla hemde performansına göre abartı fiyatıyla hayal kırıklığı. Dengeli olanlar basbaya satılıyor. Bknz: GM discovery.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle haklisin general mobile piyasayi kavurdu gecti