Çarşı formalara da karşı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı geçtiğimiz gün yapıldı. Ancak siyah-beyazlı taraftarlar yeni sezon için uyarlanan formaları beğenmedi.

ÇARŞI FORMALARA DA KARŞI

Siyah-beyazlı renklere gönül verenler, forum sitelerinde yaptıkları yorumlarda Adidas'ın yapmış olduğu forma tasarımlarını fiyasko olarak değerlendirdi. Taraftarlar, yeni formaların Federasyon'a verilmeden iptalini ya da 4. bir formanın çıkarılmasını istiyor.

Yeni sezon formalarını beğendiniz mi şeklinde yapılan ankette şu sonuçlar alındı:
a) Formaların hepsini beğendim %15
b) Formaların hiçbirini beğenmedim %39
c) Sadece çizgili beyazı beğendim % 8
d) Sadece çubuklu formayı beğendim %33
e) Sadece damalı formayı beğendim %4

İşte forumlarda yapılan yorumlar...

Quaresma bu formaları görse geleceği varsa bile vazgeçer
Şu formaları yapmak ço kmu zor ?
İlla fantezi mi yapmak lazım ?
Tanıtılan formalarla en fazla kaç satılacağını düşünüyorsunuz?
FANTEZİ İSTEMİYORUZ! sade olsun yeter!
Genel olarak forma tasarımları beğenilmedi, kısmen belirli bir kesim beğenmiş olsa da,Dünyanın en asil , en cazip, en kullanışlı iki rengine sahibiz.Bugün bir Fenerium, bir Gs Store'a girseniz, Onların bile Siyah ve Beyazı ön plana çıkarma gayretine tanıklık edersiniz, Çünkü kullanışlı ve günlük hayatta da fazlasıyla rağbet görmektedir.

Bugün senin renkli rakiplerin, siyah ve beyazı vitrinlerinden eksik etmeyip,

Bu renklere yöneliyorsa; (İkisinin de beyaz forması her daim olmuştur, G.saray'ın da siyah forması ve eşofmanları)

SENİN BEŞİKTAŞ ÜRÜN TASARIMINDA KISIRLIK ÇEKMENİ SORGULARIM ARKADAŞ !

Bir adet Siyah
Bir adet Beyaz
Bir adet Çubuklu
Ve bir adet taraftarın göz zevkine hitap edecek marjinal tasarım yapamıyor muyuz ?

Formalar federasyona tescil ettirilmeden ,

BİR AN ÖNCE İPTAL EDİLMELİ ve YENİ TASARIMLAR HAZIRLANMALIDIR.

Zararın neresinden dönersek kâr,

Hoş, amatör branşlarımızın yaşadığı forma sıkıntısını göz önüne alırsak piyasaya sürülen ürünlerin amatör branşlara kaydırılarak eritilmesi de çözüm olabilir.

Orjinal renklerimizin hakkı verilsin, salt Siyah ve Beyaz formaların olmadığı bir sezon düşünülemez.

KAYNAK

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
başlık güzel olmuş, ^^çarşı formalara karşı^^, çarşı zaten her şeye karşı :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu kez çarşıya destek veriyorum. :D

Formalar çok kötü gerçekten.

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herşeye kerşılıkta kimse anamuhalefeti geçemez, Çarşı dediğin lokal birgrup varsın herşeye karşı olsun.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bu kez çarşıya destek veriyorum. :D

Formalar çok kötü gerçekten.
bencede kötü, trabzonsporun formasınıda beğenmedim, galatasarayın formasını görmedim, fenerin forması eh idare eder, bu sene formalar çok berbat.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha Galatasaray ile Fenerbahçe çıkarmadı formaları. Fenerbahçe'ye nasıl eh işte diyorsun? :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çarşı karşıysa diyecek laf yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çarşı karşıysa diyecek laf yok.
Umarım buna diyeceğin bir laf vardır. :)

Türkiye'de uygulamaya başlanan kapsamlı sigara yasağına Beşiktaş tribünlerinden tepki geldi. Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu "Çarşı", sigara yasağını protesto etti. Dün akşam BJK İnönü Stadyumunda oynanan Catania maçı öncesinde tribünde açılan pankartlarda ''Sigaradan korkma, hormondan kork. Sigarama dokunma!'' ifadeleri yer aldı.

bayeagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeye karşiyiz da ne oluyo yönetim bizi dinliyormu............o formalar kalicak değimz artaik imkani yok ben bir çarşi grubu üyesi olarak.......formaya karşiyim.......yönetim uyuma.....formalari değiştir puma ya dön.......sponsorumuzda beko olun gönlüm bir hoş olsun........

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
AliA Çarşı'nın malum bildiğin gibi sisyasi görüşleri hükümetle uyuşmuyor,dolaysıyla bunu gıcıklık için yapmışlardır.:)
Ben sigaradan nefret eden bu konuda kendi çapımda elimden gelen neyse onu yapmaya çalışıyorum.Yasağı da sonuna kadar destikliyorum.
Öte yandan sigara yasağı tamam güzelde beraberinde bir sürü sorunu da getiriyor.Sonuçta bu belanın tiryakisi olmuş bir sürü insan var.Bir kurumda çalışan insan için baya bir sorun çıkıyor.Okuldaki durumu görsen çok trajedi. Dışarda (okulun dışında) çocukların gözleri sigara içme görüntüleri çocuklar için nasıl bir durum ortaya çıkardığını düşün.
Bizde şartlar uygun olmadan herşey tepeden inme bir şekilde yapılır.
Bir de tekel devletin büyük gelir kaynakları arasındadır, o da başka bir çelişi ki...
Ama herşeye rağmen yine de destekliyorum,belki bu şekilde bazıları mecbur olup bırakır.

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alia Sen Galatasaraylıydın Galiba :D Maşallah Takım Makım Dinlemeden Spor bölgesindeki tüm konuları sen açmışsın :D Helal Valla :D

Ben Formaları Beyendim Bu bizim takımdaşlar neden böle yapıyoki anlamadım :)

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencede karşı olması lazım saten her şeye karşılar :4: bakalım bugünde bizimki
tanıtılacak inş güzeldir:lol: saten üzerinde sarı-lacivert olan ne kötü dururki :dil: :dil: :dil:

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her şeye karşiyiz da ne oluyo yönetim bizi dinliyormu............o formalar kalicak değimz artaik imkani yok ben bir çarşi grubu üyesi olarak.......formaya karşiyim.......yönetim uyuma.....formalari değiştir puma ya dön.......sponsorumuzda beko olsun gönlüm bir hoş olsun........
:huh::D
Ama siz çok komiksiniz.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu formaları tasarlamak için çok uğraşmışlarmı acaba:D
harcadıkları zamana yazık