Casper via A1 mi huawei p9 lite mi lg g4 mü ?

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu fiyat aralığında hangisi daha iyi veya daha iyi önerileriniz var mı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepsini ele tam bütçeniz ne kadar ? nereye kadar zorlayabilirsiniz

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
gittigidiyor turuncu mağaza-cepport güvenilir delta ise biraz şansa kalmış mi5s kullanıyorum garantisiz sıkıntı yaşamadım şuana kadar tavsiye ederim

mi5 alıcak olursanız 60-70tl fazla verin prime alın 64gb kafanız rahat olur uzun yıllar kullanırsınız world karta 50tl bonus veriyor + kazananlar kulübüne üye iseniz 50tl ekstra indirim veriyor

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti konusunda sıkıntı yaşayanları çok duyunca güvenemedim açıkçası. Hepsiburada vs tam olarak garanti konusunda güvenebilsem tamam ama işte. Başka önerileriniz varmı peki bu fiyat seviyelerinde.

M

Murat Burç

SDN Okuru
P9 liteye bulaşmayın 16 gb hafıza ile o iş olmaz.
Xperia X ve X compacta bakın 1400-1450 ye X Compactın arka kamerası XZ arka kamerasının 4k çekemeyen versiyonu ve X den daha iyi fakat plastik kasa 4.6 inç ekran ve kalın bataryası xperia xden daha iyi
Xperia Xin ise ön kamerası daha iyi daha iyi malzeme daha ince ve daha büyük ekran (5 inç) Fiyatlar hepsi burada fiyatlarıdır.

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
P9 liteye bulaşmayın 16 gb hafıza ile o iş olmaz.
Xperia X ve X compacta bakın 1400-1450 ye X Compactın arka kamerası XZ arka kamerasının 4k çekemeyen versiyonu ve X den daha iyi fakat plastik kasa 4.6 inç ekran ve kalın bataryası xperia xden daha iyi
Xperia Xin ise ön kamerası daha iyi daha iyi malzeme daha ince ve daha büyük ekran (5 inç) Fiyatlar hepsi burada fiyatlarıdır.
Hocam sizi ne zaman bi konuda görsem hep sony öneriyorsunuz :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Öncelikle zenfone 3 ama lenova p2 ve p9 Life alına bilir telefon bütçeni zorlaya bilirsen seçim senin seçimin

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Hocam Casper,reeder gibi çinli telefon üreticilerinden telefon alıp arkasına logo basan ve ülkemizde fahiş fiyatlar ile mediatek gibi sorunlu işlemcili cihazlara sakın ola sakın bulaşmayın etrafınızda bulaşacak olan varsa gitsin uygun fiyatlı lenovo alsın veyahut xiaomi tarafına baksın o bütçeye herkez xiaomi öneriyor garanti konusunu bilmiyorum aldıktan sonra başın çokda ağrıyabilir belkide hiç ağrımaz kumar oynuyorsun o konuda diğer bakımdan özellikleri gayet yeterli olucağını düşünüyorum extreme bir iş yapmıyorsan :)

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam Casper,reeder gibi çinli telefon üreticilerinden telefon alıp arkasına logo basan ve ülkemizde fahiş fiyatlar ile mediatek gibi sorunlu işlemcili cihazlara sakın ola sakın bulaşmayın etrafınızda bulaşacak olan varsa gitsin uygun fiyatlı lenovo alsın veyahut xiaomi tarafına baksın o bütçeye herkez xiaomi öneriyor garanti konusunu bilmiyorum aldıktan sonra başın çokda ağrıyabilir belkide hiç ağrımaz kumar oynuyorsun o konuda diğer bakımdan özellikleri gayet yeterli olucağını düşünüyorum extreme bir iş yapmıyorsan :)
Huaweide çin asıllı bir marka ancak günümüzde iyi yerlere gelebilmeyi başardı :)

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Huaweide çin asıllı bir marka ancak günümüzde iyi yerlere gelebilmeyi başardı :)
Hocam yazdığım yazıda huawei kötü bir marka demiyorum fakat adamlar resmi yollarla ülkeye geldi burda şirket açtı belkide yakın zamanda fabrika dahi açabilirler benim anlatmak istediğim şu çinli markalar kötü demiyorum elbet aralarında çürük yumurtalar vardır fakat artık çinliler telefon işinde bir numaralar fakat casper gibi reeder gibi ekmeğe karışma suya karışmayıp bu işin kaymayığını yiyen firmalar var casperın ülkemizde bir fabrikası varmı telefon üzerine ben söyliyim yok reeder ın varmı onunda yok çinde arkasına logo bastırıp arayüzü türkçeleştirmekten başka bişey yaptıkları yokki reeder tamamiyle türkçe yapamamıştı arada çince yazılan menü yazıları vardı yine alıcak olan sizsiniz bu gibi insanların kanını emen markaların cihazlarını mı alıcaksınız yada gidip parasını hak eden bir cihazmı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
P9 lite iyi bir telefon değil başta 16 GB depolaması olan cihazın benim gözümde hiçbir değeri yok. Bu listede ki hiçbir cihaz alınmaz Mis gibi Zenfone 3 Xperia X varken 200 bütçe artırılıp onlar alınmalı

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
P9 lite iyi bir telefon değil başta 16 GB depolaması olan cihazın benim gözümde hiçbir değeri yok. Bu listede ki hiçbir cihaz alınmaz Mis gibi Zenfone 3 Xperia X varken 200 bütçe artırılıp onlar alınmalı
Evet hocam haklısınız ama bana göre normal bir kullanımla 16 gb iş görür benim telefonumda 16 gb hafıza kartını da 16 gb aldım işimi görüyor ama almışken fazla depolamayla almak daha mantıklı tabii