Casper Nirvana c800 alınır mı

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim üzere casper Nirvana c800 b155p modelini almayı düşünüyorum özellikleri şu şekilde
İşlemci : 6. Nesil Intel Core İ7-6500U İşlemci, İşlemci Hızı 2.50 GHz., Intel Turbo Boost Teknolojisi İle 3.10 GHz. kadar , 4MB Intel Akıllı Bellek
İşletim Sistemi : Windows 10 Home High End
Ram : 16 GB DDR3
Harddisk : 1 TB HDD 128GB M2 SSD
Ekran Kartı : 4 GB DDR3 GeForce GTX 950M Ekran Kartı 128 Bit
Ekran : 15.6" WXGA (1920x1080) HD LED Ekran
Ana Kart : Intel Broadwell U
DVD Sürücü : DVD±RW DUAL
Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
Kart Okuyucu : Multi Card Reader
Ethernet Port : Var
Bluetooth : Var
Ses : Kristal Ses teknolojisi
USB Port : 2 X Usb 2.0 Port, 2 X Usb 3.0 Port
HDMI & VGA Port : 1X HDMI, 1X VGA
Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q
Kamera : 1 MP HD Web Kamera
Batarya : 2850 mAh 44WH
Ağırlık : 2,290 kg
Boyutlar : 380mm x 260mm x 24.9mm
Hediyeler : Casper Şimdi Turkcell Fırsatları ile Birlikte, 16 GB Flash Disk, Notebook Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse HEDİYE!
Renk : Gri-Metal

Piyasa da ki olumsuz yorumlara ragmen daha önce de casper i3 işlemcili bi laptopu yaklaşık 4 yıl kullandım çok rahat lol felan oynuodum tek sorunu aşırı ısınmasaydı. Onun dışında hiç arıza vermedi. Bu özelliklere fiyatı da kafama yatıyor ayrıca 1tb hdd in yanında da 128 SSD var. Ekran Kartı felan zaten fazlasıyla yeter. Aynı özelliklerde diğer markalar fiyatları belli 5-6 bin tl den aşşağı yok. Sizce alıyımmı? Fiyatı 3000 tl

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Fiyatı 3000 tl hocam en sona yazmıştım. 2950 tl de 3000 de işte :)
pardon fark etmemişim :)
dostum öncelikle şunu belirtmeliyimki casper bana pek güven vermiyor çevremde casper kullanan kime sorsam memnun değil.
laptop larda diğer bir önemli konu ise soğutma ve ferahlık eğer aşırı ısınan bir cihaz ise o ekran kartının performansını alamazsın
benim sana tavsiyem o fiyatlara msi, toshiba veya asus marka tercih etmen ben 2 yıldır toshiba kullanıyorum 2000 liraya aldım açmadığı oyun yok ısınma problemi yok

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Çalıştığım mağazada bizzat test etme imkanı buldum yüksek grafikli oyunlarda bile herhangi bir ısınma söz konusu değil, bizde ki fiyatı 3699TL kaçırma derim o fiyattan. Ayrıca ekranın panel kalitesi o fiyat bandında ki tüm cihazlardan daha iyi full hd olmasından bahsetmiyorum renk kalitesi ve derinliği çok güzel o bilgisayarın.

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
pardon fark etmemişim :)
dostum öncelikle şunu belirtmeliyimki casper bana pek güven vermiyor çevremde casper kullanan kime sorsam memnun değil.
laptop larda diğer bir önemli konu ise soğutma ve ferahlık eğer aşırı ısınan bir cihaz ise o ekran kartının performansını alamazsın
benim sana tavsiyem o fiyatlara msi, toshiba veya asus marka tercih etmen ben 2 yıldır toshiba kullanıyorum 2000 liraya aldım açmadığı oyun yok ısınma problemi yok

Hocam bu özellikde bi msi 5-6 bin tl maalesef bende isterim ama :(

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Çalıştığım mağazada bizzat test etme imkanı buldum yüksek grafikli oyunlarda bile herhangi bir ısınma söz konusu değil, bizde ki fiyatı 3699TL kaçırma derim o fiyattan. Ayrıca ekranın panel kalitesi o fiyat bandında ki tüm cihazlardan daha iyi full hd olmasından bahsetmiyorum renk kalitesi ve derinliği çok güzel o bilgisayarın.

Valla tek korkum arıza vermesi şu kötü yorumlar içimi kararttı. Aslında 4 yıldır casper i3 işlemcili bi laptop kullanıyorum lol u felan takır takır oynatıo ama aşırı ısınıyor. Gerçi bu 6.nesil o zamandan bu zamana çok şey değişmiştir sanırım. Kötü yorumlar genelde eski. Herneyse alacam kararımı verdim :) umarım pişman olmam

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Her markanın iyi ve kötü bilgisayarı vardır marka olarak değil içerik olarak bakmanız daha doğru olur.

tutankenshta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
uzak dur sen topla daha iyisi gelir... Recep Baltaş bile sakın diyor... :)

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
valla çok geç aldım bile şu an bundan yazıyorum :D dün sipariş verdiğim yerin kuryesi 23:30 da getirdi. Şimdilik iyi gibi gözüküo herşey :D

tutankenshta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
valla çok geç aldım bile şu an bundan yazıyorum :D dün sipariş verdiğim yerin kuryesi 23:30 da getirdi. Şimdilik iyi gibi gözüküo herşey :D
o notebook muydu oyun için değil ısınma sorununa herangi bir çözüm yok... oyuncu notebooklarındaki soğutma sistemi yok... tek fanla ofis kullanımı için... ek notebook soğutucu alırsan bile çok şey bekleme... aluminyum notebook soğutucular var tek sağlam seçenek aluminyum...

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
o notebook muydu oyun için değil ısınma sorununa herangi bir çözüm yok... oyuncu notebooklarındaki soğutma sistemi yok... tek fanla ofis kullanımı için... ek notebook soğutucu alırsan bile çok şey bekleme... aluminyum notebook soğutucular var tek sağlam seçenek aluminyum...

Valla ne yalan söyleyeyim bundan önce ki casperim soba gibiydi bunda ısınma sorunu yok baya geliştirmiş kendini casper :D ortası ısındı biraz rahatsız etmiyor o da normal. Su an için tek yaşadığım sorun Explorer da donuyor tesettür atmak zorunda kalıyorum Chrome kurdum sonra hiç bi şekilde donma olmadı. Acaba programla alakalı mı bilmiyorum. Onun dışında Gayet hızlı.

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50

ozan425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

S.a Bilgisayardan memnun musun? Aşırı ısınma oluyor mu?

Son düzenleyen moderatör:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sene olmuş 2017 hala çöp oğlu çöp casper öneren,alak mi? gibi sorular var alınmaz trash son trash ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
casper ucuz görünüp daha pahalıya gelir çöp oğlu çöp ...