Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu üç ürün içinde sony m4 aqua modeline hiç girmeyin. 8gb depolama ile pek bir hareket alanınız kalmaz. Ayrıca kamera performansı başarısız.
Diğer iki üründen ise ben olsam sony xperia c4 alırdım. Çünkü işlem gücü ve kamera performansını daha çok beğeniyorum.
Şimdi bunları sizin düşündüğünüz ürünler;;
-----------------------------------------------------------------------------
Bakın bu ürünler 1000 tl bandında satılan ürünler. Ve 1000 tal bandında şuan pek tavsiye etmediğim ürünler. Sebebi ise ya mediatek'in kırpılmış işlemcilerini kullanmaları, Ya doğru düzgün batarya ve oyun performansı sunamamaları.
Şimdi 1000 tlye ne alcaz o zaman ?
-- 999 tl'ye vatan bilgisayar'dan Asus zenfone selfi alıyorsunuz her konuda bu düşündüğünüz modellerden daha başarılı bir telefona sahip oluyorsunuz
YADA
-- Ay sonu nisan başını bekliyorsunuz general mobile 5 olus alııyorsunuz mis gibi aynıparaya daha iyi bir ürüne sahip oluyorsunuz.
m4 aqua'nın hafızası sorun olmazsa gayet iyi bir cihaz. işlemcisi de stabil ve seni üzmez ama hafızası ciddi sorundur. sadece internette gezinme falan yapılacaksa anca yeter.
c4 güzel ancak sony mediatek birleşimli telefonlar sıkıntı yaratıyor sanırım. m5te de aynı sorunlar var. belkide sony'deki yazılım sorunu kaynaklıdır bilemiyorum. c4'ün birçok kronik sorunları olduğunu okumuştum zamanında benim de alma niyetim vardı çünkü.
casper m1 daha mantıklı duruyor. hem daha donanımlı hem daha yeni bir cihaz. tek sıkıntı casper'a karşı bir önyargı olup olmaması.
M4 Aqua'da sadece 3 GB boş alan geliyor. Buda sıkıntı olabilir yani. C4 bence güzel cihaz bikaç kere kurcaladım. Arkadaşım kullanıyor gayet memnun bakabilirsiniz...