1200 civarı bi bütçe var aslında ilk mi5 düşündüm fiyata göre en iyi o gibi ama garanti konusu çok sıkıntılıHepsini ele tam bütçeniz ne kadar ? nereye kadar zorlayabilirsiniz
mi5in garantisi hakkında sorun yaşayan görmedim.1200 civarı bi bütçe var aslında ilk mi5 düşündüm fiyata göre en iyi o gibi ama garanti konusu çok sıkıntılı
Hepsiburadadan alıp garantiye gönderince 3 ay bekleyenler var falan deniliyormi5in garantisi hakkında sorun yaşayan görmedim.
Valla ben duymadım Ebubekir Demirhan cevabını verdi zatenHepsiburadadan alıp garantiye gönderince 3 ay bekleyenler var falan deniliyor
Hocam sizi ne zaman bi konuda görsem hep sony öneriyorsunuzP9 liteye bulaşmayın 16 gb hafıza ile o iş olmaz.
Xperia X ve X compacta bakın 1400-1450 ye X Compactın arka kamerası XZ arka kamerasının 4k çekemeyen versiyonu ve X den daha iyi fakat plastik kasa 4.6 inç ekran ve kalın bataryası xperia xden daha iyi
Xperia Xin ise ön kamerası daha iyi daha iyi malzeme daha ince ve daha büyük ekran (5 inç) Fiyatlar hepsi burada fiyatlarıdır.
bu fiyat aralığında hangisi daha iyi veya daha iyi önerileriniz var mı ?
Zenfone 3 lenovo P2de bakabilir.Hocam sizi ne zaman bi konuda görsem hep sony öneriyorsunuz![]()
Zenfone 3 fiyat/performans telefonu ama ana menü geri tuşlarını falan ışıksız yapmışlar telefonunZenfone 3 lenovo P2de bakabilir.![]()
ZF3ün kamerası daha iyi diyorlarZenfone 3 fiyat/performans telefonu ama ana menü geri tuşlarını falan ışıksız yapmışlar telefonunLenovo P2 olabilir
![]()
Adamlar kameraya özen göstermişlerZF3ün kamerası daha iyi diyorlar
Huaweide çin asıllı bir marka ancak günümüzde iyi yerlere gelebilmeyi başardıHocam Casper,reeder gibi çinli telefon üreticilerinden telefon alıp arkasına logo basan ve ülkemizde fahiş fiyatlar ile mediatek gibi sorunlu işlemcili cihazlara sakın ola sakın bulaşmayın etrafınızda bulaşacak olan varsa gitsin uygun fiyatlı lenovo alsın veyahut xiaomi tarafına baksın o bütçeye herkez xiaomi öneriyor garanti konusunu bilmiyorum aldıktan sonra başın çokda ağrıyabilir belkide hiç ağrımaz kumar oynuyorsun o konuda diğer bakımdan özellikleri gayet yeterli olucağını düşünüyorum extreme bir iş yapmıyorsan![]()
Hocam yazdığım yazıda huawei kötü bir marka demiyorum fakat adamlar resmi yollarla ülkeye geldi burda şirket açtı belkide yakın zamanda fabrika dahi açabilirler benim anlatmak istediğim şu çinli markalar kötü demiyorum elbet aralarında çürük yumurtalar vardır fakat artık çinliler telefon işinde bir numaralar fakat casper gibi reeder gibi ekmeğe karışma suya karışmayıp bu işin kaymayığını yiyen firmalar var casperın ülkemizde bir fabrikası varmı telefon üzerine ben söyliyim yok reeder ın varmı onunda yok çinde arkasına logo bastırıp arayüzü türkçeleştirmekten başka bişey yaptıkları yokki reeder tamamiyle türkçe yapamamıştı arada çince yazılan menü yazıları vardı yine alıcak olan sizsiniz bu gibi insanların kanını emen markaların cihazlarını mı alıcaksınız yada gidip parasını hak eden bir cihazmı.Huaweide çin asıllı bir marka ancak günümüzde iyi yerlere gelebilmeyi başardı![]()
Evet hocam haklısınız ama bana göre normal bir kullanımla 16 gb iş görür benim telefonumda 16 gb hafıza kartını da 16 gb aldım işimi görüyor ama almışken fazla depolamayla almak daha mantıklı tabiiP9 lite iyi bir telefon değil başta 16 GB depolaması olan cihazın benim gözümde hiçbir değeri yok. Bu listede ki hiçbir cihaz alınmaz Mis gibi Zenfone 3 Xperia X varken 200 bütçe artırılıp onlar alınmalı