Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar benim casper tablet var 8 saatte şarj oluyor sizce ne yapmalıyım
Garantiye gönderebilirsin.Merhaba arkadaşlar benim casper tablet var 8 saatte şarj oluyor sizce ne yapmalıyım
Yok bittiGarantiye gönderebilirsin.
Casper Via T4E-GMerhaba arkadaşlar benim casper tablet var 8 saatte şarj oluyor sizce ne yapmalıyım
Yazılım güncellemesi midir nedir onu yaptın mı?Yok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Casper Via T4E-G
Büyük ihtimal bataryasında sorun var.Yok bitti
Casper Via T4E-G
Servise götürün.Merhaba arkadaşlar benim casper tablet var 8 saatte şarj oluyor sizce ne yapmalıyım
İşlemci ne? Ve uyarımı yapayım o tablete Linux kurarsan çok büyük bir olasılıkla tablet daha yavaş şarj olacak.Tablet 5 yıllık
Linux/Pardus kurulur mu belki onlarla dha iyi olur
Bence sen tableti değiştir. 5 yıl iyi idare etmişsinTablet 5 yıllık
Linux/Pardus kurulur mu belki onlarla dha iyi olur
İşlemci ne? Ve uyarımı yapayım o tablete Linux kurarsan çok büyük bir olasılıkla tablet daha yavaş şarj olacak.
Kullan mıyordum ki boş boş duruyordu bugün denedimBence sen tableti değiştir. 5 yıl iyi idare etmişsin![]()
Intel atomİşlemci ne? Ve uyarımı yapayım o tablete Linux kurarsan çok büyük bir olasılıkla tablet daha yavaş şarj olacak.
Birde android 4 var içinde ve 16 gb dahili depolamaKullan mıyordum ki boş boş duruyordu bugün denedim
Intel atom
1 gb ram
O tablete Linux kurma kursan bile daha kötü olur ama diyelim ki daha kötü olmadı o zaman kullanımı çok zor olur.Kullan mıyordum ki boş boş duruyordu bugün denedim
Intel atom
1 gb ram
Tablet almayacağım evde boş boş duruyordu belki birşey çıkar diye soruyorumTableti değiştir 5 yıl olmuş zaten.
Peki ya kurmanın imkanı var mıO tablete Linux kurma kursan bile daha kötü olur ama diyelim ki daha kötü olmadı o zaman kullanımı çok zor olur.
Dediğim gibi kurabilirsin ama doğru düzgün çalışmaz ama çalışacak bir şey kurdun diyelim o zamanda kullanımı çok zor olur.Peki ya kurmanın imkanı var mı
Şu anda 4 yüklüPeki linux kurmasam bile artık casper destek vermediği için yazılım güncellemesi gelmiyor android 6 felan kurulur mu