İyi günler arkadaşlar. Ekran kartından dolayı https://www.hepsiburada.com/casper-...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu laptopu düşünüyorum sizce alınır mı. Yok olmaz derseniz, tavsiyeniz alırım
Excalibur aldım 1 ay önce genel olarak memnunum ancak olması gerekenden fazla ısınıyor.
Bütçeniz ne kadar, sormayı unuttum da.İyi günler arkadaşlar. Ekran kartından dolayı https://www.hepsiburada.com/casper-...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu laptopu düşünüyorum sizce alınır mı. Yok olmaz derseniz, tavsiyeniz alırım
Performans tarafında sıkıntı yaşamazsın. Kasa kalitesi iyi. Yazılım tarafında eksikleri var. Ancak en büyük eksisi çok fazla sesli çalışması. Turbo modu açmazsan bilgisayar ısınıyor. Açtığın taktirde 75 dB seviyesinde ses çıkarıyor o bilgisayar. Ben bu sese katlanırım dersen alınabilir bir bilgisayar.İyi günler arkadaşlar. Ekran kartından dolayı https://www.hepsiburada.com/casper-...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu laptopu düşünüyorum sizce alınır mı. Yok olmaz derseniz, tavsiyeniz alırım
Türk markalarının verdiği teknik desteğin %10'unu bile vermiyor global markalar. Dell dışında.Türk markaları yerine global bir markalı ürün almanız daha iyi olur (yardım açısından).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeniz ne kadar, sormayı unuttum da.![]()
Monster'ın kullandığı kasalar Tongfang ve Clevo'dan geliyor. Clevo bugün MSI için de bilgisayar üretiyor. Tongfang ise belirli bir üne sahip avrupa ve asya pazarında.Ben hayatta almam anakartı ne olduğu belli değil. Orda burada toplattırıp marka basıyorlar. Hele ki asus msi varken. Fikrime katılırsın katılmazsın. Haa daha iyilerini yaparlar alırım neden almıyım ?
Sende bilmediğin konular hakkında boş yorumlarını düzeltirsen sevinirim.Hocam gerekli şikayetimi yaptım, umarım üslubunu daha sonra ki mesajlarında düzeltirsin. @sedatistan
Bilmediğim konular demek, tamam. Sen o kalitesiz Türk menşeili firmaların ürünlerini al.Sende bilmediğin konular hakkında boş yorumlarını düzeltirsen sevinirim.
Para verilmez lafınız bayağı yanlış bir ifade. Monster markasından 2 defa laptop satın alan ve bir kere de satın almanın kıyısından dönen birisi olarak söylüyorum bunu. Uzun uzun açıklamak isterdim ama yeri değil ve vaktim yok. Yukarıdaki mesajımı okuyabilirsiniz.Bilmediğim konular demek, tamam. Sen o kalitesiz Türk menşeili firmaların ürünlerini al.
Bir kere Monster marka ürün kullandım 2014 yılında anakartı Foxconn'du. O andan itibaren Monster benim için bitti. Aynı şekilde Casper'da öyle.Türk markalarının verdiği teknik desteğin %10'unu bile vermiyor global markalar. Dell dışında.
Monster'dan bahsetmiyorum bile zaten, Türkiye topraklarında satış sonrası desteği daha iyi olan marka yok. Olması gereken de Monster gibi olmak zaten.
Monster'ın kullandığı kasalar Tongfang ve Clevo'dan geliyor. Clevo bugün MSI için de bilgisayar üretiyor. Tongfang ise belirli bir üne sahip avrupa ve asya pazarında.
Casper ise Gigabyte Aorus gibi Quanta Computer'dan alıyor bilgisayarları. Ne olduğu belli olmayan bir şey yok ortada.
Sen sanıyormusun ki kullandığın markalar monster yada Casper? Hepsi MSI yada Clevo adı Sager olur, Eurocom olur, Monster olur...Bir kere Monster marka ürün kullandım 2014 yılında anakartı Foxconn'du. O andan itibaren Monster benim için bitti. Aynı şekilde Casper'da öyle.
O saydığın markaların anakartı kendi ürünü. Monster Casper gibi markalar piyasadan çin malı parçaları toplayıp marka basıyor.Sen sanıyormusun ki kullandığın markalar monster yada Casper? Hepsi MSI yada Clevo adı Sager olur, Eurocom olur, Monster olur...
O saydığın markaların anakartı kendi ürünü. Monster Casper gibi markalar piyasadan çin malı parçaları toplayıp marka basıyor.
Hangi Clevo olduğu vs. yazmıyor. Ama Lenovo da mesela Wistron anakartlar kullanılıyor ve modeli yazıyor.Türk markalarının verdiği teknik desteğin %10'unu bile vermiyor global markalar. Dell dışında.
Monster'dan bahsetmiyorum bile zaten, Türkiye topraklarında satış sonrası desteği daha iyi olan marka yok. Olması gereken de Monster gibi olmak zaten.
Monster'ın kullandığı kasalar Tongfang ve Clevo'dan geliyor. Clevo bugün MSI için de bilgisayar üretiyor. Tongfang ise belirli bir üne sahip avrupa ve asya pazarında.
Casper ise Gigabyte Aorus gibi Quanta Computer'dan alıyor bilgisayarları. Ne olduğu belli olmayan bir şey yok ortada.
Pegatron, Wistron, Dell, Compal vs. var.Olur mu ya zaten anakart üreticileri belli ya ASUS ya MSI yada CLEVO kim var başka. Hiç biri anakart üretmiyor. markayı basıp dışına yolluyorlar.
Tek sorun o da değil. Quanta yine iyi. Sony yıllarca Quanta kullandı. BIOS update vs. zor bulunuyor Clevo'da Pegatron gibi. OEM'lere veriyorlar sadece. E-posta ile ulaşırsan bazenleri veriyorlar.Türk markalarının verdiği teknik desteğin %10'unu bile vermiyor global markalar. Dell dışında.
Hangi Clevo olduğu vs. yazmıyor. Ama Lenovo da mesela Wistron anakartlar kullanılıyor ve modeli yazıyor.
Müsait olunca cevap vereceğim bunlara.Pegatron, Wistron, Dell, Compal vs. var.
Tek sorun o da değil. Quanta yine iyi. Sony yıllarca Quanta kullandı. BIOS update vs. zor bulunuyor Clevo'da Pegatron gibi. OEM'lere veriyorlar sadece. E-posta ile ulaşırsan bazenleri veriyorlar.
bu alınır.O kadar para verip GTX serisi kart kullanacağınıza.
Bunu tavsiye ederim.
Evet performansa bir etkisini görmedim ancak fan sesi yükseliyor ve çok ısınınca önceki laptoplarıma kıyasladığımda bir şey olacakmış gibi hissediyorum çünkü bünye alışık değil.Bende gamegaraj aldım MSI kasa oda ısınıyor hacı takma. Testlerini ona göre yapıyorlar. Zaten sorun olsa gene kendi başları yanar garantiyle uğraşmaktan.
Elini dokundurmayacağın ısılara geliyor ama günümüzde 10.nesil üstü işlemciler maalesef böyle.
Performansa bir etkisi yok.