Cash king ile para kazan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Bugün size android telefonuza indirip para kazanabileceğiniz Cash King i tanıtacagım.Ben bir forumda gördüm ve android marketten indirip yükledim.Önce şu sorulara bakalım.

1)Cash King uygulamasıyla nasıl para kazanacaksınız?

2)Minimum ödeme ne kadar?

3)Cash King ile maximum ne kadar kazabiliriz?

4)Ödemede paypalı kabul ediyor mu?

5)Ödeme kanıtı var mı?

6)Cash King e nasıl kayıt olabilirim?

Note: 1 kredi=0,01 dollar

1)Cash King açtığımızda Earn bölümünde para kazanmak için çeşitli bölümler var.Bunlar :

*install apss : Bu bölümde birçok uygulama var.Bu uygulamarı indirip yüklediğimiz zaman bize kredi veriyor.Benim gördüğüm en düşük kredi 1, en yüksek ise 15 kredi.

* watch videos : Bu bölümde izlediğimiz her video başına kredi kazanıyoruz.Bu bölümü açmaya çalıştım ama videolar en kısa zamanda aktif olacak uyarısı aldım.

*Complete offers

*The King’ Picks : Bu bölümde bazı siteler var onları ziyaret edip çıkıyoruz 10 kredi kazanıyoruz.Ben bu bölümden 10 dakikada 1 dolar kazandım.

2)Ödeme almak için minimum 5 dollarımız olması gerekiyor.Ben ilk başladığım gün ( bugün) 1,5 dollar kazandım.O da benim android telefonda sorun vardı fazla durmadım.(benim ki samsung i5510)

3)Cash King ile bugn tanıştım 1,5 dollar kazandım,Eğer birkaç saatinizi verirseniz 5 dollar gün içinde yapabilirsiniz.

4)Evet,ödemeleri paypalla alabilirsiniz.Bir de ek olarak Amazon gift karta atabilirsiniz.

5)Şu konuyu bitirdikten sonra kazanmaya devam edecem ve hemen ödeme isteyecem.Ardından konuya ekleme yapacağım.Başka arkadaşlar aldıklarını söylüyorlar ama ben kendi ödememi alınca onu ekliyeceğim.

6)Kayıt olmak isteyen arkadaşlar android telefonlarında hemen kayıt olabilirler.

Kayıt olurken REF numarası isteyecek bu kodu yazarsanız anında 0.25 Dolar yatar hesaba