Casper sorunu herkez baksın..

ozankalender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar casperın yenı model core 2duo p serısı bi laptopunu aldım ama donma sorunu var sorunda su sekılde..

Bılgısayarı adaptoru ıle kullanırken herhangı bı sorun yok ama pılde kullanırken donma hıssedılıyor yanı oyunlarda yuksek programlarda falan anlasılıyor masaustundede fazla ıslem yaparken anlasılıyor.

Laptopta xp-vista-windows 7 butun ısletım sıstemlerını denedım yanı ayarlarla ılgılı bısı oldugunu sanmıyorum.

bı cok kez servıse gıtttı geldı degısen bısı olmadı. degısım ıstedım alay eder gıbı wındows tekrar yukleyıp sorun bulunamadı dıye gerı gonderıldı..

bu donma normalmı yoksa bı sorunmu var. yardımlarınızı beklıyorum..

Bu arada goren herkezın bılgılenmesını ıstıyorum.

Caspera 5-6 kez servıse gıttı elektroword magzasından almıstım.. bırcok kez gıtmesıne ragmen 3 servıs fısı verdıler daha sonra casperın merkezını aradım ve degısım ıstedıgımı 3den fazla aynı sorunla gıttıgını soledım. degısım yapamıcaklarını 1 seneyı dolduran urunlerın degısım olmadıgını gıbı seyler sacmadılar.. Ve tuketıcı haklarına sıkayet edıp dava edıcegımı soledım.. Istedıgınız yere goturun dedıler..

Tuketıcı haklarına gıttıgımde tum servıs fıslerını ıstedıler elektroword fırmasından ıstedıgımde casperdan alabılırsınız dedıler.. casperı tekrar aradıgımda urununuz servıse hıc gırmedıgı bılgısı geldı.. Servıs kayıtlarını sılmısler...

Kısacası eger bu genel bısıyse kı hıc sanmıyorum baya baya donma yapıyor ben hıc boyle bısı gormedım. eger sorunsa bu ısın pesını bırakmıcam.. unıversıte okudugumdan ılgılenemedım ama tatıle gırdıgınde ugrasıcam..

Herkeze onerımm kımse casper almasın ben yandım baskası yanmasın.. Boyle bısı ben hıcbır elektronık esyada gormedım.. casper hakkında sorunlar oldugunu soyledıler ama ınanmamıstım hakıkaten ne servısınde hayır var nede urettıklerınde resmen ınsanla oyun oynuyorlar..

Okuyanların cevrelerınıde bılgılendırmesını ısterım ..

Tesekkurler.. Yarımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum..

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
: ) Yeni bilgisayarlarda ve yeni formatlarda windows güç planı varsayılan olarak dengelidedir. Bilgisayar ısınır,donma yapar. Çünkü işletim sistemi enerjiyi dengeli kullanmak için kısmaktadır. Güç planını yüksek performansa almak birçok kişinin aklına gelmez. :yes:

Güç planının pilde ve fişe takılı iken gibi iki seçeneği vardır.Güç planı yüksek performansta değilse , güç planı ayarlarına girerek her ikisini de yüksek performansa almayı dene..

10rk4r9.png

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende güç seçenekleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum Yüksek Performans olarak ayarlayın.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
8 senedir bilgisayar işi yapıyorum daha bi allahın kuluna casper leptop önermiş değilim biliyorum pahalı ama kalite diyosanız ve teknik servis asustan şaşmayın arkadaşlar

ozankalender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten oncekı su anda kullandıgım pcde casper canavar gıbı ınanınkı onun yapamadıgı bırcok seyı yapıyor.. Guc ayarlarıyla alakalı olupTa bukadar ugrasırmıyım sızce :) 10 yıldır ben teknık servısım casper almak gıbı bı hata yaptım ıste.. Solıyımkı kımse almasın bu fırmadan bısı.. 10dan fazla ısletım sıstemı denedım hepsınde aynı sorun lınuxun bıle bı cok versıyonunu denedım.. guc ayarlarıyla hıcbır alakası yok

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
:lol:benim masaüstü vardı..hala var ama rafa kaldırdım..2coreduo.2 yıldır bişey olmadı canavar gibi.laptopu nasıldır bilmiyorum..2 yıldır LG kullanıyorum oda canavar gibi :lol::lol::yes::yes::yes:

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
casper gibi şerefs.z, namuss.z bir firma yoktur. boşuna değisim falan da isteme gerçekten dalga geçiyorlar. bende kasa var en az 15 kere ANA MERKEZE gitmiştir ama yine de değisim yapmadılar. işlemci haric bütün parçalar en az 2 kere değişmiştir. kafalarına göre asalak insanlarla iş yapıyorlar