Casper V8C-Ascent Mate 7-Motorola G-Vestel Venüs 5.5v-T50-Discovery 2-Zenfone 6

orjinaladamarif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun araştırmalarımdan snra casper v8c - huawei ascent mate 7 - motorola g - vestel venüs 5.5 v - türkcel t 50 - gm dis 2 - ve asus zenfone 6. bu saydıklarımın arasından android 5.0 güncellemesi alacak die zenfone 6 da karar kıldım. diğer firmalar güncelleme yapmıcaklar yada daha snra yapıcaklar. bilmiyorum artık ama zenfone 6 güzel telefon yanlız netteki video incelemernde oyun oynarken mesela aspalt 8 ve daha üst seviye oyunlarda kasma olduğunu sölediler ben oyun oynarım ve uygulama kullanıcam. intagram face retrica power cam ve daha fazlası uygulamalar gibi. çok kararsız kaldım casper v8c 8 çekirdek özellk bakımndan daha iyi gibi ama dediğim gibi güncelleme almıcak. kararsız kaldım bu saydığım telleri kullanan varsa bilgilendirrse mutlu olurum. biraz uzun oldu k. bakmayın cvplayanlara teşşkkr ederim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Huawei ascend g7 nin fiyati onlarin seviyesinde değil.
Ben sana huawei ascend g7 tavsiye ederim her yönüyle güzel bir cihaz saydiklarini bosver artik :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
T50,GMD 2,Venus,VIA V8/C'yi kafadan ele.

Destek istiyorsan bunlar sona onu vermez.

Moto G güncelleme desteği verir;vermesine de diğer özellikleri kötü.Hafıza arttırma imkanın yok sonra kamera kötü.

Ascend G7 hoş gibi.Ama P6'nın fiyatı çok düştü o da düşünülebilir.

Zenfone 6'yı da düşün.

En üsttekileri sil bu üçünü düşün.

900-1000 tl civarlarında S4 dolanmaya başladı o da Lollipop alacak.Onu da düşünebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun oynayacaksan zenfon ailesinden birini almamanı tavsiye ederim. g7 iyidir derim

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bende Huawei ascend g7 tarafindayim. Eger güncelleme senin icin önemliyse moto g dusunebilirsin. Zenfone 6 cok buyuk bir tel eline alip incele ondan sonra kararini ver derim.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
asus şarj konusu ciddi şekilde sıkıntılı,zenfone 6 kullanan bir arkadaştan batarya durumu nedir öğrenin öyle alın derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de çok kararsız kaldım. sony xperia z3 compact - sony xperiaz z3 - samsung galaxy s5 - lg g3

bu telefonlardan en iyisi hangisidir sizce.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z6 bataryası z5 e göre çok çok iyi ama ben p6 öneriyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus zenfone 6 kullanıyorum gayet güzel telefon bataryasıda iyi

Hüsomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aralarında en iyisi ve en seni tatmin edicek kesinlikle ascent mate 7.Net.