ahmetsefa
Öğrenci
Sizce Asus Zenfone 5 mi Casper Via a3 Plus mı
Sizce Asus Zenfone 5 mi Casper Via a3 Plus mı
Selamlar.
Via A3 Plus modelinde hızlı şarj özelliği var mı?
Kutusunda hızlı şarj destekli adaptör geliyor mu?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Birde Via A3 Plus modelinde bildirim led ışığı bulunuyor mu?
Casper Via A3 Plus Öneririm![]()
5V/2A diye hatırlıyorum.Şarj adaptörünün amper değerlerini biliyor musunuz acaba?
Kızılötesi yüz tanıması gece zifiri karanlıkta bile çalışıyor youtube dan izlediğim kadarıyla.. siz denediniz miSelam arkadaşlar.
Via A3 Plus modelini satın aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Telefondan şu ana kadar çok memnunum diyebilirim. Eğer kafanıza takılan sorular var ise cevaplandırabilirim.
Kızılötesi yüz tanıması gece zifiri karanlıkta bile çalışıyor youtube dan izlediğim kadarıyla.. siz denediniz mi
gerçekten tebriki hakediyor casper burada.. diğer markalar gibi ön kameradan çakma yüz tanıma koymamış adamlar.. gerçekten fiyat segmentine göre çok çok iyi. sorunsuz kullanmanız dileğiyle![]()
gerçekten tebriki hakediyor casper burada.. diğer markalar gibi ön kameradan çakma yüz tanıma koymamış adamlar.. gerçekten fiyat segmentine göre çok çok iyi. sorunsuz kullanmanız dileğiyle![]()
Hepsi öyle A6+,ZenFone 5 ne ararsan.Casper yine iyi kalıyor bunların yanındaE o kadar satış fiyatına bir zahmet yapsın. 3000 TL'lik cihazdan bahsediyoruz ve orta+ seviyede.
---- Mesajlar birleştirildi ----
E o kadar satış fiyatına bir zahmet yapsın. 3000 TL'lik cihazdan bahsediyoruz ve orta+ seviyede.
VIA A3 Plus her anlamda orta segmentte çok iyi cihaz.Yıllardır Casper,Vestel kullanan adamlar da var ve sıkıntı yokŞimdi yerli ve milli duygu kabarması yaparsan ileride pişman olursun casper pişmanlıktır.
Reklamlardan etkilenme düşünsene samsung note9 un üretimini casper yapsaydı şuan reklamlarda biz marsta tamamı %100 düşünce okuyan robatlarla şehir inşa ediyorduk.
VIA A3 Plus her anlamda orta segmentte çok iyi cihaz.Yıllardır Casper,Vestel kullanan adamlar da var ve sıkıntı yok
Mediatek en üstte ki yöneticisi değişti ve Helio P60 işlemcisini çıkardılar mediatekin bence tek düzgün işlemcisi şuana kadar ki..A3plus fena olmamış ama mtk bende şüpe uyandırıyor