Çarşı & Alen ve Fifa11

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NETWORK

Müdavim
Katılım
19 Ekim 2006
Mesajlar
2,717
Reaksiyon puanı
115
Puanları
0
1996 yılından bu yana senede bir olmak üzere çıkardığı futbol simülasyon oyunlarıyla bizlere keyifli saatler yaşatan EA GAMES-EA SPORTS'un FIFA ekibi; 2007-2008 sezonunda Şeref Stadı'nda Liverpool ile oynadığımız maçı, 2-1 kazanarak 132 desibellik dünya rekorunu kırdığımız muhteşem gösteriyi ana fikir edinerek yola çıkıp bu muhteşem koronun ve onun orkestra şefi Alen Markaryan'ın ağzından köyiçinde Beşiktaş Çarşı'sının kısa bir hikayesini FIFA 11 ve VBS.TV etiketi altında tüm futbolseverlerin beğenisine sunmuşlardır. Bu belgeselin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;pb_S5REktds]http://www.youtube.com/watch?v=pb_S5REktds&feature=player_embedded#![/video]

Alçakgönüllülüğün fazlası ahmaklıktır.

Şeref Stadı'na gelen her Avrupa'nın ileri gelen takımlarının teknik direktörleri maç sonrası açıklamalarında kariyerleri boyunca böylesine ateşli, takımına bağlı, itici gücü bu kadar kuvvetli bir taraftar topluluğu görmediklerini belirtmişken ve biz de bu övgü dolu sözlerin haklı gururunu yaşarken; PC ve konsol video oyunlarında en büyük pazar payına sahip olan başarılı futbol arcade-simülasyon serisi FIFA'nın "We are 11" adı altında, futbol taraftar grupları mini belgesel serilerinde özellikle Beşiktaş taraftarını seçmesini de burada es geçip haber vermemek olmazdı.


Üst üste gelen mağlubiyetlerde üzülerek bazı taraftarlarımızın kenetlenmek yerine umudunu kaybederek anlık sinir haliyle futbolcuları, teknik direktörümüz Schuster'i yerden yere vurduğunu izliyoruz. Halbuki umudumuzu kaybetmeden önümüzdeki Türkiye Kupası Mersin İY ve Süper Lig Sivasspor maçlarında Şeref Stadı'nın tribünlerinde yerimizi alarak Beşiktaşımızın gücüne güç katmamız elzemdir.


Detay
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
528
Puanları
0
Yukarıdan devam o zaman.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst