Casper Nirvana TW8

xsohustle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.. Ben Casper Nirvana TW8 kullanıcısıyım. Özellikleri: 4GB Ram Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU, 2.53GHz, 2534MHz, 2Çekirdekli. NVidia GeForce 9600M GS (Yazmadığım bir şey varsa kusuruma bakmayın). Sormak istediğim birkaç soru var:

1) Bu leptopa nasıl ram (DDR3 Kingston) ekleyebilirim? Anakartının kaç GB kaldırabildiği hakkında bir bilgim yok..

2) Origin'den güzelce BF3'ümü indirdim.. Ancak battleloga girip oyunu açtığımda DirectX ve ekran kartı hatası veriyor. DirectX'im 11 olmasına rağmen hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.. (kusura bakmayın resim koyamıyorum, çünkü şuan BF3 leptopta yok. Format attık da :D )

3) Ekran kartını paylaşımlı bir şekilde yükseltmek nasıl oluyor? Muhtemelen uzun olduğu için sadece yüzeysel bilgiler yeterli olacaktır..

4) Yine bilgisayarımda i5, i7 gibi işlemci yok.. Nasıl getirebilirim? Yüzeysel bilgi yeterli olacaktır..

Şimdiden teşekkürler :)

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
amcamda aynısı var pcnin

1. drr3 ekleyemessin drr2 eklersin. drr2 var diye hatırlıyorum . aida64 yükle ordan kaç gb ram aldığı ve drr kaç hızları kaç söler sana

2. bf3 o sistemde biraz düşükte oynarsın o dirext hatası google yaz direcxt 11 indir sorun çözülür.

3. ekran kartını yükseltemessin anca çoğu oyunu oynarsın low med

4. i3 i5 fln takamassın tamamen yeni pc alman lazım

alayına casper sadece servisin taa

xsohustle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amcamda aynısı var pcnin

1. drr3 ekleyemessin drr2 eklersin. drr2 var diye hatırlıyorum . aida64 yükle ordan kaç gb ram aldığı ve drr kaç hızları kaç söler sana

2. bf3 o sistemde biraz düşükte oynarsın o dirext hatası google yaz direcxt 11 indir sorun çözülür.

3. ekran kartını yükseltemessin anca çoğu oyunu oynarsın low med

4. i3 i5 fln takamassın tamamen yeni pc alman lazım

alayına casper sadece servisin taa

Kardeşim, öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim..

Ancak BF3'de bir sorun daha çıkıyor.. Ekran kartımın update edilmiş olması lazımmış.. Ben update edince de bilgisayarı ne zaman kapatırsam, bir daha açamıyorum. Ayrıca zaten DirectX 11 vardı.

Bir de arkadaşlar bana önerebileceğiniz, gerçekten performansı artıran bir pc booster var mı? (TuneUp Utilities vardı ama, trial sürümü bitmesin diye kod yazınca, kodun sahte olduğunu bulup daha da açılmadı :D )

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
pc booster tarzı şeyler yalan sadece pc nin donması önleycek biraz perf atrısn diyorsan disk birleştirme yap

oyun içinde ekran kartını driver güncelle nvida dan indir

en iyisi 1-2 sene sonra yeni pc al çünkü laptopda upgrade bi yere kadar

benburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.. Ben Casper Nirvana TW8 kullanıcısıyım. Özellikleri: 4GB Ram Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU, 2.53GHz, 2534MHz, 2Çekirdekli. NVidia GeForce 9600M GS (Yazmadığım bir şey varsa kusuruma bakmayın). Sormak istediğim birkaç soru var:

1) Bu leptopa nasıl ram (DDR3 Kingston) ekleyebilirim? Anakartının kaç GB kaldırabildiği hakkında bir bilgim yok..

2) Origin'den güzelce BF3'ümü indirdim.. Ancak battleloga girip oyunu açtığımda DirectX ve ekran kartı hatası veriyor. DirectX'im 11 olmasına rağmen hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.. (kusura bakmayın resim koyamıyorum, çünkü şuan BF3 leptopta yok. Format attık da :D )

3) Ekran kartını paylaşımlı bir şekilde yükseltmek nasıl oluyor? Muhtemelen uzun olduğu için sadece yüzeysel bilgiler yeterli olacaktır..

4) Yine bilgisayarımda i5, i7 gibi işlemci yok.. Nasıl getirebilirim? Yüzeysel bilgi yeterli olacaktır..

Şimdiden teşekkürler :)

bilgisayarlarımız bire bir aynı :)

1.soru) 4gb ram neyine yetmiyor yukseltsen 8 gb yapsan zaten bi işine yaramaz aksine sistem kasması olabilir.
2.soru) ben bf3 ü gayet güzel oynuyorum :D
3.soru)paylaşımlı yükseltmekten kastın ne yanı şu anda snn ve bnm pc de ~1776mb ekran kartı var gerekli oldugu zaman 512 mb olan ekrankartı yukselebiliyor.